Kørsel i London: Hvad du behøver at vide

Posted on

Kørsel i London: Hvad du behøver at vide
London har mange offentlige transport muligheder, og de fleste turister ikke drev i byen. Ikke alene er der begrænset parkering og masser af overbelastning ligesom i enhver anden by, men i London, du også nødt til at kæmpe med i venstre side kørsel, hvilket ikke altid er let. Skulle du valgte at køre i London her er hvad du behøver at vide om de dokumenter, der kræves, spørgsmål overbelastning, grundlæggende færdselsregler, og selvfølgelig, hvordan man kan finde parkering.

Kørsel Krav

Der er flere lovkrav på plads for at komme bag rattet i London-overholde dem eller risikerer at blive billet.

Tjekliste til Kørsel i London:

Kørekort: Du skal have et gyldigt kørekort for at køre i de britiske og ikke-britiske kørekort er acceptable i op til 12 måneder fra første gang du kom ind i Storbritannien.

Pas: Næsten alle biludlejningsfirmaer kræver et pas eller anden form for officiel fotografisk ID for at leje en bil. Nogle virksomheder beder også at se bevis for adresse i Storbritannien (hotel bekræftelse) og rejsedokumenter (dvs. Flybilletter bekræfter din UK afrejsedato).

Forsikring: Lov i Storbritannien kræver en gyldig motorkøretøj forsikringsbevis. Hvis du leje, kontrollere, at alle drivere er korrekt forsikret under denne aftale, og at du har alle de nødvendige papirarbejde.

International Driving Permit: En international Driving Permit (IDP) er ikke officielt påkrævet for US-tilladelsesindehavere kørsel i Storbritannien, selv om nogle biludlejningsfirmaer kræver det, som sådan det anbefales.

Færdselsreglerne

Kørsel i London er ikke let. Hvis det er muligt, visuelt fortrolig med vejskilte i forvejen. Du kan finde billeder af mange af dem her , og denne roundup dækker de vigtigste regler:

 • Venstre side kørsel: Kør i venstre side af vejen på alle tidspunkter. Du ønsker måske at overveje at få et køretøj med automatgear at gøre overgangen lidt lettere.
 • Sikkerhedsseler: Sikkerhedsseler skal bæres på alle tidspunkter.
 • Mobiltelefon: Ligesom i USA, ved hjælp af en mobiltelefon under kørslen er ulovligt i alle Det Forenede Kongerige (undtagen i nødsituationer, når der ringes 112 eller 999).
 • Speed Limits: Speed grænseværdier er nævnt i km (1 mile = 1,61 km). På nogle veje, der er hastighed kameraer for at håndhæve hastighedsgrænserne.
 • BAC: Grænsen alkoholpromille er det samme som i USA (0,08%).
 • Fodgængerovergange: London er meget travlt, så hold øje med fodgængere, cyklister og motorcyklister. Udbytte for fodgængere på de markerede fodgængerfelter (hvide striber malet på vejen, yderligere præget af stribede poler toppet med runde, gule blinklys). Bortset fra ved fodgængerfelter, biler sjældent bremse for at lade fodgængere krydse gaden, hvilket er meget farligt, da mange turister træder ud på gaden på udkig i den forkerte retning for trafik.
 • Cykelstier: Hold øje med cykelstier og cyklister. Se altid før du åbner din bildør.
 • Busbaner: busbaner er angivet med en tyk hvid linje malet på vejen. Under visse timer, de er reserveret til busser, licens London taxier, motorcykler og cykler. Fra mandag til søndag, fra 7 til kl til 07:00 ethvert køretøj kan bruge banen.
 • Gule boks vejkryds: gule boks vejkryds er angivet med kryds og tværs gule linjer malet på vejen. De er som regel findes på fire-vejkryds eller foran brandstationer og ambulance stationer. Chauffører kan ikke ”blokere boksen” og stoppe inden den gule kasse krydset, da de er designet til at tillade gennemgående trafik for at undgå trafikpropper og / eller gøre plads til udrykningskøretøjer. Strafgebyr Meddelelser (PCN), vil blive udstedt til nogen drivere, der ikke overholder reglerne.
 • Trængselsafgifter: Hvis du kører i det centrale London i myldretiden i løbet af ugen (07:00 til 06:00, mandag til fredag), er du forpligtet til at forudbetale en daglig Congestion Charge  på £ 11,50 per dag. Dette kan betales online, ved auto løn, eller via telefon, og hvis du ikke betaler, vil du få en bøde. Zonerne trængselsafgifter er markeret med et hvidt skilt viser bogstavet ”C” i en rød cirkel. Du kan læse mere om det her .
 • Motorveje: På motorveje, er der ingen overhalingsbanen og den venstre vognbane bør kun bruges til at overhale et andet køretøj.
 • Rundkørsler: Trafik cirkler eller rundkørsler er meget almindelige: Trafikstrømme uret; vige for trafik nærmer sig fra højre; og bruge dine indikatorer til at signalere til venstre ved din exit.
 • Brændstof: Gas kaldes benzin i London, og du vil også finde diesel på tankstationer. Pumperne er normalt grøn for benzin (benzin) og sort til diesel.
 • I tilfælde af en nødsituation: ring 112 eller 999 for redningstjenesterne (politi, brand, og ambulance). Hvis du er en del af en færdselsulykke, hvor en person er kommet til skade, eller der er skade på et køretøj eller ejendom, er du forpligtet til at stoppe.
 • Vejafgifter: Der er kun én Tollgate i London, som i Dulwich, som ligger på en privat sektion af College Road. Alle biler skal betale de £ 1.20 vejafgift enten med kontanter eller kort. Find ud af mere her .
 • Trafik: Undgå at køre i London i myldretiden, der løber fra 6-10 am om morgenen og 4-6: 30 pm om aftenen.
 • For mere information om Londons trafik love og regler, se officielle færdselsloven .

