Localuri din Paris: Coduri Dress & Ce să Wear în seara

Posted on

Localuri din Paris: Coduri Dress & Ce să Wear în seara
Pentru prima dată, vizitatorii capitalei franceze, de multe ori agite cu privire la ceea ce sa poarte o noapte, indiferent dacă acestea sunt off la un restaurant de lux sau club de noapte. Gândindu Paris pentru a fi cu obstinație chic și la modă, mulți oameni presupun că nu vă pot arăta până la cele mai multe locuri de viață de noapte din jurul orașului purtând un tricou și blugi, dar acest lucru este de multe ori neadevărate.

Pe flip-o parte, unii turiști nefericite apar la mai selectiv restaurante sau cluburi de noapte sportive straiele-business casual cu atenție călcată, doar pentru a fi întoarse la ușă de un munte de om batjocoritoare, sau crisply spus că nu există mai multe tabele available– atunci când puteți vedea o pereche de cele frumoase, goale chiar în fața ta. E o situație direct dintr-un sitcom (si una pe care cu siguranță doriți să evitați).

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre codurile tipice rochie (sau lipsa acestora), în baruri, restaurante și cluburi din oraș. De asemenea, oferim o multime de sfaturi despre cum să vă asigurați că porți haine adecvate, oriunde s-ar putea alege să cutreiere după lăsarea întunericului.

Restaurante și Baruri 

La marea majoritate a restaurante și baruri din capitala franceză, lipirea cu business casual attire– ceva de la o rochie simpla si blazer sau sacou, fusta sau pantaloni sau chiar frumos călcate, blugi curat tăiat și o cămașă / top– este absolut în regulă. În special în baruri și braserii, care nu au un munte de om tradiționale de la marginea străzii, nu există într-adevăr un cod vestimentar executată la toate în afară de „tricouri necesare“. Localnicii sunt de multe ori mai casual decat crezi: in timp ce ei tind, în medie, pentru a fi destul de elegant și bine pus-împreună, nu este deloc neobișnuit de la fața locului localnici poartă blugi, jachete laid-back, și de a conversa pentru o noapte casual băuturi cu prietenii sau cina la bistro cartier.

Aceasta, desigur, trădează stereotipuri tipice despre parizieni ca fashioniste automate.

Cu toate acestea, încă nu recomandăm să afișați până la chiar și un bar casual , cu aspect sau restaurant purtând un tricou și blugi mâncat-gaura, cu excepția cazului în care credeți că puteți într – adevăr  scoate un Vivienne Westwood / neo-punk fel de aspect fără a privi neglijent și neîngrijit. De asemenea , consiliem împotriva purta adidași și lăbărțat, ținute neglijent dacă doriți să amestec in– și să nu fie imediat identificat ca turist.

Palarii si sepci de baseball sunt dezaproba în multe colțuri, dar într – un bar cartier ocazional sau Brasserie juca jocuri sportive în direct, acestea nu ar trebui să ridice nici sprâncene. Tu ar trebui să elimine , în general , toate pălării și capace atunci când mănâncă într – un restaurant, though– chiar și unul care apare destul de casual si / sau este frecventat de nonconformiști-îmbrăcare pălărie.

Când este Tinuta oficială în comanda la restaurante si baruri? 

Dacă sunteți de planificare să mănânce sau să se bucure cocktail-uri într-un restaurant sau un cocktail bar mai scumpe, mai exclusivist din Paris, este, în general, cel mai sigur, pentru a evita blugi (chiar și cele mai frumoase) și alte tipuri de uzură mai casual, doar în cazul în. Unele locuri pune în aplicare codurile vestimentare tacite, ceea ce înseamnă că site-urile lor nu menționează în mod explicit them– dar poate fi spus că nu este disponibil un spațiu dacă încercați să obțineți un loc și nu sunt îmbrăcați la standardele dorite.

Dacă face o rezervare la un restaurant sau bar selectiv, ar putea fi o idee bună să sunați înainte de a întreba dacă este necesară o tinuta specifica. La urma urmei, chiar dacă sunteți lăsați și a condus la masa ta, s-ar putea simți din loc și incomod dacă sunteți poartă o pereche veche de blugi și restul patronilor sunt îmbrăcați la perfecție.

