Locuri de vizitat Scary la Roma

Posted on

Locuri de vizitat Scary la Roma

Cripta calugarilor capucini

O biserică făcut în întregime din schelete de fostele sale Friars? Asta e exact ceea ce veți găsi la Crypt calugarilor capucini . Situat chiar lângă trufasa Via Veneto, cripta este decorat cu oase și cranii de mai mult de 4.000 de călugări, toate aranjate în modele interesante, cum ar fi starburst și crucifixe. Cripta este la fel de fascinant ca este înfiorător.

Catacombele de pe Via Appia Antica

Mii de romani, inclusiv sfinți și papi, au fost îngropate în vasta retea de catacombe in afara de la Roma de pe Via Appia Antica (Calea Appian). Cea mai mare și unul dintre cele mai vechi catacombe pentru a vizita este Sf . Domitilla. Puteți vizita , de asemenea , San Callisto , care conține 14 cripte papale, și San Sebastiano, în cazul în care a fost înmormântat Sebastian (biserica Saint Sebastian se ridică deasupra catacomba).

Necropola Vaticanului

La fel ca catacombe pe drumul Appia dar situate sub Vatican, Necropola Vaticanului sau I Scavi sunt o privire infricosatoare la mormintele zeci de papi, inclusiv Sf . Petru. Având în vedere locuitorii săi celebri, am Scavi este unul dintre cele mai sfinte locuri din Roma. Dar cu siguranță devine infricosator atunci când unul pauze pentru a crede că acestea sunt de mers pe jos printre rămășițele figurile cele etajate ale bisericii.

Muzeul de Purgatory

În biserica mică de Sacro Cuore Suffragio aproape de Castelul Sant’Angelo este o cameră Muzeul sufletelor din purgatoriu (Museo delle Anime del Purgatorio), care cronici diferite cazuri de suflete prinse în acel spațiu între rai și iad. Martor dovezi ale purgatoriului (de exemplu, paranormal), cum ar fi handprints arse pe paginile de cărți, și să fie speriat pentru restul vizitei.

Monster Casa

Aproape de Treptele Spaniole , la Via Gregoriana 28, este Palazzo della Maschera Grottesca, un palat din secolul 16 , care se mândrește cu fața de demon , ca parte a fațadei sale. În timp ce vizitatorii nu sunt permise în interiorul palatului, ei pot sta afară și minuna la gura monstru amenintator , care face sus ușă.