London Eye Informatii vizitatori

Posted on

London Eye Informatii vizitatori

Când a deschis pentru prima dată în 2000, London Eye a fost cea mai inalta roata de observatie din lume, la 443 de picioare inaltime. Acesta a fost preluat de High Roller în Las Vegas, în 2014, dar este încă una dintre cele mai îndrăgite atracții din Londra și transporta în jur de 10.000 de vizitatori pe zi, în 32 de capsule sale. Este oficial cea mai populară atracție vizitator contra plată în Regatul Unit și vede 3,5 milioane de oameni se rotesc in jurul axei sale de un an. În timp ce în interior, puteți vedea până la 25 de mile distanță în toate direcțiile din fiecare capsulă.

În primul rând lucrurile în primul rând – nu este o roata Ferris. Este, de fapt, o „roata de observare cantilevered“ cu 32 de capsule complet închise se deplasează la o îndelete 0,6 mile pe oră. Dacă ești superstițios, nu intra in panica – se pare că designerii au fost la fel de bine, astfel încât nu există nici un număr de capsulă 13.

Fiecare capsulă se potrivește de până la 25 de persoane, dar există spațiu suficient pentru tine să se plimbe în jurul valorii și a vedea cât de multe obiective turistice puteți fața locului. Dacă doriți un pic de intimitate (sau să se alăture mai mult de 5000 de oameni care au propus pe roata) atunci puteți rezerva un „lui Cupidon capsula“ pentru doi, Champagne incluse.

Înainte de a călători aici, consultați sfaturile noastre cu privire atunci când pentru a vizita London Eye, cum să cumpere bilete și cum să ajungi acolo, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp pe logistică și mai mult timp gawking:

Evitați orele de vârf

Țineți cont de faptul că mulțimile (și linii) sunt aproape inevitabile. Există două moduri de a face viața mai ușoară, prin evitarea orele de vârf, sau prin plata un pic in plus.

London Eye este cel mai aglomerat între orele 11 și 15 în timpul vacanțelor școlare din Marea Britanie, și este mai liniștită, la începutul și la sfârșitul orelor de lucru ale acestora, care variază pe tot parcursul anului. Ca un ghid dur, ore de vara sunt 10am – 20:30, și orele de iarna sunt 11am – 18, dar nu a verifica în prealabil pe site-ul lor. Este avut în vedere faptul că aceasta se închide pentru aproximativ două săptămâni în fiecare ianuarie, pentru lucrările anuale de întreținere.

Cumpara bilete on-line

La sosire, există trei linii de-o pentru a cumpăra un bilet, unul pentru îmbarcare de cale rapidă și una pentru îmbarcare standard de.

Cumpărarea de bilete on-line vă va permite să săriți peste linia inițială de birou de bilete și, de asemenea, salvați 10%, dacă rezervați mai mult de 24 de ore în avans. Vei fi totuși te leagă într-o fereastră de timp, cu excepția cazului în care optați pentru un bilet Orice timp Flexi. Toate acestea ar fi bine, în cazul în care imprevizibilitatea climatului din Londra nu a fost o problemă în cazul în care-vizita dumneavoastră coincide cu ceață sau ploaie, nu s-ar putea obține același lucru din ea.

Dacă doriți să evitați în așteptare cât mai mult posibil, cel mai bun pariu este achiziționarea unui bilet Fast Track, care pot fi cumpărate în ziua sau on-line (din nou, cu o reducere de 10%, iar bonusul de a sări peste linia de birou de bilete). Este un cost suplimentar, dar va acorda intrare urmări rapid printr-o intrare dedicat.

Călătorii cu trenul

Waterloo stație (deservită de tubul și trenuri pe uscat) este cel mai aproape de London Eye, la doar o plimbare de cinci minute. Atât Embankment și Charing Cross sunt destul de apropiate, la o plimbare de aproximativ zece minute. Westminster Station este la o plimbare scurtă și pitoresc peste râu.

Westminster Station este la o plimbare scurtă și pitoresc peste râu, unde veți găsi, de asemenea, Casa Parlamentului, Westminster Abbey și Big Ben. Cu capul în cealaltă direcție și vă puteți plimba de-a lungul râului prin Banca de Sud, cu skateboarders sale, standuri de carte la mâna a doua și camioane-un burger Bleecker este una dintre cele mai bune din oraș de produse alimentare. Dacă trebuie să se odihnească picioarele, pop în Canteen chiar lângă Royal Festival Hall, pentru bucătăria clasică britanică într-un cadru modern (mizeria lor Eton este să moară pentru).

Atracții din apropiere

London Eye este pe malul sudic, o zonă plină de atracții turistice din Londra. atracții suplimentare în interiorul County Hall includ London Dungeon, Aventura lui Shrek! Londra (ambele, de asemenea, condus de Merlin Entertainments), si London Aquarium.

Pe de cealaltă parte a râului Tamisa este Casa Parlamentului și Curtea Supremă.

Continuarea pe malul de Sud și veți ajunge în curând la Tate Modern (gratuit național galeria de artă contemporană), HMS Belfast (un memento unic al patrimoniului navale din Marea Britanie cu nouă punți pentru a explora) și Tower Bridge (care are acum o secțiune podea de sticlă pe pasarela de mare). De acolo, puteți merge peste pod la Turnul Londrei.

Mici Buggies Numai

buggies mici ori în sus sunt în general permise în capsule London Eye. Dacă aveți un buggy mare, Biroul de informare va fi capabil să-l magazin pentru tine.

Încercați râu de croazieră

London Eye River Cruise este un tur circular de 40 de minute pe râul Tamisa. Acesta dispune de comentarii în direct, și puteți lua în multe dintre obiectivele turistice cele mai renumite din Londra, inclusiv Casa Parlamentului, Catedrala Sf. Paul, HMS Belfast, și Turnul din Londra.

London Eye , Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londra SE1 7PB