La Rochelle: Frankrigs tredje mest besøgte by

Posted on

 La Rochelle: Frankrigs tredje mest besøgte by
La Rochelle, en af ​​Frankrigs smukkeste og mest historiske havnebyer, er beliggende på Biscayabugten på vestkysten i Poitou-Charentes regionen. Beliggende mellem byerne Nantes mod nord og Bordeaux mod syd, La Rochelle er en god base at bruge til rejser til Bordeaux vin land eller besøge Cognac. Trods relativt ukendt for amerikanere, La Rochelle er den tredje mest besøgte by i Frankrig.

Du kan rejse til La Rochelle med tog, bus eller bil. Den hurtige TGV fra Paris til La Rochelle tager omkring tre timer og ankommer til La Rochelle Ville centrale jernbanestation. Når du er der, kan du leje en bil for at udforske denne historiske by og smukke dal. Du kan også undersøge dele af La Rochelle med mund- den gamle havn ligger få skridt fra togstationen og akvariet er omkring fem minutter væk.

Den Aeroport de La Rochelle , ligger 5 kilometer fra byen og serverer Airlinair (Air France), Ryanair, Flybe, og Easyjet. Du kan tage en bus ind til byen fra lufthavnen (mandag til lørdag tage linje 7 og om søndagen tage linje 47)-busser kører hvert 30. minut.

Vejr

La Rochelle s vejr er domineret af en Golfstrømmen, som modererer temperaturerne og holder La Rochelle komfortable gennem året. Selvom du ikke vil normalt finde vinter frost eller sne i byen, hvis du rejser i landet du kan støde på koldere vejr.

Forslag til aktiviteter i La Rochelle

Det centrale i La Rochelle er dens stærkt befæstede gamle havn, kaldet Vieux Port . Bag de tre 14. århundrede sten tårne er den middelalderlige bykerne foret med butikker og seafood restauranter, et godt sted at tage en tur.

Walk the historiske by: Du kan gå ind i de to tårne, den tur Saint-Nicolas og Tour de la Chaine og derefter vandre gennem stræder og stoppe til frokost eller middag på en af de hyggelige restauranter, der serverer de lokale specialiteter-østers fra Marennes-Oléron og muslinger fra Bouchot. Til dessert skal du have la merveille , en traditionel doughnut.

Inden La Rochelle historiske kvarter er Hôtel de Ville (City Hall) bygget mellem 1595 og 1606 i en renæssancestil omgivet af den ældre defensiv mur. Denne historiske bygning er åben for offentligheden.

En anden dejlig tur i området er langs kanalen for Marans, og ud på anklagebænken Louis durans.

Besøg Aquarium: Mange gå til La Rochelle bare for at se deres imponerende moderne akvarium . La Rochelle Aquarium er en af de største private akvarier i Europa og tiltrækker 800.000 besøgende om året.

Tag elevatoren forklædt som en ubåd fra receptionen ned til akvariet haller. Det er nemt at tilbringe en dag der og blive hypnotiseret som man går gennem de områder, byder marine liv fra Atlanterhavet og Middelhavet og derfra videre ind i store områder afsat specifikt til vandmænd eller hajer.

Se Cousteaus Calypso: Historien om La Rochelle er forbundet med havet, naturligvis, så der er en flydende Søfartsmuseum at besøge. Der er tre skibe, som du kan komme om bord for at turnere museets skærme. Fem andre historiske skibe fortøjet der, men er ikke åbent for offentligheden. Calypso, som bæres Jacques Cousteau og hans besætning på ekspeditioner rundt om i verden, blev sænket i en ulykke i Singapore og efterfølgende blev doneret til La Rochelle Musée Maritime .

Tag et Bådtur : Sejlads ture er meget populære. Du kan tage en motor rundtur i havneområdet eller gå ud at sejle med en erfaren skipper.

Hit the Beach: Den sandede Minimes-stranden ligger i udsigt af luksusyachter og er i et område med opskalere butikker og restauranter. Du kan vade i det glitrende blå vand, solbade, og har en picnic. Fra stranden, kan du se den berømte fyrtårn, en kopi af det 19. århundrede lys station, “The Lighthouse Fra End of the World”, i Patagonien.