Katakombe in mumije v Italiji – Mesta v Italiji odkriti katakombe in mumije

Posted on

Katakombe in mumije v Italiji - Mesta v Italiji odkriti katakombe in mumije

Katakombe so zanimive in pogosto Skrivnostne grobišč v Italiji, in nekatere izmed najboljših v Rimu in na Siciliji. Pokopi je bilo prepovedano znotraj obzidja v Rimu že v pr petem stoletju, tako da so bili uporabljeni labirinte podzemnih predorov izven centra mesta zakopati tisoče organov že v antičnih in krščanskih obdobij. Danes, nekateri od njih so odprte za javnost za ture.

Medtem ko se lahko malo intenzivno za mlajše otroke, Italije katakombe in mumije ponujajo zanimiv vpogled v zgodovini države. Običajno so še posebej priljubljena z otroci iz približno 10 let in navzgor.

Roman grobišče na Via Appia Antica

Rimu  Via Appia Antica , Old Appian Way, zunaj obzidja v Rimu, je bila uporabljena kot grobišče za prvih kristjanov in tudi pogani. Na vse katakombe ob Apijeva cesta, so bile kosti mrtvih odstraniti na območjih globoko v predorih, stran od oči javnosti. Kaj vidite sedaj so satovje za pokop niše, ki so nekoč v lasti kosti in v nekaterih primerih, žare s pepelom.

  • Katakombe svetega Kalista , Catacombe di San Callisto : svetega Kalista, je največji in najbolj priljubljenih katakombe, ima mrežo galerij približno 19 km dolga in 20 metrov globoko. Poudarki iz katakomb vključujejo grobnico devetih papežev in zgodnjih krščanskih fresk, slik in kipov.
  • Katakombe sv Domitilla , Catacombe di San Domitilla : St. Domitilla ima najstarejše katakombe, z vhodom skozi cerkev v 4. stoletju. Tour skupine pri Sv Domitilla ponavadi manjši, vendar je eden izmed vrhuncev je freska 2nd stoletja na zadnji večerji.
  • Katakombe svetega Sebastijana , Catacombe di San Sebastiano : St. Sebastian je približno 11 km rovov, a tura je omejena na zelo majhnem prostoru. Poudarki iz teh katakomb vključujejo zgodnje krščanske mozaike in grafite.

Rimske Katakombe na Via Salaria

Saint Priscilla je Katakombe, Catacombe di Priscilla , so med Rim je najstarejši, ki sega v konec 2. stoletja. Oni so tik izven centra na Via Salaria, še eden od starih cestah Rima zapušča Rim na Salaria vrata, Porta Salaria in naslovom vzhodno do Jadranskega morja.

Kapucinska grobnica v Rimu

Ena izmed najbolj impresivnih in nenavadnih grobišča v Italiji in verjetno spookiest mesto v Rimu je kapucinski Crypt pod kapucinske cerkve Brezmadežnega spočetja, zgrajena leta 1645. kripta vsebuje kosti več kot 4.000 menihov, je veliko, razporejene v vzorce ali tudi oblikovanje predmetov, kot so uro ali lestenci. Boste našli cerkev, grobnico in muzej na Via Veneto v bližini Barberini trgu.

Katakombe v Syracuse, Sicilija

Katakombe Syracuse je najdemo pod  Chiesa di San Giovanni , cerkev svetega Janeza, v  Piazza San Giovanni , samo vzhodno od arheološkega območja. Cerkev svetega Janeza je bila ustanovljena v tretjem stoletju in Grobnica sv Marcianus leži pod katerimi je verjel, da je prva katedrala zgrajena na Siciliji.

Palermo Katakombe

Katakombe Palermo je najdemo v kapucinskem samostanuPiazza Cappuccini , na obrobju Palermo. Medtem ko so bile ugotovljene v sicilijanskem mestu Syracuse katakombe podobni tistim, ki so v Rimu, katakombe Palermo je zelo nenavadna: katakombe Palermo je vseboval konzervans, ki je pomagal, da mumificirali trupla mrtvih.

Katakombe vsebujejo mumificirano telesa, veliko v dobri formi, da je še vedno videti realistična, in nekateri celo las in obleke preostalih. Sicilijanci vseh razredih so bili tu pokopani v 19. stoletju. Zadnji pokop tukaj, da bi šlo za mlado dekle, se je zgodila leta 1920. Ni treba posebej poudarjati, te katakombe, bolj kot nekateri drugi po Italiji, niso priporočljivi za Občutljiv ali za otroke.

Drugi mumije v Italiji


Podobno kot mumije v Palermu, so mumije v centralnih Le Marche in Umbrija regij Italije, ki so naravno ohranjene. Tukaj je kam iti, da bi jih videli:

  • Cerkev mrtvih, Urbania mumije pokopališče : Cerkev mrtvih,  Chiesa dei Morti , je majhna cerkev v mestu Le Marche v Urbania, ki ima zanimivo in nekoliko mračno zaslon. Mumije pokopališče,  Cimitero delle mummie , je v majhni kapeli. Vodnik vas popelje v kapelo in vam pove o mumije na zaslonu. Pridobite obisku podrobnosti v Urbania mumije pokopališču.
  • Mumije muzej : Majhen mesto Ferentilla v južni Umbriji ima zanimivo presenečenje pod cerkvijo Santo Stefano. Organi tam pokopani so ohranjeni z redkimi mikro gliva, ki je napadel trupla in jih spremenila v mumije. Nekateri izmed najbolje ohranjenih mumij so na ogled v tisto, kar je zdaj mumija muzej v spodnjem delu cerkve.