London je Best Veleblagovnice

Posted on

Številni obiskovalci London veselim raziskovanje daritve znanih veleblagovnic. Londonske veleblagovnice so ponavadi del maloprodajne verige, vendar ima večina njihovih vodilnih trgovin prav v osrednjem Londonu, zaradi česar je primeren za obiskovalce.

Te dobrin bogati veleblagovnice ponujajo na enem mestu in s prostori za počitek in si čaj ali imajo obrok v svojih restavracijah, kavarnah in barih. Nekateri imajo tudi zdravilišča in lepotni saloni, kjer si lahko, da se sprostite ob koncu nakupovanja napornem dnevu. Osebni kupci lahko rezervirate Če potrebujete maloprodajno pomoč, ki dodaja, da udobje.

Veleblagovnic ponujajo dobre poprodajne storitve preveč, tako da boste lahko prepričani, nakupovanje od teh trgovin in ladijski promet ali ob svojih nakupih nazaj domov.

Harrods

London je Best Veleblagovnice

Harrods je začela leta 1849 in ima sloves odličnosti, prodaja najboljše kakovosti blaga. London mejnik vsakdo želi obiskati, Harrods ima več kot 300 oddelkov na sedmih nadstropjih, tako da je enostavno, da preživijo veliko časa in denarja, tukaj celo medtem ko je trgovina nadaljuje njeno posodobitev in obnovo-Harrods pravkar ponovno začela njena lepota Hall po dolgotrajni Postopek obnova.

Ne zamudite impresivno hrano dvorano, eden od 30 restavracijami v trgovini, ki prodaja vse od sveže krofe in suši na dobrote kot nalašč za gifting.

Harrods je lahko dostopen iz postaje podzemne železnice Knightsbridge na progi Piccadilly.

Selfridges

Selfridges odprli na Oxford Streetu leta 1909 in doživela obsežne prenove v 1990-ih. Vodilni trgovina na londonskem Oxford Streetu je druga največja veleblagovnica v Veliki Britaniji in je zdaj omamljanje, sodobna trgovina, ki privlači top-end kupci iščejo oblikovalca blaga.

Lahko traja tudi umetniško ogled zbirke umetnosti v Selfridges in ko potrebujete počitek, se ustavite v poljubno število restavracij in barov , vključno s trgovino sladoled in mehurček čaj bar.

Selfridges je dostopna od podzemne postaje Bond Street.

John Lewis in partnerji

John Lewis odprla svojo prvo trgovino na Oxford Streetu leta 1864, prodaja butik z ženskimi oblačili, preden se širijo na sedanje stavbe leta 1870.

John Lewis je znan po svoji velikim cen ( “nikoli zavestno podcenjuje” je njegova mantra) in so zaloge skoraj pol milijona izdelkov iz parfuma za prtljago in pripomočke za televizorje. Trgovina Oxford Street je bil obnovljen leta 2001 in dvorana kleti hrana je bil dodan leta 2007. Obstaja več restavracij med katerimi lahko izbirate.

Storitve vključujejo notranje opreme, osebno nakupovanje in storitve v vrtec posebnost.

Peter Jones na Sloane Square, Chelsea, ki je del iste skupine.

Trgovina Oxford Street je najbližje postaje podzemne železnice Oxford Street.

Fortnum & Mason

Fortnum & Mason je bilo na 181 Piccadilly že več kot 300 let. Trgovina je priljubljena s člani britanske kraljeve družine in je znana po svojih vrhunskih živil. Fortnum je Food Hall se je razširil v dveh nadstropjih in tam je več različnih svežih živil, kot kdajkoli prej.

Fortnum & Mason je tipično angleško, ki privablja številne čezmorskih obiskovalce v pritličju. Venture izven oddelka hrane in boste našli Moška oblačila, ženska moda, kozmetika, HOMEWARES in prtljago razširila v več nadstropjih.

