Kosten van hotels en accommodaties in Frankrijk

Posted on

 Kosten van hotels en accommodaties in Frankrijk

U vindt er een enorm scala aan hotel keuzes wanneer u een bezoek aan Frankrijk van plan bent. De kosten van de accommodatie is afhankelijk van regio en type. Terwijl de kamers zijn onvermijdelijk duurder in Parijs, zijn er ook vele prachtige kastelen en luxe hotels in heel Frankrijk die net zo duur zijn, met name in regio’s zoals de Provence. Maar er zijn ook vele comfortabele, budget hotels in Parijs, evenals een toenemend aantal ketens catering aan degenen die willen gewoon een bed voor de nacht.

De gemiddelde prijzen van verschillende reeksen van Accommodatie

Bij boeking via internet, is het bijna onmogelijk geworden om de prijs van verschillende soorten accommodatie te vermelden. Maar als algemene regel, de prijzen voor een budget en de economie hotel in Parijs per nacht gemiddeld ongeveer 100 euro en in de rest van Frankrijk ongeveer 70 euro. Dit zijn de meest elementaire accommodaties. Wat is geclassificeerd als een “very comfortable” hotel gemiddeld 170 euro per nacht in Parijs en 150 euro buiten, terwijl de duurste categorie Deluxe hotels iets van 450 euro in Parijs en 300 euro in de rest van Frankrijk kan kosten.

Vergeet echter niet dat dit zijn de gemiddelde prijzen, zodat de marges binnen elke categorie zijn heel breed.

De Franse Hotel Star System

Het Franse hotel-sterren-systeem is door de overheid gecontroleerde en zeer streng. Zodra je hebt de verschillende criteria die worden gebruikt voor elk van de 1- tot 5-sterren-systeem (plus de top aanbod van hotels Palace), vindt u het gemakkelijker om de juiste hotel voor uw budget te kiezen.

Een nieuwe regeling werd geïntroduceerd in 2009-2010 die hebben geleid tot de sluiting van vele kleine, particuliere hotels. De nieuwe eisen zijn streng, met nadruk op de veiligheid en ook het binnenhalen van nieuwe regels voor gehandicapten kamers. De Franse overheid heeft ook een streng en doorlichten systeem, dus je kunt er zeker van zijn dat de sterren toegekend aan elk hotel echt menen wat ze zeggen.

Hotels in Frankrijk tonen de prijzen op de ingang van het hotel en meestal in de slaapkamers, en zijn inclusief belastingen en servicekosten. Als u een extra bed nodig hebben in de kamer, is er meestal een toeslag.

Ook vindt u dat er veel meer keuzes dan een rechte hotel. Misschien probeer dan een bed and breakfast (de zogenaamde chambres d’hôte in Frankrijk)? Deze zijn enorm gegroeid in populariteit en in aantallen in de afgelopen jaren, met alles van stedelijke retraites tot kastelen met zwembaden, het terrein, en nog veel meer.

Wat is inbegrepen in de prijs Bands

  • Hotelkamer prijzen zijn voor twee personen een standaard tweepersoonskamer of een twin-bedden kamer delen zonder ontbijt.
  • De kleinere hotels en bed & breakfast accommodaties bevatten vaak continentaal ontbijt in de prijs en wanneer dit wordt aangeboden, wordt dit aangegeven in de review of vermelding.

Meer tips en informatie

  • Bekijk ook de goede prijs-kwaliteitverhouding, goedkoop hotelketens in Frankrijk. Ze bieden uitstekende prijzen, betrouwbare accommodatie en zijn te vinden door het hele land.
  • Probeer een Logis hotel, een onafhankelijke keten van particuliere woningen, vaak met goede restaurants, evenals
  • Als je enige tijd verblijft en zijn een groep, dan nadenken over het huren van een woning. U kunt zelf verzorgen, volg je eigen regime, en voelen als een lokale bij het winkelen in het voedsel markten in de regio. Eigenschappen variëren sterk van de oneven kasteel naar prachtige kleine villa’s in het Franse platteland.
  • Wel reserveren van tevoren, een noodzaak in het populaire vakantie gebieden, zoals het zuiden van Frankrijk. Steden als Nice en Cannes kan een breed scala van hotels en accommodatie te hebben, maar er is altijd druk op de beste waarde plaatsen. En in de kleine, chique resorts zoals Saint-Paul-de-Vence, de hotels zijn nog moeilijker om te reserveren.