Parkering i London

Gade parkering i London kan være meget svært at finde. Altid nøje kontrollere vejskilte for at undgå gebyrer, da der kan være tidsfrister eller opholdstilladelse påkrævet. Ofte gader har parkering restriktioner på plads 8:30 til 06:30, mandag til lørdag. Mange gader har en løn og display-system, hvor du køber en billet fra en nærliggende maskine og vise den i din bil for at undgå at få en parkeringsbøde.

Sørg også for at tjekke for gule og røde linjer langs kantstenen, som dybest set betyder ingen parkering. Gule linjer styrer venter. Røde linjer væsentlige betyde ingen stoppe når som helst, og du kan se tegn, der betegner disse ”røde ruter.” Du kan læse mere om dem her . Manglende overholdelse af disse regler kan resultere i et strafgebyr Notice (PCN).

For at undgå parkering på gaden, så prøv en udpeget parkeringsplads i stedet. Qpark har parkeringspladser på kanten af overbelastning zoner herunder i Park Lane / Marble Arch; Queensway; Knightsbridge; Pimlico; St. Johns Wood; Tower Bridge; og Church Street. De har 18 i alt parkeringspladser og priserne varierer efter tid på dagen og placering.

Trafik i London

Ligesom enhver større by, trafik er et problem i London. Du kan se en måned-for-måned opdeling af planlagte arbejder her , da de er forventes at have en indvirkning på transport, herunder kørsel. Det er altid en god idé at have en alternativ rute i tankerne, bør din rute blive omdirigeret uden varsel. Tillad altid om ekstra tid.

Den TfL (Transport for London) også stillinger levende statusopdateringer , som omfatter vejspærringer og forsinkelser. Du kan også tjekke forventede vej statusser for weekenden og andre fremtidige datoer. Trafik i London er usædvanligt dårligt omkring helligdage (dvs. før jul) og helligdage (officielle helligdage, når de fleste virksomheder er lukket). 

Skal du leje en bil i London?

Spærring særlige omstændigheder (som mobilitet spørgsmål), er i vid udstrækning ikke foreslået at leje en bil i London. Der er masser af offentlig transport, herunder underjordiske, den Overground (over jorden tog linjer), og busser samt taxier og ride-deling apps. Men London er meget udbredt, og som du bevæger dig væk fra trafikken-packed centrum, offentlige transporter tilslutninger får længere fra hinanden, og en bil kan ende med at blive en anstændig indstilling. Også, som det britiske jernbanenet er dyrt uden for London og tog ikke altid går, hvor du ønsker, nogle turister ender leje en bil i London for at rejse længere væk ind i landet.