Kje najti Designer kupčija in Outlet Stores v Rimu

Posted on

 Kje najti Designer kupčija in Outlet Stores v Rimu
Obstaja veliko veliko krajev za nakupovanje v Rimu, vendar je veliko oblikovalec trgovinah na Via Condotti niso dostopne splošni nakupovalni javnosti. Na srečo, obstaja več krajev v prestolnici Italije, kjer lahko najdete oblikovalec oblačil po ugodnih cenah, kot tudi outlet centri, ki se lahko pripeljete z avtobusom iz Rima.

Popust Designer Shopping

V zgodovinskem središču Rima, več trgovin prodajajo dodatke iz oblikovalec salonih ali rabljene Kicoši iz mesta mode nizu. Najboljši kraj za iskanje je v delu mesta, zahodno od Piazza Navona in Campo de ‘Fiori, še posebej v okolici Via del Governo Vecchio in Corso Vittorio Emanuele II.

Na kratek odsek Via del Governo Vecchio, v bližini, kjer se seka z Via di Parione, boste našli kopico uveljavljenih starinskih in rabljenih oblačil trgovin. To vključuje Dafano Omero, Vestiti Usati Cinzia in Ciao Vintage. Na Corso Vittorio Emanuele II, Antonella e Fabrizio je butik trgovina z diskontiranega blaga iz večjih italijanskih oznak.

Na poti iz Via Arenula do Campo de’Fiori, Via del Giubbonari je podložena z večinoma cenovno enkratnih trgovin. Našli boste tudi ulične prodajalce Hawking ponarejene (in nezakonitih) oblikovalec torbice. Čez reko, lahko suniti okrog Trastevere v ozkih ulicah, da bi našli eno-of-a-kind izgleda iz lokalnih oblikovalcev.

Če želite, da bi doma nekaj parfumov, ki jih ne bo vonj na kogar koli drugega, Romastore Profumi (na Via della Lungaretta 63) prodaja redkih sort vonj iz italijanskih in mednarodnih oblikovalcev.

Drug priljubljen kraj, da bi našli širok izbor oblikovalca nalepk je Gente, trgovina z več lokacij po vsem mestu, tudi na Via del Babuino (številke 81 in 185) in Via Frattina, 69. Oba ulice so v bližini Španskih stopnic. Gente ima tudi svoj izhod na Via Cola di Rienzo, 246 (ki se nahaja na zahodnem bregu reke Tibere).

Če želite, da bi doma nekaj italijanskih modnih brez maxing vaše kreditne kartice, Via Cola di Rienzo, ki poteka med reke Tibere in Vatikana, ki je podložena s srednjem območju do višjega cenovnega razreda trgovinah. Nekatere znane blagovne znamke so Nike, Pandora, in Zara. Ne smejo se “Made in Italy” mode, ampak vsaj lahko rekli, da je kupil svoje predmete v Italiji.

Potovalni nasvet : Rim je modni butiki imajo ogromne prodaje dvakrat na leto, januarja in julija. Kupci lahko pričakujejo, da bodo našli predmete, znižane do 70 odstotkov, zaradi česar teh dveh mesecih odlične čase, da bi našli kupčij v Rimu.

Outlet Shopping Poleg obzidja v Rimu

predmestju Rima imajo več prodajnih mest, vredne. Južno od okrožja EUR so trgi v Castel Romano, del McArthurGlen verige izstopnih centrov. Castel Romano ima 110 izstop butiki, kot so Dolce e Gabbana, Roberto Cavalli, La Perla, Ermenegildo Zegna, Salvatore Ferragamo, Calvin Klein, Valentino, in še več.

Castel Romano je odprt vsak dan, 10:00-9:00 pm in avtobusi teči večkrat na dan od postaje Termini v Castel Romano. Prav blizu Castel Romano je film tematski park, Cinecitta svetovnega.

Južno od Rima, na avtocesti proti Neaplju, je Valmontone Fashion Outlet, del Fashion District verige prodajaln. Valmontone ponaša približno 200 oblikovalec trgov, vključno s Bottega Veneta, Adidas, Byblos, Frette, Valleverde in desetine drugih butiki italijanskih in mednarodnih oblikovalcev. Če ste v Rimu brez avtomobila, Valmontone ponuja prevoz z avtobusom do svojih mestih od četrtka do nedelje, s pick-up v bližini postaje Termini.