Koh Samet: turisti Island Lähellä Bangkok

Posted on

Koh Samet: turisti Island Lähellä Bangkok
Koh Samet – turisti saari lähimpänä Bangkok – on pieni mutta vetää tasaista kävijöitä ympäri vuoden. Samet ehkä ole paras Thaimaan moniin saariin vaihtoehtoja, mutta se varmasti on kätevää!

Huolimatta suhteellisen helppo saatavuus Thaimaasta pääkaupungista 125 mailin päässä, kehitys Koh Samet on miellyttävän kevyempi kuin odotettiin. Suurin osa saaren sijaitsee suojelualueella. Kansallispuisto nimeäminen ja lupaus vaihtamalla kaupunkien konkreettisia raikasta ilmaa on liian paljon kestämään matkailijoille, joilla ei ole riittävästi aikaa lyödä saaria etelämpänä kaltaisissa Samui saaristossa.

On joitakin ranta vaihtoehtoja lähempänä Bangkokiin, mutta saarilla on täysin erilainen tunnelma kuin mantereella!

Vaikka on jonkin verran näyttöä (ämpäri juomia ja body paint sotkee ​​seinät) Koh Samet kerran houkutellaan sisään backpacking matkustajat jälkeen Banana Pannukakku Trail läpi Kaakkois-Aasiassa, hintojen nousu on suodatettu väkijoukkoon. Tänään, sinun useimmiten löytää Euroopan perheiden katsomassa fireshow päivällisellä. Paikalliset tulevat viikonloppuna lomille, ja saari on aina kourallinen budjetin matkailijoille, jotka polttavat viimeisinä päivinä ennen kiinni lennot kotiin Bangkokista.

Miten saada Koh Samet

Voit helposti tehdä omia tapa saaren ottamalla bussilla, pikkubussi tai taksilla kaakkoon Bangkokista Nuan Thip Pier Ban Phe, aivan Rayong. Ajomatka välillä 3-4 tuntia, riippuen siitä, miten ällistyttävä Bangkokin liikenne on tuona päivänä.

Sen lisäksi palkata Taksilla, nopein tapa on napata yksi pikkubussit Ban Phe lähtevät Victory Monument Bangkokissa. Ahtaassa pikkubussit eivät ole hyvä vaihtoehto matkailijoille paljon matkatavaroita.

Voit myös ottaa suuremman bussilla Ekamai, itäinen bussiterminaali Bangkokissa. Bussit lähtevät 90 minuutin välein kunnes seitsemäntoista Matka kestää noin neljä tuntia, joskus paljon kauemmin, liikenteestä riippuen.

Kun Ban Phe, kestää 45 minuutin lautalla yli saareen. Ostot paluulippu on vapaaehtoista ja ei tallenna mitään. Jos sinulla on jo majoitusta varattu, jotkut lomakohteet pitkään suuri pikaveneellä että lyhentää matka aikaa puoli; tarkista ne ensin. Vaikka matka on lyhyt, se voi saada karkea myrskyssä.

Vihje: Kirpeä kastike harrastajat kiinnostaa tietää että saa Koh Samet liittyy läpi Si Racha, kaimansa ja inspiraatiota Sriracha kastike.

Suuntautuminen

Koh Samet on laaja yläosassa sitten asteittain saa enemmän kapea kohti Etelä-kärki. Saari toimenpiteet vain 4,2 mailia (6,8 km) pitkä ylhäältä alas!

Julkinen lautat saapuvat päälaiturista Ao Klang (koristeltu yläosattomissa patsas jättiläisakka Thai kansanperinne) pohjoispäässä saaren. Useimmat suositut rannat ovat täynnä pitkin itäpuolen saaren yhden Tie kulkee etelään läpi sisustus haarassa on irrotettu merenlahdet ja rannat.

Päädyt Na Dan Pier yläosassa (pohjoinen) saaren. Kaupunki on niin pieni, että et tarvitse kuljetusta laiturilta. Sivuuttaa yhtään tarjousta! Voit kävelymatkan päässä lautta laiturille keskustassa noin 10 minuutissa.

Haad Sai Kaew (Diamond Beach) ja Ao Phai ovat luultavasti vilkkain rantoja eniten vaihtoehtoja syöminen ja juominen. Hiljaisempi rannat ovat hajallaan ympäri saarta; Ao Wai pysyy enimmäkseen kehittymätöntä ja on pisin kaistale koskematon hiekkaa hyvä uinti.

Ei ole yllättävää, elintarvikkeiden hinnat ovat halvempia kaupungissa kuin matkailukeskuksissa. Kaksi 7-Eleven lähikaupat, kirjaimellisesti kadun päässä toisistaan ​​kansallisella vesipuistoon, pysy ikuisesti kiireinen. Hyödynnä operatiivisen veden täyttö kone naapurissa olevan vastuullisempaan matkustava pitämällä pullo pois muovi-vuoren kaatopaikalle niin pitkään kuin mahdollista.

