Képekben: kiemeli a Louvre Múzeum Párizsban

Posted on

 Képekben: kiemeli a Louvre Múzeum Párizsban

Az egyik legnagyobb probléma, az emberek hajlamosak a találkozás, amikor meglátogatja a gigászi és rendkívül gazdag Musée du Louvre, Párizs? Ott egyszerűen túl sok látnivaló. Az elme nem tudja esetleg, hogy az egészet, így tettünk néhány kemény munka az Ön számára, választással a kincsek gyűjtésével és ad egy esélyt, hogy megismerjék ezeket megelőzve a látogatást. Böngésszen a galéria inspirációt, és ne feledd, ha ott ne próbálja meg, és lát mindent!

A képen:

Ez a nézet a drámai, lendületes plaza amelyen a Louvre homlokzata áll mutat erős egymás mellé a klasszikus és a modern építészet. A jelenlegi reneszánsz-kori palota, elkészült a 17. században XV szolgált az ülés francia royalty amíg Louis XVI épült Versailles.

Az üveg piramis, hogy most szolgál a Louvre bejárata tervezte kínai építész Ieoh Ming Pei és átadjuk a 1989 22 méter / 72 láb üveg szerkezet áll 800 különálló darab üveg, összeszerelt több mint egy alumínium szerkezet súlya 95 tonna.

Ha közelebbről szemügyre vesszük az üvegpiramisig

Ez részletesen az üveg piramis a Louvre mutatja a bonyolult átfedéseit egyes háromszögek üveg fölött egy nehéz alumínium szerkezet. A piramis sok ellenzői, de nem lehet tagadni, hogy ez keretezi a 17. századi egykori palotában meglepő módon.

Da Vinci La Gioconda (Mona Lisa)

A 15. század elején, olasz festő Leonardo da Vinci forradalmasította a művészet portré és segített ajtónálló az olasz reneszánsz „La Gioconda”, a munka sokkal jobb ma ismert, mint a „Mona Lisa”, és most az egyik Louvre legnagyobb áhított gazdaságokban. Számtalan turista keresi fel a hatalmas múzeum egyszerűen ünnepe szemüket rajta.

Ugyanakkor a festmény, amely valójában meglehetősen kicsi, és védett mögött nehéz üveget, nehéz lehet, hogy közel kerüljön figyelembe véve a nagy tömeget. Próbáljon meg a Louvre egy hétköznap vagy kora reggel egy jobb esélyt kapok egy közeli pillantást a hölgy a titokzatos félmosollyal.

Venus de Milo (Aphrodite)

1820-ban, a szobor a görög istennő Aphrodité tárták a sziget Milo Görögországban. Ismerkedés az ie 100 körül, és több közismert nevén a Venus de Milo (hivatkozás a római neve a szerelem istennője), a szobor most gondosan megőrizte a Louvre Párizsban, ahol több millió látogató sereglenek, hogy a harmonikus formákat.

A szamothrakéi niké (Ancient Greece)

Ismerkedés mintegy 190-220 BC, a Szárnyas Győzelem Szamothraké mutat női figure– a görög istennő, a Victory (Nike) – álló bázis hasonlító hajót. A hatalmas szobor látható az állandó jelleggel a párizsi Louvre-ban, áll több mint 18 láb magas. Ez történt a zajos blokk Parian márvány és feltárt 1863. Érdekes módon, a fej soha nem volt található.

Liberty vezették az embereket Eugene Delacroix

Az egyik fő művei francia romantika festő Eugene Delacroix La Liberté Guidant le Peuple (Liberty Leading az emberek), melyet festett a francia forradalom idején az 1830-as, mint a politikai plakát. Ad otthont a párizsi Louvre, ez a későbbiekben is nevezik az első nagy politikai alkotás a modern korban. Delacroix, aki maga is része a katonai erőfeszítéseket, leírják magát a bal felső (könnyen felismerhető, mint a férfi egy cilinder).

Az Apollo Galéria: egy nemrég felújított kincs a Louvre

Miután átesett egy jelentős helyreállítás, a pazar Apollo Galéria újra megnyitotta a Louvre 2004-ben Dedikált, hogy a Napkirály (XVI), a galéria funkciók gazdagon festett mennyezet és kincsek köztük a francia koronázási ékszerek. Hasonlóan a Gallery of Mirrors a Versailles-i kastély, az Apolló Galéria éveket vett igénybe, és a munka több mint 20 művész, köztük Eugene Delacroix és Charles Le Brun.

A Hammurabi kódex Szoba a Louvre

A Hammurabi kód egy sorozat tablettát nyúlik, a 12. században és feliratos törvények értelmében létrehozott uralkodása a babiloni király Hammurabi. Az előszót a kódokat, felírva egy agyagtábla, ad otthont a Louvre-ban, és egy izgalmas bepillantást mindennapi élet az ókori babiloni királyság. Ez a szárny a Louvre általában nevezetes lenyűgöző antik műalkotások és leletek a Közel-Keleten.