Kratek vodič Nakupovanje v Singapurju – All About jugovzhodne Azije drobno Heaven

Posted on

Kratek vodič Nakupovanje v Singapurju - All About jugovzhodne Azije drobno Heaven
Narod Singapur paketi največ centrov na kvadratni kilometer v svojem majhnem notranjosti – zaradi česar je ta otok državni najboljše mesto v jugovzhodni Aziji, da gredo po nakupih. (Med drugim.)

Singapurce so se obrnili po nakupih v nacionalni šport – pa ne dobijo veliko prakse, kar z veliko nakupovalnih centrov oblog Orchard Road, na tržnicah v Chinatown in Bugis, ter družinski lasti shophouses v etničnih enklav Singapur.

Nakupovanje je tako priljubljena v Singapurju, ki so jih v prahi celota mesec, da ga praznujejo – Velika Singapur Prodaja poševnice v celotni otok cen kar za 70%! Nakupovalni ure se podaljša tudi čez polnoč po izbranih trgovinah na izbranih vikendih, in drugih večjih promocije potekajo v tem času samo v letu.

Nakupovalni prostore v Singapurju

Ride MRT okoli Singapurju, in boste ugotovili, da centri so vgrajeni neposredno v prometni sistem otoku-državnega: mnogi MRT postaje se nahaja tik ob kleteh najbolj priljubljenih nakupovalnih centrov Singapur!

Orchard Road je, če svet gre, ko nakupovanje v Singapur! Primarni drobno okraj otoku-države je Varovanec sanje: dolgo, listnato odsek nakupovalnih centrov nanizani konec konca, z warrens trgovin oštevilčenja na tisoče!

Lahko dobite vse, kar sem v sadovnjak – drage modne nalepke in ulice nosijo, vrhunske mode in pre-ljubljene vintage oblačila, knjige, elektroniko in Singapur neverjetno Sokolar hrane v izobilju. Bivanje v enem od hotelov Orchard Road, da hop v nakupovalno središče, ko boste želeli, ali potujejo v preko MRT in izstopu na Orchard (NS22), in Somerset (NS23) postaj, od katerih je izhod takoj v drobovje centrih sadovnjaka je tako!

City Hall in Marina Bay Area hiše ne samo mestne najbolj uglednih zgodovinskih znamenitosti, da vsebuje nekatere od svojih najboljših trgovskih središč, preveč.

Če ste nastanjeni v nastanitvenih objektih v Marina Bay in na dediščine District, lahko enostavno hoditi na izbor nakupovalnih središčih, ki vključuje IM Pei-oblikovan Raffles Mesto kompleks; Suntec City Mall z veliko srečo vodnjak v središču; in nekdanji katoliški samostan spremenili v kolku mladi CHIJMES arcade nakupovanje.

City Hall se lahko pripeljete z vlakom, preko City Hall MRT Interchange (NS25 / EW13), ki zapusti pod Raffles City. Potniki na krog liniji lahko izhod preko Bras Basah (CC2) čez Singapore Art Museum; Esplanade (CC3) pod Suntec mesto; in Promenade (CC4) poleg tisocletnicama Walk.

Za nakupovanje na Marina Bay, potujejo preko MRT do Bayfront postaje (CE1) in izstop v masivnih luksuznih Shoppes na Marina Bay Sands.

Kampong Glam je zgodovinsko in kulturno srce Singapur islamske skupnosti. Sprehod skozi shophouses ki obkrožajo mošejo sultana, in boste ugotovili, da trgovci prodajajo dišavnih olj, preproge in pecivo, na način, da se počutijo malo spremenili v desetletjih. Na prelomu 20. th stoletja, Aljunieds prodajajo preproge tukaj, in Jamal Kazura prodajajo dišav; tako podjetja (med mnogimi drugimi podjetji v družinski lasti) še vedno živahne posel še danes!

In vendar je sodobni svet živi tu: pojdite v Kampong Glam v jugozahodnem kotu in boste našli Bali Lane & Haji Lane , dve vzporedni pešce ulice polna boemski butiki, etnične restavracije in vrhunskih konceptnih trgovin.

Chinatown ohranja svojo zgodovinsko barvo kot enklava za tradicionalne kitajske umetnosti in obrti, z razširjeno paleto obrti, oblačila, hrano, nakit, in medicine prodano iz obnovljenih kitajskih shophouses.

Street trgov na Smith Street in Trengganu Street ponujajo veliko kupčij na spominke. Shophouses in nakupovalna središča okoli Chinatown prodati več kot le tradicionalne proizvode, s funky majice, igrače in elektronike pridružile obilo blaga za prodajo.

MPP poveže Chinatown preko Outram Park (EW16) ali Chinatown postaj (NE4).

Mala Indija, osredotočena na Serangoon Road, skrbi za lokalno indijskega prebivalstva, in ponuja čudovit nabor začimb, nakit, oblačila, tekstil in obrti. Mustafa Centre na enem koncu Serangoon Road je odličen vir za poceni elektronike.

Denar v Singapurju

Kot je Singapore velik finančni center v regiji, je bančni sektor v državi je tako umetelno urejeni tako, da zagotavljajo maksimalno udobje za kupce iz vsega, z moneychangers, mednarodno-mrežno bankomatov in bank, ki poslujejo v daljšem delovnem času.

Naslednji članek raziskuje denarja položaj Singapur je: bregove, moneychangers in kreditne kartice, skupaj z denarjem nasvetov in koristnih predlogov porabe za potnike v Singapur.

Tax-Free Shopping v Singapurju

Obiskovalci Singapurju lahko nakupujejo neobdavčene – medtem Singapur trgovinah ne zaračuna 7% blaga in storitev Tax (GST), trgovin, naj turisti odkupil davkov ob odhodu. Naslednji članek pojasnjuje, kako lahko nakupujete brez davka v Singapurju, skupaj z uporabnimi nasveti in povezavami.