Kävelykierros Piazza Navona Roomassa

Posted on

 Kävelykierros Piazza Navona Roomassa
Alun perin rakennettu stadion ensimmäisellä vuosisadalla urheilullinen kilpailuja ja Chariot rotuja, Piazza Navona on vuorattu ylellinen kahviloita ja barokkirakennuksista ja on koti kolme ylenmääräinen suihkulähteitä. Se säädettyihin 15. vuosisadan rauniot stadionin. Vuodesta 1650 myöhään 19th century neliön toisinaan tulva kesällä ja käytettävien vesieliöille pelejä ja lavastettu meritaisteluita. Neliö on säilyttänyt soikea muoto. Obeliski perällä kuvan tulivat Egyptistä ja oli alunperin Circus Maxentius mutta myöhemmin muutti Piazza Navona .

Moderni Piazza on vilkas paikka, paikka, jossa molemmat paikalliset ja turistit haluavat hengailla. Taiteilijat kokoontuvat neliön maalata ja monia viihdyttäjiä ja myyjät myyvät matkamuistoja. Yöllä neliö on täynnä ihmisiä, mutta jos haluat todella arvostaa kauneutta aukiolla, on parasta mennä aikaisin aamulla välttää väkijoukkoja.

Neljän joen lähde – Neljän joen lähde

iazza Navona keskittyy kolmeen runsas suihkulähteitä. Keski suihkulähde, Neljän joen lähde , Neljän joen Fountain, pidetään kaikkein monimutkaisin kaikki lähteet Roomassa. Se luotiin Bernini alussa 1650-luvulla ja se oli niin kallista, että leipä vero nostettiin, jotta se kattaisi sen korkea hinta. Se edustaa neljän joen: Tonavan, Ganges, Niilin ja Rio de la Platan, jokainen tunnistettavissa kasvistoa ja eläimistöä.

Sant’Angese in Agone kirkossa

Sant'Angese in Agone kirkossa

Facing Fontana Dei Fiumi The Sant’Angese vuonna Agone kirkon Piazza Navona on suunnitellut Borrominin kilpailija Berninin. Eräs tarina kertoo, että Bernini suunniteltu Niilin ja Plata patsaat Fountain jokien kädet suojaus silmiään rumuus kirkon. Sitten Borromini lisäsi patsas St. Agnes julkisivu kirkon, katsellen ulos yli neliön jottei nähdä suihkulähteet torilla. Todellisuudessa Berninin suoritti suihkulähde kaksi vuotta ennen työn julkisivu kirkon mutta se tekee mielenkiintoisen tulkinta patsaita!

Fontana del Moro – Fountain of Moor

 Fontana del Moro - Fountain of Moor

Siirryt eteläpäässä Piazza Navona löydämme Fontana del Moro suunnittelema Giacomo della Porta ja pystytetty 1575. Suihkulähde on patsaita neljä Tritonsin ja altaan on tehty erikoisteräksestä antiikki nousi marmoria. Vuonna 1654, Bernini veistetty keskeinen hahmo, lihaksikas Triton ratsastus delfiini, joka muistuttaa “Moor.” Näin lähteen, kutsutaan Fountain of Moor. Aikana palauttaminen vuonna 1874, alkuperäinen veistoksia siirrettiin Villa Borghese ja korvaavaa kappaletta tehtiin ja ovat edelleen suihkulähde.

Syöminen Tartufo Piazza Navona

Vaikka istuu ulkona pöydän kahvilassa torilla on kallista, Tre Scalini Piazza Navona on paikka syödä kuuluisan Tartufo jälkiruoka, rikas käsintehty suklaajäätelöä roll. Se kannattaa törsätä, jos otat aikaa syömiseen ja nauttivat kohtaus. Joten ajattele sitä hinta hienoja ulkona viihdettä. Voit myös saada tartufo mennä, jos haluat, puoleen hintaan.