Skip to main content

Kamp za Wimbledon – Kako Get LAST MINUTE Vstopnice

 Kamp za Wimbledon - Kako Get LAST MINUTE Vstopnice

Če ste na obisku v Londonu konec junija, ne moreš zamuditi Wimbledon teniški razburjenje, ki bo v celotnem mestu. Ali ne bi bilo super, da gredo?

Običajni način za pridobivanje vstopnico za Wimbledon je, da se registrirajo za glasovanje vozovnice pred koncem prejšnjega decembra. Ampak ne skrbite, če nisi. Lahko bi še vedno z priložnost videti na svetu največji Grand Slam travnik teniškega turnirja. To je eden redkih velikih mednarodnih športnih prireditev, ki omogoča razumno ceno vstopnice na voljo javnosti vsak dan.

In stoji v vrsti je zelo britansko tradicijo. Vojvodinja Cambridge – morda veste jo kot princesa Kate (rojena Kate Middleton) – prevzame iz njenega veličanstva kraljice kot pokrovitelj turnirja leta 2017. Toda leta 2004, ona in njena sestra Pippa v čakalni vrsti z vsemi ostalimi od 5 zjutraj, da bi dosegel Center Court vstopnice. Kot njo, vse, kar boste potrebovali potrpljenje, vztrajnost in nasmeh.

Tukaj je, kako

  V vrsti za vstopnice

  1. Kdo pripravljen stati v vrsti (ali čakalne vrste, kot smo rekli tukaj) lahko kupite vstopnice na dan tekem. Vzdušje v čakalni vrsti, je prijazna in obiskovalci uživajo priložnost spoznati in se pogovarjajo tenis z drugimi fans.Every dan, razen v zadnjih štirih dneh, so 500 vstopnic za vsako od centra in No.1 in No.2 sodišč rezerviran za prodajo v javnosti na vrtljivih vratih. Stroški se spreminja, odvisno od dneva in sodišča, iz med približno 43 £ in £ 225 (v letu 2019).
  2. Še več tisoč razlogi Vstopnice se prodajajo vsak dan. Oni so dobri za No. 2 sodnega stanju in brez pridržkov pri sedenju in stoji na sodiščih 3-19. Vstopnice stanejo od 8 £ in £ 25, odvisno od dneva. Boste morali plačati z gotovino in cene spreminjajo iz leta v leto, tako preverite na spletni strani karte in se prepričajte.  
  3. Vstopnice se prodajajo na prvi pride, prvi servis, denarni edina podlaga na vrtljivih vratih.  Čakalna vrsta vozovnice je ena vrstica na Gate 3, ki se začne v Wimbledonu park, parkirišče 10 off Wimbledon Park Road. ( Glej na zemljevidu) Iz parka, queuers (tudi čez noč queuers) napredek skozi Wimbledon Park golf klub, skozi varnostni pregled, čez most in na vratih 3.
  4. Čakalne vrste so dolge. Če želite Razlogi vstopnice, naj bi prišli nekaj ur pred razlogov odprte ob 10:30 Če ribiške družine za eno od kažejo sodnih vstopnic za, načrt za kampiranje čez noč. Ljudje v čakalnih vrst prinašajo zložljive stole, piknike in brezalkoholne pijače. Načrt prinaša dež obrabo preveč – kačo linije skupaj, dež ali sijaj.
  5. Ko prideš v vrsti, boste prejeli čakalne vrste kartice , ki je datiran in oštevilčen pokazati svoje mesto v vrsti. Drži na to, da bo preveril, ko vstopijo v dvorane.
  6. Vam pa bomo ponudili tudi zapestnice označeni s strani sodišča, s snemljivo sodišča ujemajo, če pridete dovolj zgodaj, da bi dosegel enega od 1.500 sodišča vstopnic. Ko ga odložite na blagajni, boste dobili vstopnico za sodišča imenovan na ujemajo. Ne skrbite, če ne boste dobili zapestnico in ujemajo – morda še vedno lahko dobili eden od tisočih razlogov vstopnic.
  7. Kampiranje v Wimbledonu vrsti V preteklosti, če si hotel priti spanec noč v vrsti Wimbledonu vozovnice, si moral vzeti svoje možnosti in nastavite šotor v ali blizu vrsti. V letu 2008 se je proces postalo lažje. Queuers lahko zdaj tabor v Wimbledonu parku, v bližini parking 10, kjer se začne čakalne vrste. Na približno 6 uri bo prostovoljne oskrbniki vas zbudi, vas prosim, da odstrani svojo opremo za kampiranje, premaknete avtomobile na parkiriščih in blizu v strožji Zanimiv da bi naredili prostor za tiste, ki vstopa v čakalno vrsto na dan. Ob 7:30 a.m. Redarji bodo roko 1.500 sodnih posebne zapestnice iz sprednji vrsti.
  8. Stranišča Ne skrbite, objekti v Church Road in Wimbledon Park Road so odprti 24 ur na dan.
  9. Mobilnost in slabovidni obiskovalci gibalno oviranim obiskovalci lahko počaka bližje Razlogi, ampak vstop razlogov še vedno v številke, da čakalne vrste kartice. Vprašajte steward za pomoč in za pot do konca najbližjega čakalne vrste. Invalidne obiskovalce z vprašanji mobilnosti, ki nameravajo kupiti vstopnice na dan igre mora telefonirati blagajni na +44 (0) 20 8971 2473, za nadaljnja navodila glede objektov in parkiranje.
  10. Najboljši način, da pridete do Wimbledona je z javnim prevozom. Vlaki vozijo iz postaje Waterloo na Wimbledonu postaja vsake 4 minute in je redni servis District Line na podzemno železnico do železniške postaje, kot tudi. Pogost avtobus potuje v All England Lawn Tennis Club od postaje. Na voljo je tudi avtobusni prevoz, od Marble Arch v osrednjem Londonu, vsakih 30 minutes.Whatever vam, ne vozite na Wimbledon. Promet v času turnirja je nemogoče in ne boste našli nikjer parkirati.