Linia de jos pentru restaurante și baruri crescatorului mai exclusive, cum ar fi The Hemingway Bar la Ritz, sau orice bar care necesită o rezervare? Optati pentru semi-formale pentru tinuta formala: ceea ce înseamnă că o rochie, fusta sau pantaloni bine călcate, un tricou frumos sau de sus, jacheta, și încălțăminte mai formal.

Femeile nu ar trebui să se simtă obligați să poarte tocuri și bărbați nu sunt de așteptat , în general , la legăturile de sport , chiar și în columbofil restaurants– o cămașă și sacou sunt , în general bine. Din nou, cu toate acestea, este recomandat să verificați înainte despre codurile vestimentare in restaurante si baruri mai scumpe, doar pentru a fi sigur.

În cele din urmă, dacă ați rezervat o croazieră cina oficială pe Sena (una dintre primele 10 de atracții vă recomandăm o primă vizită la Paris), asigurați-vă că pentru a respecta regulile descrise mai sus pentru restaurante mai scumpe. Cele mai multe dintre acestea au nevoie pentru a seminformal rochie formală atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Club Scena: Cum sa Evitati morocănos Bouncers 

Fie că sunteți de planificare o noapte cu prietenii la un club exclusivist cunoscut pentru observarea sale celebritate si fashioniste (cred Silencio Club al lui David Lynch) sau lovind un bar salsa pentru o noapte de dans convivial și tapas, cluburi poate fi un pic dificil din punct de vedere de a ști ce să poarte.

Ei într-adevăr funcționează de la caz la caz: unele dintre cele mai elegante cluburi de noapte permit blugi si mai mult tinuta casual, dar bouncers de multe ori va decide în mod arbitrar dacă să vă lăsați în funcție de faptul dacă aceste blugi sunt puse împreună cu alte piese într-un mod care pare „clasic“ suficient. Deci, nu doriți să ia orice riscuri.

Cea mai bună abordare, atunci? Dacă te duci clubbing și nu este cunoscut a fi un paznic la ușă, pas-l. Feresti blugi si teuri și adidași (chiar și cele trendier) pentru uzură mai formale.

Ce despre tocuri? Unele cluburi sunt de notorietate sexiste si se asteapta ca femeile sa poarte tocuri, așa că pentru acele femei care preferă să sport de încălțăminte mai puțin agonizante, se pot întâlni uneori cu un tratament neplăcut de la bodyguarzi, din păcate. Aș vrea altfel am putea raporta, dar Parisul este încă un loc unde șovinismul este viu și bine în anumite colțuri, iar unele unități din capitală pune în aplicare codurile vestimentare care ar fi deplâns ca de-a dreptul sexistă în alte locuri.

Cabarete, teatru, opera, și spectacole: ce sa poarte? 

În cele din urmă, dacă sunteți pregătit pentru o seară la un spectacol de cabaret tradițional, Filarmonica, teatrul sau opera, se aplică câteva sfaturi de bază. Este, în general, cel mai bine pentru a evita uzura casual sportive, în special la operă, Filarmonica din Paris, și teatru. Aceste tipuri de locuri necesită, în general, tinuta formala: o rochie sau fusta si bluza pentru femei, cămașă, pantaloni și sacou pentru bărbați (din nou, legăturile sunt adesea considerate opționale în Franța pentru haine formale pentru bărbați). Femeile pot purta apartamente, dar acestea ar trebui să fie frumos și întreținute în mod corespunzător (de exemplu, nu tocit și purtat în căutarea).

Cabarete, cum ar fi Moulin Rouge sunt, în general, un pic mai flexibil, cu codurile vestimentare, deoarece acestea atrag atât de mulți turiști. Cu toate acestea, în cazul în care aveți de gând să participe la un spectacol de seara, este inca recomandat uzura mai formale. Ca întotdeauna, în cazul în care aveți dubii verificați cu locul de desfășurare.