Liikkuminen Italia joukkoliikenteessä

Posted on

 Liikkuminen Italia joukkoliikenteessä
Vaikka Italia voi olla koti kuuluisan autonvalmistajat kuten Ferrari ja Maserati, jokainen, joka on ollut ajaa ja pysäköidä yksi maan kaupungeissa saattaa olla liian innostunut tarvitse kokea kokemus. Julkisen liikenteen verkkoa Italiassa on varsin hyvä, ja sisältää junat, bussit ja lauttaliikenteen ympäri rannikkoa, ja on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen, jos etsit hieman vähemmän stressaavaa loma kokemus. Tässä on tarkastella Italian liikenneverkkoa, ja muutamia ajatuksia siitä, miten suunnitella matka ilman päästä rattiin auton.

Suurnopeusjunien Italiassa

Useiden vuosien ajan Italian rautateillä oli huono maine niiden laadusta ja ajanotto, mutta merkittäviä investointeja infrastruktuuriin ja junat palvelevat maan myötä suurin osa matkoista välillä suurissa kaupungeissa voi suorittaa suurnopeusjunissa jotka ovat nopeampia kuin lentämiseen . Jos olet budjetin voit silti matkustaa paikallisjunat joka vie hieman enemmän aikaa, mutta varaamalla eteenpäin mahdollisimman paljon ja käyttämällä varausjärjestelmälle voi yleensä laukku sinulle paikan yhteen nopeiden palveluja hyvin kohtuulliseen hintaan.

Jos olet menossa yksi pidemmille matkoille, kuten Milanosta Roomaan tai matkoilla Rooman ja Sisilian välillä nukkujan junat ovat turvallisia ja mukavia, ja hyvin harkitsemisen arvoinen vaihtoehtona lentäen ja maksaa ylimääräisen yön majoitus.

Paikallisjunalla Network

Vaikka ne eivät voi olla yhtä nopea kuin suurnopeusjunien, suuri määrä Haarajohtojen ja palveluja, jotka risteilevät maakatepolitiikan useimmissa paikoissa ja ovat edullisia, ja saat yleensä vain ostaa lipun asemalla ja hypätä kouluttaa. Toisin kuin suurnopeusjunien, et löydä mitään epäilyksiä näistä palveluista, ja et voi aina saada paikan aikana ruuhka palveluja. Kuitenkin hinnat ovat edullisia, mutta vain muistaa, jotta voit vahvistaa lippu ennen junaan, jollakin itsepalvelukoneiden lavalla.

Voit myös ostaa lippuja, joiden avulla voit rajattomasti rautatiematkustamisen tietyllä alueella, mikä voi olla erittäin edullinen tapa kiertää, jos olet oleskelevat tietyn alueen.

Bussit Italiassa

Bussi verkko Italiassa on yksi, joka kasvaa nopeasti, erityisesti pitkän matkan linja-palveluja tarjoavat yritykset valmentaja reitit monissa maissa kuten Megabus ja Flixbus alkaneet tarjota pitkän matkan hinnat myös Italiassa. Paikalliset bussit voivat olla hieman mysteeri, mutta paikallinen matkailutoimisto yleensä voi auttaa sinua löytää tietyn väylän tai reittiä. Liput ostetaan kaupoista tai automaattiset lippuautomaatit bussiasemalta ja on vahvistettu, kun olet bussissa, kun on olemassa muutamia tarkastajat, jotka eivät tule noin tarkistaa lippuja.

Veneitä ja Ferry Reitit Italiassa

Välimeren ja Adrianmeren tarjoavat runsaasti lauttareiteillä naapurimaihin, mutta on myös paljon palveluja, jotka matkustavat Italian saaria kuten Sardiniassa ja Sisiliassa, jossa vilkkain näiden palvelujen liikennöivät Genovan, Livornon ja Napolin. On olemassa useita palveluja verkossa, joiden avulla voit etsiä eri reittejä, jossa Traghetti verkkosivuilla on hyödyllinen resurssi tähän tarkoitukseen. Useiden suurten järvien maassa, löydät myös joitakin paikallisia palveluja, jotka ovat usein hyvin suosittuja turistit, jotka nauttivat näkymistä, jossa Lago Maggiore, Como, Gardajärven ja Iseojärvi joukossa tarjoavat lauttareittejä.

Metro Networks Italian kaupungit

Vaikka Rooman ja Milanon on suurin metro verkkojen maassa, useissa kaupungeissa on integroitu paikallisliikenteen järjestelmän avulla kiertää, Torinon, Napolin ja Genovan myös ottaa metron järjestelmiä. Bussit ja raitiovaunut myös edistää näitä järjestelmiä, ja yksi tärkeimmistä eduista on se, että useimmissa kaupungeissa avulla voit ostaa yhden lipun, jota voidaan käyttää useisiin erilaisiin palveluihin. Useimmat kysyy vahvistaa lipun, joten muista tarkistaa, miten tämä, ja välttää hankalat keskustelut paikallisen lipuntarkastajien.