Nakup vstopnic na spletu

Več sto vstopnic za Center sodišča in sodišča št 3 se prodajajo na spletu preko Ticketmaster.co.uk dan pred igro. Nobena druga prodaja na spletu vozovnic so pooblaščeni ali počaščen, da se ne mikajo ponudbe, ki so videti, da bi bilo res. Ti bodo verjetno obrnil na vratih.

Da bi v katerih priložnost, morate registrirati na moj Wimbledonu in se prijavite na brezplačne novice  prejemati obvestila in vse podrobnosti o prodaji spletnih vozovnic. Kot vsaka priljubljenih prodanih vstopnic na spletu, ko ste obveščeni, morate ukrepati hitro, saj gredo v nekaj sekundah.

zadolžnice

Če imate zelo globoke žepe, lahko poskusite, da bi dobili svoje roke na nekaj zadolžnic vstopnic. In jaz pomeni globoko – lani par center sodnih vstopnic za finale Wimbledon so menda prodali za 83.000 £, in cena 15.000 £ par je precej povprečna.

Zadolžnice na velikih športnih dogodkih ali prizorišč, kot so deleži v družbi. V zameno za naložbo, ki – v primeru Wimbledon – gre slabo vzdrževanje tal in vzdrževanje – imetnik zadolžnic dobi določeno število posebnih mest za določen čas. Imetnik Obveznica lahko potem prodajajo sedeže ne nameravajo uporabiti. Obstajajo posredniki in tržnice, kjer se kupuje in prodaja obveznice. Zadolžnice so edini Wimbledon vstopnice, ki se lahko prodajajo tretjim osebam.

Kamp ven v Wimbledonu in v čakalno vrsto za vstopnice. To je veliko bolj zabavno – in veliko cenejši.

You may also like