Közlekedés Londonban BKV

Posted on

 Közlekedés Londonban BKV

A főváros, Nagy-Britannia egyik leghíresebb város a világon, ahol a rengeteg látnivalót által elismert emberek szerte a világon. Persze, több mint tíz millió ember a Greater London területén, ez nem meglepő, hogy a város jelentős tömegközlekedési hálózat, és ez magában foglalja a különböző közlekedési eszközökkel segíti a helyiek és a látogatók a város körül. Az egyik legjobb dolog a utazik Londonba, hogy nem csak lehet használni egy utazási kártyát kap körül, de akkor is használja a bank- vagy hitelkártya érintésmentes technológiát, valamint a rendszer automatikusan kiszámítja a legolcsóbb jegyárakért.

Utazás cső

A cső vagy metróval a nemzetközi látogatók kiterjedt főleg a földalatti vonalak keresztezik a brit fővárosban, figyelembe mind a főbb látnivalók és sok a külvárosi területeken is. Bár meglehetősen régi hálózat, amely arra szolgált, a város több mint egy évszázada, a vonatok nagyon modern és fejlesztések az elmúlt években is láttuk mobiltelefon jel be, hogy sok a föld alatti szakaszokon. Érdemes megjegyezni, hogy ha utazik 08:00-10:00 vagy 16:00 és 06:00 hétköznap, akkor ritkán lesz képes megtalálni a helyet, hacsak nem az élek irányába a hálózat, mivel gyakran igen forgalmas csúcsforgalomban.

London New Night Cső Service

Hagyományosan a földalatti vasút a londoni általában zárva éjfél körül, de az egyik legérdekesebb fejleménye a bevezetése ritkább cső vonatok az éjszaka folyamán. Ez a szolgáltatás indult a közép- és Victoria line augusztusban 2016. miközben úgy gondoljuk, hogy a 2016. december ott lesz az éjszakai vonatok a Jubilee, Northern, és a Piccadilly vonalak. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha azt tervezi, hogy fejét az éjszakai területek Közép-London, és szeretne egy kényelmes módja az utazás gyorsan vissza felé a szálloda a következő főbb közlekedési útvonalakon.

A buszok és az éjszakai buszok a brit főváros

Míg a cső egyik jó módja annak, hogy London környékén, a mindennapok piros buszok másik gyakori látvány a városban, és több száz különböző buszjáratok, kezdve a rövid elővárosi is, hogy az arteria útvonalak szelik át a várost. A legtöbb ilyen útvonalak lesz legalább egy busz minden tíz percben a legforgalmasabb időszakokban, bár ez ritkábban kívül csúcsidőben és hétvégén. Éjszakai-buszok jelzi az N betű a szám előtt az útvonal, például a 8-as szám útvonalon válik az N8. Ezek a buszok nem túl gyakori, és csak a főbb útvonalakon lesz éjszakai busz, úgyhogy győződjön meg róla, hogy ellenőrizze, mielőtt kiment, hogy a szükséges útvonal nem egy éjszakai buszjárat.

A Docklands Light Railway

Tálalás sok a délkeleti a város, és különösen a terület körül a konferenciaterem Canary Wharf DLR kisvasút rendszer automatizált, vezető nélkül működik, és elsősorban utazik a föld felett. Ezek a vonalak segítségével érhető el ugyanazon utazási kártyák, mint a cső szolgáltatások, és csatlakozik a cső hálózat kulcsfontosságú állomásai Bank és Stratford.

Elővárosi vonatok Londonban

Ha a szándékkal, hogy fejét tovább ki a város központjában a külvárosokban, gyakran ez lehet gyorsabb és kényelmesebb a felszíni formákat, amelyek utazás sokkal gyorsabb, mint a cső vonatok hosszabb távolságokra, különösen, ha elindulna a Wembley vagy a Crystal Palace. Külön viteldíjak általában alkalmazni attól függően, hogy az útvonal, és egy másik helyzet, amikor ez lehet alkalmazni, ha repülsz a Heathrow, a metróval vesz egy darabig, a szolgáltatások, a Heathrow Express Heathrow Connect mindkét operációs London Paddington .

Víz kompjáratok a Temze

Az egyik legcsodálatosabb módon járja Central London is, hogy a folyó buszjárat a folyó mentén, és ez utazik Woolwich Keleten, ahol lehet kapni, hogy az O2 Arena, a Putney nyugati, hat különböző vonalak összesen szolgáló különböző állomásokon az út mentén. Bár ezeket az utakat nem szerepelnek a standard utazási kártya, akkor kap egy 1/3 kedvezményt jegyárak, ha van egy érvényes utazási kártya az adott napra.