Milloin mennä

Koh Samet ei maantieteellisesti kaukana Koh Chang, mutta sää on usein erilainen; saari kokee hieman mikroilmaston.

Koh Samet tyypillisesti vastaanottaa huomattavasti vähemmän sademäärä kuin muilla saarilla Thaimaassa, joten korkeampi hinta juomavettä saarella. Vaikka sade ei ole niin suuri ongelma monsuuni kauden myrskyt alueella voi aiheuttaa kovassa merenkäynnissä.

Kiireinen kausi Koh Samet suunnilleen seuraavasti kuivan kauden useimpien Thaimaassa (marraskuusta huhtikuuhun). Kosteisiin kuukausiin Koh Samet on syys-lokakuussa.

Viikonloput ja lomat saada erityisen kiireinen Koh Samet johtuen lähellä Bangkokin.

Koh Samet kansallispuisto maksut

Koh Samet on mielenkiintoinen setup: suurin osa saaren olemassa Khao Laem Ya Mu Koh Samet kansallispuisto. Heti kun poistut tärkein kaupunki ja kirjoita puiston (jossa suurin osa rannat ovat), sinun täytyy maksaa kertaluonteinen kansallispuistoon pääsymaksu.

Sisäänkäynti hinnat kansallispuiston Koh Samet:

  • Thai Aikuiset: 40 bahtia
  • Thai Lapset: 20 bahtia
  • Ulkomaiset Aikuiset: 200 bahtia
  • Ulkomaiset Lapset: 100 bahtia

Ulkomaiset työntekijät asuvat ja työskentelevät laillisesti Thaimaassa saattaa pystyä osoittamaan virallisesta tunnus ja maksaa paikallinen hinta. Voit ehkä myös saada alennusta jos puhut Thai. Jos saavut keinona veneellä, sinun todennäköisesti lähestyä rannalla virkamiehen maksaa sisäänpääsymaksut.

Jotkut budjettirajoitettu matkailijoiden loukkaantunut kaksoispuheenjohtajuuden hinnoittelujärjestelmän ovat löytäneet keinoja välttyä maksamasta – ja teknisesti sinun ei tarvitse maksaa, jos et koskaan lähteä kaupunkiin – mutta kaikki parhaat rannat sijaitsevat rajojen kansallispuistoon. Todella, vain maksamalla maksu on helpompaa kuin murehtia sitä joka kerta kun läpi tarkistuspisteen mennä kaupunkiin.

Valitettavasti maksuja ei selvästikään liikkeelle kohti siivota runsaasti pentueen ja roskat kirjaimellisesti näkökyvyn kansallispuiston toimistoon!

majoitus

Löytäminen ei lomanviettopaikkamajoitusta Koh Samet on tulossa yhä vaikeampaa. On vielä joitakin ihania palkkio-hinnoiteltuja bungaloweja, mutta useimmat Bia tulee koko laiminlyöty, turpaan, ja ylihinnoiteltuja verrattuna Koh Chang ja muille saarille alueella.

Vaikka oleskelevat kaupunki on halvempaa ja helpompaa syöminen ja juominen, näin ei todellakaan ole niin mukavaa kuin pysyä rannikolla.

Liikkuminen Koh Samet

Matkustajien kohtuullisen kunnossa kunnossa ei ole mitään ongelmia kävely välillä tärkein kaupunki ja Sai Kaew Beach tai Ao Phai.

Koska Koh Samet on rannat ja lahdet levinnyt pitkin kapeita muoto, monet turistit halutessaan vuokrata moottoripyörän nähdä muut ranta vaihtoehdot. Valitettavasti ajo Koh Samet ei ole niin miellyttävää kuin ajaminen muilla Thaimaan saarilla. Kymmeniä ylimitoitettu hidasteita ja vaarallisesti jyrkkiä mäkiä tekevät ajamisesta enemmän urakka kuin jännitystä.

Jos päätät vuokrata skootterin, hinnat ovat paljon halvempia vuokra kauppoja kaupungissa kuin yksittäisiltä lomakohteista. Sinun täytyy jättää passi mukana kaupassa; odottaa maksaa noin 300 bahtia päivässä tai 250 bahtia jos neuvotella. Renting nelipyöräinen mönkijät ja golfkärryt on myös vaihtoehto, jos et ole mukava kahdella pyörällä.

Huomaa: Jos et mielin ajo Thaimaassa, songthaews (pick taksit) ovat käytettävissä kaikkialla liikkumaan matkustajille eri rannoilla. Olettaen, että et mielessä odottaa muiden matkustajien, hinnat songthaews ovat varsin kohtuulliset ja perustuvat kuljetun matkan. Yksityinen matkat maksaa paljon enemmän, tai voit vuokrata ohjain iltapäivällä. Jos olet epävarma, kysy aina arvioitu hinta ennen saada sisälle.