Liberation Day mærkedage på Italien – April 25 Begivenheder og Anden Verdenskrig steder i Italien

Posted on

April 25 Begivenheder og Anden Verdenskrig steder i Italien
Liberation Day, eller Festa della Liberazione, den 25. april er en national helligdag præget af ceremonier, historiske rekonstruktion, og fester i anledning af afslutningen af Anden Verdenskrig i Italien. Mange byer holder messer, koncerter, mad festivaler, eller særlige begivenheder. Meget gerne D-Day festlighederne i USA og andre steder, er det også en dag, at Italien ærer sin krigsofre og veteraner, kaldet  combattenti, eller krigere. De fleste byer og mindre byer stadig ring klokker til at fejre dagen for befrielsen for Italien, og kranse er placeret på krig monumenter.

I modsætning til på nogle andre store italienske helligdage, de fleste større steder og museer er åbne på Liberation Day, selvom virksomheder og nogle butikker vil sandsynligvis blive lukket. Du kan også komme på tværs af særlige udstillinger eller usædvanlige åbninger af sider eller monumenter normalt ikke er åbne for offentligheden.

Siden maj 1 Feriehus af Labor Day falder mindre end en uge senere, italienerne ofte tage en ponte eller bro, for at have en udvidet ferie fra den 25. april til 1. maj Derfor kan denne periode være meget overfyldt i top turistmål. Hvis du planlægger at besøge nogen museer eller top sites, er det en god ide at tjekke for at være sikker på at de er åbne og købe dine billetter på forhånd.

Besøger verdenskrig steder i Italien

25 April er en god dag at besøge en af ​​de mange steder, historiske monumenter, slagmarker, eller museer relateret til Anden Verdenskrig. En af de bedst kendte verden WarII steder i Italien er Montecassino Abbey, stedet for en større slag nær slutningen af ​​krigen. Selv om næsten fuldstændig ødelagt af bombardementet blev klostret hurtigt genopbygget og er stadig en arbejdsgruppe kloster. Sidder højt på en bakketop midt mellem Rom og Napoli, Montecassino Abbey er et besøg for at se den smukke basilika med sin fantastiske mosaikker og fresker, museet med historiske memorabilia fra Anden Verdenskrig, og en fantastisk udsigt værd.

Tusindvis af amerikanere døde i Europa under verdenskrige I og II og Italien har to store amerikanske kirkegårde, der kan besøges. Den Sicilien-Rom American Cemetery i Nettuno ligger syd for Rom (se sydlige Lazio kort) og kan nås med tog. Den Firenze Amerikanske Kirkegård , lige syd for Firenze, kan nemt nås med bus fra Firenze.

For flere italienske verdenskrig websteder, som du kan besøge, se Anne Leslie Saunders’ fremragende bog, En rejseguide til verdenskrig steder i Italien .

April 25 Festivaler i Venedig:

Venedig fejrer en af sine vigtigste festivaler, den Festa di San Marco, ære Sankt Markus, byens skytshelgen. Den Festa di San Marco fejres med et gondoliers’ regatta, en procession til Markuskirken og en festival i Piazza San Marco eller Markuspladsen. Forvent store skarer i Venedig den 25. april, og hvis du besøger byen i løbet af denne periode, skal du sørge for at bestille din Venedig hotellet på forhånd.

Venedig fejrer også den traditionelle Festa del Bocolo , eller blomstrende rose, en dag, hvor mænd præsentere kvinder i deres liv (veninder, koner eller mødre) med en rød rosenknop eller bocolo .