London Eye Informacije za obiskovalce

Posted on

London Eye Informacije za obiskovalce

Ko je prvič odprla leta 2000, je bil London Eye najvišji na svetu opazovanje kolo na 443 metrov visok. To je prehitel ga je High Roller v Las Vegasu leta 2014, vendar je še vedno ena izmed londonskih najbolj ljubil znamenitosti in nosi okoli 10.000 obiskovalcev na dan, v svojih 32 kapsul. To je uradno najbolj priljubljena plačanih obiskovalec atrakcija v Združenem kraljestvu in vidi 3,5 milijona ljudi vrti okrog svoje osi na leto. Medtem ko je v notranjosti, si lahko ogledate do 25 milj v vse smeri od vsake kapsule.

Začnimo na začetku – to ni Ferris kolo. To je v resnici pomeni “konzolnega opazovanja kolo,” s 32 popolnoma zaprte kapsule premika lagodno 0,6 kilometrov na uro. Če ste vraževeren, ni panike – se zdi, da oblikovalci so se tudi, da ni kapsula številka 13.

Vsaka kapsula ustreza do 25 ljudi, vendar pa je dovolj prostora za vas, da hodi okoli in videli, koliko znamenitosti, ki jih lahko opazite. Če želite malo zasebnosti (ali pa, da se pridruži več kot 5000 ljudi, ki so predlagane na kolesu), potem lahko rezervirate “ranila Capsule” za dve osebi, Champagne vključeni.

Pred potovanjem tukaj, si oglejte naše nasvete o tem, kdaj obiskati London Eye, kako kupiti vstopnice in kako priti do tja, tako da boste lahko porabili manj časa za logistiko in več časa gawking:

Izogibajte konicah

Imejte v mislih, da so množice (in vodi) skoraj neizogibno. Obstajata dva načina, da bi olajšali življenje, z izogibanjem konicah, ali s plačilom malo več.

London Eye je zaposlene med 11. in 3. uro v času šolskih počitnic v Združenem kraljestvu, in je tišji na začetku in koncu svojega delovnega časa, ki se razlikujejo skozi vse leto. Kot grobo vodilo, poletni čas je 10:00-08:30 in zimski čas je 11:00-06:00, vendar pa preverite pred na njihovo spletno stran. To je vredno upoštevati, da se zapre za približno dva tedna vsako leto januarja, za letno vzdrževanje.

Nakup vstopnic na spletu

Ob prihodu, obstajajo tri vrstice, ena vstopnica, eno za hitri vkrcanje in eno za standardno vkrcanje.

Nakup vstopnic na spletu vam omogoča, da preskočite začetno blagajni linijo in tudi vam prihranite 10%, če rezervirate več kot 24 ur vnaprej. Boste pa se sami vezanje v časovnem oknu, če ste se odločili za katerikoli čas Flexi vozovnice. Vse kar bi bilo v redu, če je nepredvidljivost podnebje v Londonu ni bilo vprašanje, če je vaš obisk sovpada z meglo ali dež, morda ne boste dobili enako od njega.

Če želite, da bi se izognili čaka, kolikor je to mogoče, je najbolje, nakupu Fast vozovnice Track, ki jo lahko kupili na dan ali na spletu (še enkrat, z 10% popustom in bonus preskoči Blagajna črto). To je dodaten strošek, vendar bo odobrila hiter vstop skladb prek namenske vhodom.

Potovanje z vlakom

Waterloo postaja (za cevi in ​​kopenskih vlakov služil) je najbližja London Eye, na le pet minut hoje. Oba Embankment in Charing Cross so dokaj blizu, na približno deset minut hoje. Westminster postaja je kratek in slikovit sprehod čez reko.

Westminster postaja je kratek in slikovit sprehod čez reko, kjer boste našli tudi domov parlamenta, Westminster Abbey in Big Ben. Vodja v drugo smer in se lahko sprehodite ob reki skozi South Bank, s svojimi rolkarji, rabljene knjige na stojnicah in živilskih tovornjaki-a Bleecker burger je ena izmed najboljših v mestu. Če potrebujete počitek noge, pop v menz tik Royal Festival Hall, za klasične britanske kuhinje v sodobnem okolju (njihova Eton nered je umrl).

V bližini Znamenitosti

London Eye je na South Bank, območje, polno znamenitosti Londona. Nadaljnje znamenitosti znotraj County Hall vključujejo The London Dungeon, Shrek je avantura! London (tako z Merlin veselic tudi prost dostop) in Londonski akvarij.

Na drugi strani reke Temze je domov parlamenta in vrhovno sodišče.

Nadaljujemo po South Bank in kmalu boste dosegli Tate Modern (prost nacionalni Galerija sodobne umetnosti), HMS Belfast (edinstven opomnik za pomorske dediščine britanskega z devetimi krovih za raziskovanje), in Tower Bridge (ki sedaj vključuje poglavje steklene talno na odprtem hodnikom). Od tam se lahko odpravite preko mostu v Tower of London.

Mala Vozički samo

Mala fold-up vozički so na splošno dovoljeni v kapsulah London Eye. Če imate veliko buggy, bo Podatki Desk lahko ga shranite za vas.

Poskusite River Cruise

London Eye River Cruise je 40-minutni krožni ogled mesta ob reki Temzi. Ima živo komentar, in si lahko v mnogih najbolj znanih londonskih znamenitosti, vključno z domov parlamenta, St. Paul Cathedral, HMS Belfast, in Tower of London.

London Eye , Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB