Kan Weer in Frankrijk: Plan uw vakantie naar Frankrijk Dit mei

Posted on

Kan Weer in Frankrijk: Plan uw vakantie naar Frankrijk Dit mei

Mei is een van de meest populaire tijden voor de Amerikaanse toeristen een bezoek aan Frankrijk vanwege het milde en comfortabele lenteweer, overvloed aan evenementen en relatief kleine drukte op enkele van de meest populaire bestemmingen van het land.

Afhankelijk van welke stad of een deel van het land van uw bezoek op uw vakantie mei naar Frankrijk, kunt u een breed scala aan unieke culturele evenementen, waaronder de beroemde Cannes Film Festival dat beroemdheden en gewone mensen trekt uit de hele wereld ervaren.

Reizen naar verschillende steden kan ook het een uitdaging om in te pakken voor Frankrijk als u een verscheidenheid van de lente kleding en lagen zal moeten maken. ‘S avonds koud kan zijn, dagen doorgebracht wandelen kan heel warm zijn, en je zult waarschijnlijk merken wat regen en wind, vooral in Parijs. Als gevolg hiervan moet uw paklijst zijn voorzien van een warme jas voor de avonden, truien en vesten, goede wandelschoenen, en een stevige paraplu die de wind kan weerstaan.

Samen met het begin van de lente gebeurtenissen in Frankrijk, dan kunt u ook ervaren verlengde openingstijden bij toeristische attracties zoals populaire bestemmingen klaar maken voor de zomerdrukte. Echter, zullen de tarieven op vliegtickets en accommodaties ook beginnen met deze tijd van het jaar te beklimmen, en de lijnen bij de populairste attracties van Frankrijk zal beginnen om langer te krijgen als de maand vordert in de drukke toeristische seizoen.

Voorbereiding op Weer Wherever You Go

In mei, het weer is over het algemeen mild, maar er kan nog steeds lentedouches en kille avonden in een groot deel van Frankrijk.

Nog steeds, afhankelijk van waar je bent in Frankrijk, zijn er een aantal variaties in het klimaat als gevolg van geografische ligging en typografische functies, zoals bergen en valleien. Van Parijs naar Straatsburg, je bent zeker een uitstekende avontuur ontdekken, ongeacht waar je gaan in Frankrijk:

  • Paris ervaart temperatuur varieert van 50 F (10 C) tot 64 F (18 C) en gemiddeld 57,2 F (14 C).
  • Straatsburg noordoost Frankrijk ervaringen temperaturen liggen tussen 46 V (8 C) en 68 F (20 C) met een gemiddelde van 57 F (13 C).
  • Bordeaux ziet temperaturen tussen 50 F (10 C) en 66 F (19 C) met een gemiddelde temperatuur van 59 mei F (15 C).
  • Mooie ervaringen een bereik van 55 F (13 C) tot 68 F (20 C) met een gemiddelde temperatuur van 63 mei F (17 C).
  • Lyon ziet temperaturen tussen 48 V (9 C) en 68 F (20 C) met een gemiddelde temperatuur van 59 F (15 C).

Bovendien, het maakt niet uit waar je gaat u kunt verwachten tussen acht tot 13 dagen van regen in de maand mei, met lekker ontvangst van de minste hoeveelheid neerslag en Parijs die de meeste. Echter, het is belangrijk om in gedachten te houden dat het weer in Frankrijk is nogal volatiel deze tijd van het jaar, dus je moet altijd voorbereid zijn voor alle weersomstandigheden.

Top Evenementen en Festivals in Frankrijk mei

Elk jaar, Frankrijk speelt gastheer voor een verscheidenheid aan culturele evenementen en feesten, die echt beginnen te pikken stoom als het voorjaar warmt over de maand mei, waardoor het een uitstekende maand om uw vakantie, vooral van plan als je wilt naar de zomer te verslaan toeristische drukte.

Misschien wel de meest populaire en bekende evenement dat elk jaar gebeurt, is het Cannes Film Festival, die de beste in onafhankelijke films vitrines uit de hele wereld.

Hoewel de meeste van de screenings vereisen industrie geloofsbrieven om ze te openen, de  Cinéma de la Plage  is een nachtelijke screening van Out of Competition films en Cannes klassiekers, die u kunt ervaren door een bezoek aan het Cannes bureau voor toerisme.

Voor cultuur en geschiedenis liefhebbers, kunt u ook deelnemen aan de  Europese Nacht van de Musea  of stoppen door de sites van Willem de Veroveraar en de 1066 Battle of Hastings, waar Willem versloeg Engeland Norman heerschappij over 950 jaar geleden vast te stellen. Een van de meest populaire historische bestemming in Frankrijk is het kasteel van Willem de Veroveraar in Falaise.

Sportliefhebbers kunnen ook genieten van de Franse Open Tennis Championships in Parijs, maar je moet ervoor dat u uw tickets ruim van tevoren als je hoopt om goede zitplaatsen voor het toernooi krijgen als het evenement heeft de neiging snel uitverkocht.