Kuinka tilata kahvia ranskaksi tai Pariisissa Cafe

Posted on

Kieli Café au Lait, Espresso, Café Américain Café Deca Lisää

Kuinka tilata kahvia ranskaksi tai Pariisissa Cafe

Ranskalaiset kahvilat tarjoavat joitakin maailman parasta kahvia, mutta jokaisella meistä on omat mieltymykset ja kielimuuri voi estää tilaus oikeus kahvia valikosta. Jos et voi olla kofeiinia, tämä voisi olla entistäkin tärkeämpää.

Lue, miten tilata kahvia Ranskassa, on se maitokahvi tai espressoa. Tässä on pilaantunut perus kahvin tyylejä Ranskassa, sekä yleisesti käytettyjä kahvin termejä.

Ranskan kahvijuomat

Un kahvila  ( kaf-ay ) on pieni kuppi vahvaa mustaa kahvia mitään lisätä, mutta on vahva kuin se on keitetty kuin espresso. Jos olet ollut Ranskassa jo jonkin aikaa, saatat kuulla ihmisten tilaus un petit caféun café yksinkertainenun Cafe Noirun petit noirun kahvila ilmaista tai  un ilmaista . Tai tarjoilija voisi sanoa yksi näistä ilmaisuja, jos hän haluaa selvittää, mitä haluat.

Un café Serre (kaf-ay SE-ray) on vahvempi espresso.

Un café au lait (kaf-ay oh-lay) on ranskalainen kahvi tyyli on suosituksi Yhdysvalloissa, koska se on palvellut New Orleansin  Café du Monde . Ranskassa, tämä on vain iso kuppi ilmaista kahvia höyrytettyä maitoa ja se on lähes aina hienoa. Joskus saa kahvia tarjoillaan kuppiin, jossa syöttäjä höyrytettyä maitoa kaada kuten haluat.

Jos haluat lisää kahvia tai epähuomiossa tilannut vain petit café , sinun pitäisi kysyä du lait, s’il vous plaît (johtuen putken laskemisen, katso VOO play) .

Ranskan yleissopimukset: Ranskan kestää maitokahvi  aamiaisella, mutta ei sen jälkeen lounaan tai päivällisen, kun he tulevat aina juoda un kahvilassa. Ellet kysyä erikseen, kahvila tulee perässä jälkiruoka.

Ranskan on myös usein pelkkää croissantin ja upottaa sen osaksi kahvia aamiaisella.

Muut ehdot tähän ovat café crème  ( KA-Fay kremm ), tai vain un crème jotka tulevat kerma vaikka kerma on melko ohut.

Un kahvilassa Allonge (kaf-ay a-lon-jay)  on nimenomainen laimennettiin vedellä.

Un café décafféiné  ( kaf-ay päivän kaf-ay-nay ) on kofeiiniton kahvi. Tulet vielä kertoa heille haluat maitoa (lait) tai kermaa (crème) kahvin kera. Joskus on lyhentää un deca

Un café noisette  ( kaf-ay nwah-ZETT ) on espresso, jossa on ripaus kermaa siinä. Sitä kutsutaan “noisette,” ranskalainen hasselpähkinäviljelijöiden, koska rikkaat, tumma kahvi. Voit myös vain kysyä une noisette.

Un café Américain  ( kaf-ay ah-voi-ree-kan ) suodatetaan kahvia, samanlainen perinteinen amerikkalainen kahvia. Sitä kutsutaan myös C AFE Filtre (  ( kaf-ay olon alusta)

Un café Léger  ( kaf-ay lay-Jay ) on espresso kaksinkertainen määrä vettä.

Un café kuorrutetut (kay-ay  Glas-ay) on jääkahvi mutta tämä on harvinaista löytää perinteiseen ranskalaiseen kahviloissa.

Muut Ranskan kahvi ehdot

Seuraavassa on muita termejä, jotka tulevat kätevä tilattaessa kahvia tai käymällä ranskalainen kahvila:

Sucre  ( soo-Kreh ) – sokeri. CAF é n on joko sokeria pöydällä tai tuoda kaksi kuutioitu kääritty sokerien lautanen kahvin kera. Koska Ranskan kahvi on vahva, voit pyytää enemmän, joten kysy Plus de sucre, s’il vous plaîtploo duh soo-khruh, katso VOO pelata .)

Ranskan yleissopimus: Ranskan usein kuutioitu sokeria ja kasta se kuppiin, odota, että se täyttää kahvia sitten syödä sitä.

Édulcorant  – ( ay-doohl-ko-Ronn ) – makeutusaine

Chocolat chaud  – ( shoh-ko-lah Show) – kaakaota

Un  (Tay) – musta tee

Un Vert  (Tay Verr) – vihreä tee

Une Tisane (tee-Zan)une infuusio  (an-huh-Zee-on) – yrttiteetä

Missä juoda kahvia

On tiettyjä sopimusten Ranskassa, joita on noudatettava. Jos on kiire, tai haluat halvemman juo, niin juo petit café baarissa paikallisten kanssa, jotka pitävät tätä. Myös olla tietoinen siitä, että hinta kahville ulkona pöytä voisi olla; onhan olet todennäköisesti istumaan pitkään.

Ja lopuksi varoituksen sana:  Un café Liégeois  ei juomaa, vaan jälkiruoka: kahvia jäätelöannos.