Khanom, Thailanda – Orasul Cel mai bun Thai Beach Tu nu am auzit de

Posted on

Khanom: Explorarea pe pista bătut în Thailanda

Khanom: Explorarea pe pista bătut în Thailanda

Thailanda este o destinație turistică populară – și pe bună dreptate. Justificabil bine bătătorit țară din Asia de Sud-Est este acasa, la o mare varietate de plaje, cultură, produse alimentare uimitoare, istorie și suficient de atracții pentru a menține chiar și călătorul cel mai fericit uzati. Dar există întotdeauna anumite entuziasm pentru a veni peste o destinație care pare într-un fel nedescoperite. Asta nu e ușor de făcut în Thailanda – dar este posibil.

Unde este Khanom?

Cuvântul de gura este destul de mult singurul mod în care veți afla despre Khanom, un oraș plaja somnoros blissfully gratuit throngs de turiști pe care le veți găsi pe Koh Samui din apropiere sau Koh Phangan. Nu veți găsi celebrele partide lună plină aici, nici oportunități de a rămâne toată noaptea care cade de la club de plajă la club de plajă. Dar veți găsi propria întindere de paradis. Doar o plimbare cu autobuzul de o oră de la Surat Thani, cei mai mulți oameni trec cu vederea Khanom în drumul lor spre mai populare insule thailandeze din apropiere, dar asta este o greșeală. Viața poate fi mai lentă aici, dar te cu adevărat în căutarea pentru o modalitate de relaxare, acesta este locul de a face acest lucru. Acasă la cascade ascunse și temple ornamentate, piețe mici, dar pline de viață și a pus-back barurile de pe plajă, unde vă savurați băutura dumneavoastră cu picioarele goale în nisip, Khanom este într-adevăr o bijuterie de călătorie ascunse.

Situat în provincia Nakhon Si Thammarat în Golful Thailandei. vecinii mai bine-cunoscute Khanom lui, Koh Phangan si Koh Samui, trage mulțimile și turiști away-, dar oricine care ocolește această bijuterie ascunsă este ocolită.

De ce Vizitați Khanom?

În afară de a avea un paradis plajă fericit, practic, pentru a te, există multe alte motive pentru a planifica o excursie la Khanom. Unul dintre principalele motive pentru a vizita este pentru pace și liniște. Acest lucru nu este locul pentru a merge, dacă sunteți în căutarea de acțiune – nu îl va găsi. Dar, dacă vă aflați pofta de ceva timp departe de alti turisti si relaxant undeva, cu un ritm lent și împrejurimi senină, Khanom este alegerea perfecta. În ceea ce privește plajele, tronsonul principal de nisip aici este palmier Nadan Beach, una dintre cele mai lungi plaje din Thailanda, pontaj, la nouă kilometri inconjurate de copaci. Chiar dacă o mare parte de opțiuni de cazare Khanom se găsesc de-a lungul Nadan Beach, puteți merge de-a lungul această porțiune moale, alb de nisip în orice moment din zi și a vedea doar o mână de oameni stând la soare sau de înot, de plimbare.

Bine de știut: Nu există nici un transport public în Khanom, așa că dacă sunteți de planificare pentru a rămâne pune pe întindere aleasă de nisip (care ar fi total justificate), va trebui să închiriez un scuter sau motocicleta pentru a obține în jurul valorii. Există mai multe locuri pentru a închiria scutere în și în jurul orașului. Drumurile sunt asfaltate și există puține trafic să vă faceți griji.

Lucruri de făcut în Khanom

Khanom nu este doar cunoscut pentru plajele sale frumoase. Dacă sunteți în căutarea pentru altceva să vă țină ocupat în timpul sejurului dumneavoastră (și aveți un scuter sau motocicleta pentru a obține în jurul valorii), o vizită la Samet Chun Cascada este o modalitate foarte bună de a petrece o după-amiază. O plimbare pitoresc și scurtă excursie pe jos de-a lungul unui traseu junglă va ajunge la o piscină mare, acvamarin. Apa rece, limpede este foarte primitor pe o zi fierbinte si probabil va avea loc înot pitoresc pentru tine. Puneți local sau întrebați la hotel pentru ghidare

Dacă este o parte de relaxare la piscină sunteți după, să ia o excursie la Racha Kiri Resort and Spa , unde vă puteți bucura de piscina, în stil lagună , atâta timp cât cumperi o băutură sau ceva de mâncare. Piscina este superba si de multe ori va totul trebuie sa te.

Altă opțiune? Încercați pentru a prinde o bucatica de delfini roz evaziv Khanom lui. Dacă doriți doar pentru a vedea delfinii, puteți închiria o barcă pentru câteva ore (timp de până la șase persoane) pentru 1000 baht de la Laem Prathap Pier. De obicei , există câțiva oameni în jurul valorii de frezat , care sunt , de asemenea , interesat călătoria ina delfin, așa că , dacă sunteți în căutarea de a economisi bani, a se vedea dacă aveți posibilitatea să partajați o barcă cu alți călători. Merită pentru excursie cu barca singur – peisajul este uimitoare. Dacă ai noroc, vei observa niște delfini zbenguială în apă; deși acestea nu sunt o nuanta de roz vibrant, ele au o nuanță roz pal și sunt extrem de rare. Dacă sunteți în zonă, un loc bun pentru realimentare în urma o excursie pentru a vedea delfinii este Zum Gruenen Baum sau doar „Dieter“ , așa cum este cunoscut pe plan local. Restaurantul servește german prietenos porțiuni mari de alimente gătite în casă (chiar și pâinea se face in-house) , într – o grădină frumoasă.

Logistică

Cel mai simplu mod de a ajunge la Khanom este de a hamei pe un zbor de la Surat Thani. Odată ce ați teren, puteți obține un taxi la Khanom (70 de minute, în jurul valorii de 1500 baht) sau un autobuz spre Surat Thani (1 oră, 100 baht) și de acolo un minivan la Khanom (1 oră, 100 baht). În funcție de locul în care stai, ați putea fi capabil de a asigura transportul cu hotel sau pensiune ta.

În ceea ce privește locurile de cazare, unele opțiuni includ Jam Bay (Vibe backpacker, bar excelent pe plajă), Talkoo Beach Resort (camere curate, de bază pe sau peste drum de la Beah), Leeloo Cabana (Cabanas rustic pe plaja), Aava Resort & Spa (mai luxos și rafinat) și cele de mai sus Racha Kiri Resort and Spa , care se află în continuare la sud de Nadan Beach de-a lungul Nai Plao Beach.