London je Best avtobusne proge za ogled mesta

Posted on

 London je Best avtobusne proge za ogled mesta
Tam je veliko za videti na izlet v London, in še posebej na svojem prvem potovanju v mesto. Ob avtobus je eden izmed najlažjih načinov, da bi dobili dober pogled na London brez veliko težav in stroškov; vse, kar morate storiti je, da ugotovite, kateri način želite vzeti in nato pustite vožnjo z njimi, medtem ko gawk na prizorišču. London je zajeto več kot 700 avtobusnih prog, in veliko potuje mimo nekaterih ikona mestnih znamenitosti. Kot bonus, veliko avtobusov so dvonadstropnem avtobusu, in kaj lep razgled boste dobili na zgornjem nivoju. Ta seznam se osredotoča na poti le osrednjem Londonu in povezave do celotnega vodnika, ki zaokroža vse znamenitosti vključene na progi, kot tudi koristne nasvete in dodatne informacije.

London avtobusi ne sprejemajo več denarnih vozovnic, tako da boste potrebovali Oyster kartico naložen z zadostno kreditno ali travelcard. Lahko tudi razmislite o uporabi brezkontaktne plačilne kartice za plačilo London prevoz.

Če ste v stiski s časom in želijo, da se zagotovi, da ste videli vse velike znamenitosti v Londonu, vaš Najbolje je klasična Big Bus Tours krožna pot.

Ne 11 Route

Ta avtobus pot je odlična eno, da se, če je to vaš prvi izlet v London. Ključni del št 11 pot se začne pri Street Station Liverpool in se konča na Victoria Station. To gre preko Londona in mimo, kot mora biti, vidi kot svetega Pavla katedralo, Trafalgar Square, domov parlamenta in Westminster Abbey.

Ne 9 poti

Najboljši del poti št 9 se začne v Kensington in konča na robu Covent Garden. To gre mimo Royal Albert Hall in Hyde Park, skupaj Piccadilly, mimo St. James palačo in Trafalgar Square.

Ne 73 Route

No 73 Pot se začne na Victoria Station in konča v Stoke Newington na severovzhodu Londona. Gre mimo vrtov Buckingham Palace, Wellington Arch, Hyde Park, Marble Arch, skupaj s celotno dolžino Oxford Street, in skozi Islington.

No. 26 Route

No 26 Pot se začne pri Hackney Wick v vzhodnem Londonu in konča pri Waterlooju, ki jih South Bank. Gre skozi Hackney in Londonu pred potovanjem preko Waterloo Bridge za čudovitim razgledom na obeh straneh.

Ne 24 Route

No 24 Pot se začne pri Hampstead Heath v severnem Londonu in se vije na Pimlico, v bližini Tate Britaniji. To gre skozi Camden in Trafalgar Square, kot tudi parlament Square, kjer boste dobili vpogled domov parlamenta in Westminster Abbey.

RV1 poti

RV1 Pot se začne pri Tower Hill, v bližini Tower of London, in konča v Covent Garden. Povezave pot Tower of London v London Bridge in Borough Market, preko mostu Tower Bridge in Waterloo in South Bank Covent Garden Piazza.

139 Route

Ta pot se začne v West Hampstead in skozi druge višjo dodano vrednostjo North London sosesk, vključno šentjanževke Wood, kjer je mogoče najti znameniti prehod za pešce Abbey Road, pred naslovom po Oxford in Regent ulicah, skozi Piccadilly Circus in okoli Trafalgar Square, in konča v Waterloo s čudovitim pogledom iz Waterloo Bridge.

Lokacije London Monopoly sveta

Obiskovalci London pogosto hodi deske lokacije London monopol. Lažje je, če ste vzeli avtobus na štirih progah, ki vas bo vozijo mimo vseh krovu lokacijah monopola. Te poti vse povezati. Catch št 205 na Marylebone Station, št 78 na postaji Liverpool Street, št 72 na Old Kent Road, in št 23 na Fleet Street. Če želite skrajšano turnejo, pick št 23, kjer boste sprašuje jackpot in roll mimo levji delež imen monopol družabne na samo ta en način.