Kako uporabljati stranišča v Franciji

Posted on

 Kako uporabljati stranišča v Franciji

Uporaba WC sliši najpreprostejših nalog, ampak če ga ne uporabljajo za Francijo in francoski vodovod je lahko zastrašujoče naloga. Ugotovite, kaj različne oblike Johns bo v tej državi, kako jih preplašiti, koliko vas bo in druge skrivnosti stalo z WC, tako da ne naredi napačno stvar.

Francoski stranišča so sestavni del nekaterih stvari, ki jih morda ne bo všeč v Franciji.

Zahtevnost: enostavno

Potreben čas: Različno (ahem!)

Tukaj je, kako:

  1. Najdi kopalnico. To ni vedno tako preprosto, kot so javna stranišča niso nujno izdatno. Nakupovalni centri ali centri imajo običajno javno stranišče, ki so vedno dobro označena, tako kot nekaj priljubljenih zunanjih površin. Parki imajo ponavadi javne stroki WC. Najslabšem primeru, pop v kavarni, naročiti kavo in uporabo njihovih zmogljivosti. Če ste krepko, pohod v prometni eno in gredo naravnost nazaj v kopalnico, nato pa pustimo in si prihranimo nekaj evrov. Toda mnogi od njih so spodaj tako da to lahko težavno možnost. Bodite pozorni na znake rekel, “WC-jev” ali “WC” V kavarni stranišča verjetno unisex.
  2. Velikosti do kopalnice, ko vstopijo. Medtem ko je veliko manj pogosti v teh dneh, nekateri še vedno slavili luknjo v tleh. Ti naj bi čepenje in lebdijo; Vendar pa to res ni priporočljivo. In rdečica tovrstne WC je lahko težavno; če ni alternative, poravnano in teči, da se prepreči vode škropljenje čez noge. Če ne bi bilo treba iti preveč hudo, si za naslednjo kopalnico.
  3. Flush. Enostavno, kajne? No, obstajajo različne možnosti, ki se lahko ujamejo iz nepoučene. V izplakovalni mehanizmi na francoskih stranišča niso vedno na hrbtu. Včasih je veriga Pully visi od zgoraj navzdol, včasih boste našli stopala Latica na terenu. Včasih je gumb na vrhu, včasih dva (potiskanjem bo stranišče da zardevanje). Ali obstaja gumb, morate potegnite navzgor (vendar ne preveč močno, da lahko pridejo proč v roki.) Pogosto je velika, pravokotne bar na zadnji steni. Potiskanje ali vlečenje karkoli najti, vendar ne poskuša; boste na koncu dobili prav.
  4. Če naletite na zunanji javnosti pod slogu stranišče, so malo lastne kategorije, in lahko precej zastrašujoče in zmedeno. Preprosto pospešiti in videti, da se ugotovi, ali je bilo zasedenih (rdeča ali zelena pika pri vratih osvetljena). Dal v spremembe, in počakajte, da se vrata samodejno odpre. Korak v in vrata samodejno zaprejo. Če ste tam 15 minut ali več, se vrata odprejo. To se morda zdi nehigienično, ampak dejansko so razkužiti po vsaki uporabi in so presenetljivo dobri za uporabo, ko ste se uporabljajo za njih.

Nasveti:

  1. Vedno imajo majhno spremembo na vas (to je vedno dobra ideja). Veliko sanitarije so plačljive le, včasih prisoten spremljevalec in včasih sprejemati spremembe za vstop. Na prostem WC školjke zahtevajo natančno sprememb, tako da imajo evrov in 50-centime kosov na roko.
  2. Ne bodite presenečeni unisex kopalnic, ali za moške in ženske sobe s skupno preddverju. Francozi še zdaleč niso tako obesil o ločenih sanitarij, kot, recimo, Američani. Boste neizogibno našli to v majhnih restavracijah.
  3. Preden vnesete, preverite, ali toaletni papir je zunaj stojnico. Včasih so razpršilniki v umivalnik in ogledalo območju, vendar ni papirja znotraj stojnici. Če ste v dvomih, da papir tkiva nekje pri roki.
  4. Če ste na obisku zaseden restavracije s hitro prehrano, shranite račun. To običajno vsebuje kodo, da se v stranišče tam. Če nimate kode, ki jih lahko vedno stati zunaj kopalnico in čakati na nekoga, za izhod.
  5. Ne bodite presenečeni, če je na prostem pod slogu javno kopalnica razčlenjena. Po izkušnjah mnogih ljudi, več so od storitev ( hors storitev ), kot deluje. Pojdi na naslednjo mestu in bi morali videti še enega.
  6. Poskusi, da bi se izognili avtocesti stranišča na majhnih Aires (avtocestnih postajališčih). Lahko so zelo umazan, saj se ne očistijo zelo pogosto in ne zelo dobro. Če ste na avtocesti, poskušajo doseči pomembno področje storitev.