Kako se izogniti scammers in Turistični Goljufije v Londonu

Posted on

Kako se izogniti scammers in Turistični Goljufije v Londonu
London je eno izmed najbolj obiskanih mest na svetu. To je dom vrhunskih kulturnih znamenitosti, neverjetno arhitekturo, je brenčanje jedilnico scene in trgovinah izobilju. To je dinamičen, očarljivo in razburljivo, vendar, kjer živi 8,7 milijona, lahko pa tudi zastrašujoče, zmedeno, zaposlen in glasno.

V svetovnem merilu, London je zelo varno mesto. Obstaja veliko bolj nevarna mesta na obisk, ko gre za stopnje kriminala in varnostnih vprašanj, ampak kot pri vseh večjih prestolnici, je neizogibno, da prevara umetniki in kriminalci prežijo na turiste. Smo izpostavili nekaj skupnih London potovanja prevare, da se zavedajo vnaprej potovanja, ampak najboljši nasvet je, da je pametno, da je pozorna in biti pripravljen. Oh, in sledite svojim občutkom; če nekaj ni prav, verjetno pa ne.

V nujnih primerih, se obrnite na policijo, rešilca ​​storitev ali gasilci na 999. Če želite prijaviti ni nujno kaznivo dejanje, se obrnite na lokalno policijsko postajo, ki kliče 101 iz Združenega kraljestva.

Pickpockets na London promet

Pickpockets ciljno Londona obremenjenih območij, kar pomeni, da morate vedno ostati opozorilo pri uporabi javnega mestnega transportnega sistema, še posebej, če potujete z cevjo in pri prehodu skozi večjih železniških postaj.

Postaje z najvišjimi stopnjami pickpocketing v London Kings Cross St Pancras, Oxford Circus, Victoria, Liverpool Street, in Stratford. Pickpockets se pogosto uporabljajo za preusmeritev in moteča tehnike, kot prosi za navodila, namerno padla kovancev ali povzročajo nemire.

Ko se odzivati ​​ali reakcijo, samo se zavedajo svoje okolice in obdržati svoje dragocenosti iz vidnega polja. Ne pozabite, da zip up torbe in nahrbtnike in nosijo vrečke pred vami. Ne šopirjenje svoj nakit in obdržati svoj denar varno skriti.

Moped-Riding Telefon In Bag Snatchers

Tatovi so ujete na dejstvo, da so lahko veliko bolj produktivni na dveh kolesih kot po dveh nogah, in ulična ropa tolpe jahanje mopede je večji problem v Londonu.

Tatovi so ponavadi namenjeni ljudem, ki so na svojih mobilnih telefonih ali ki so nosili vrečke blizu robnika. Mnogi napadi potekajo v osrednjem Londonu sredi belega dne. Poskušajte ostati stran od robnika in ne uveljavlja telefona po sredi ulice.

Nosijo vrečke po telesu in ne na roko ali binglja navzdol iz tvoje roke. To je enostavno priti raztresen, ko iščete na vaš pametni telefon. Poskusite načrtovati vnaprej, ko gre za navodila ali korak nazaj od ceste, ko iščejo za on-the-go informacije.

Ljudje prosi za denar na ulici

Če ste obrnili na ulici nekdo, ki ima daljše zgodbe in zahtevo za določeno vsoto denarja (ki jih bomo obljubo, da se vrnete na neki točki), so možnosti, da je prevara.

Domačini so pogosto zavede ta trik preveč, vendar bolj pogosto kot ne, bodo ti prevaranti poskušali krivdo-trip turisti v predajo denarja. To je najbolje, da vljudno zavrnili zahtevo in jih spodbuditi, da se obrnete na policijo, če je resnično nujno.

Ne izključuje ustavil, da bi nekomu, ki potrebuje pravega pomoči, ampak mora biti pozorna na to, kar je povedal, in če se sliši malo preveč izmišljene in brušeni, je to verjetno zato, ker to ni prvič, da je zgodba je povedal.

Opremljene Street igre

Čeprav je policija vpet na ulici iger na srečo, lahko še vedno naletijo na nekaj lopov goljufe ustanavljajo o trgovini na pločnikih v Londonu.

Skupina fantov se običajno določijo tri skodelice (ali pokrovov ali kape steklenice ali lupine), skriti majhen predmet, se pod eno od njih in jih nato pomešajo pred prosi nekdo v množici, da svoje oči na nagrado. Sokrivec običajno “win” nekaj krogov, preden je Nevedoč turistična poskuša svojo srečo.

Igra je vedno opremljene in so pogosto nekaj ljudi, zasajene v občinstvu odvrniti igralca, da bi bilo težje zmagati. To je najbolje, da hodi, ki jih brez ustavljanja, da vidim, kaj se dogaja. Obstaja veliko bolj zabavne stvari za videti in početi v Londonu.

Prejemanje “zastonj” Darila

Če ste predstavili z “zastonj” darilo v ulici (običajno kup vresjem, vrtnice, zapestnico, igrače in podobno), ki jo boste lahko pričakuje, da bo plačal za to. Če sprejmeš darilo, boste rekli, da vam bo prinesel srečo, in to je zelo verjetno, da boste hassled v predajo denarja za to.

Poskusi, da bi očesni stik z ljudmi, ki valovanja te vrste predmetov na obrazu in vljudno hodi naprej ne. Obstaja veliko resnično brezplačnih stvari za početi v Londonu namesto.