Fortnum & Mason je dom štirih panjev valižanskih čebel, ki so nastanjene na strehi skladišča Piccadilly od leta 2008. To so posebni čebelji panji , šest metrov visoko, z umetniki zasnovan vhodi v ikonskih arhitekturnih stilov, kot so Roman, kitajščini in Gothic z bakrom -clad Pagoda strehe. Njihove medu kozarci, ki omogočajo veliko spominkov, so po vzoru teh impresivnih panjev.

Tube Station Picadilly Circus je dve minuti hoje od trgovine.

Harvey Nichols

vodilni trgovina Harvey Nichols je začela v sedanji obliki na vogalu Knightsbridge in Sloane Street v 1880. Obstaja osem nadstropij mode, lepote in domačih zbirk, in peti nadstropju je namenjen za hrano in restavracij.

“Harvey Nik je” je hipper kot Harrods in nekateri pravijo, da ima večjo izbiro oblikovalec kot Selfridges. Izlet tukaj je treba za vsako mode.

Najbližja postaja podzemne železnice, da Harvey Nichols je Knightsbridge.

House of Fraser

Obstajajo veje House of Fraser (HOF) po vsej Veliki Britaniji in trgovina touts pa high-end mesto za trendy oblikovalskih izdelkov. To je priljubljena trgovina in ima veliko hišo blagovno znamko imenovano Linea .

Leta 2018, HOF lastniki vstopili v prostovoljni dogovor, ki je vključevala načrte za zaprtje več kot polovico House of Fraser trgovin in so nato kupili ga Mike Ashley Sports Direct International (SDI), z načrti za oživitev poslovanja in ohranjajo večina trgovin odprta.

Najbližja Tube postaja je Bond Street postaje.

Debenhams

Debenhams ima zgodovino nazaj do 1778, ko je William Clark odprl draperije trgovino v londonskem West Endu prodaja drage tkanine, kape, rokavice in senčnike. Leta 1813 je William Debenham postal partner v podjetju in je postalo Clark & ​​Debenham. Trgovina, s številnimi podružnicami na Irskem, v Veliki Britaniji, in po vsem svetu je zdaj znana kot veleblagovnici splošni servis.

zaloge Debenhams cenovno giblje od številnih nadarjenih britanskih oblikovalcev, kot so Jasper Conran, Ben de Lisi in Julien Macdonald. Debenhams ima velik oddelek čevljev, obsežno poglavje oblačili in kozmetiko dvorano z vsemi vrhunskimi lepotnih znamk zastopana.

Tube postaja Bond Street je najbližje.

Liberty London

Arthur Lasenby odprli Liberty leta 1875 in ikona Tudor-style stavba je bila izdelana leta 1920. Arthur prepotoval svet uvoz eksotičnih blaga iz oddaljenih krajev in njegova podpora pri gibanju umetnost in obrt pomagala ustvariti tisto, kar je znano po vsem svetu kot “Liberty slogu.”

Stavba je zdaj dediščina na seznamu London ikono. Imajo-house design studio, ki ročne barve in ustvarja izpise iz arhiva skladišča. Boste našli dom dekor predmete, oblačila in high-end dodatki in darila.

Ta elegantna trgovina je za razliko od vseh drugih, saj se počuti, kot da ste v luksuznem domu in ne v trgovini, tako da je vsekakor vredna ogleda.

Najbližja Tube postaja za Liberty London Oxford Circus.

Marks and Spencer

Marks & Spencer Marble Arch je vodilni trgovina za “Marks & Sparks”, ki je verjetno v Veliki Britaniji najbolj ljubil veleblagovnica (obstaja še ena veja na 173 Oxford Street). Londončani kupijo spodnje perilo tam imajo pa tudi lep izbor oblačil, ki je znan po dobri kakovosti in razumne cene.

Marble Arch veja je vedno priljubljena pri čezmorskih obiskovalcev, ki se zdi, da pridejo za nakup oblačil za celo leto. Marks in Spencer hrane dvorane so super, prav tako kot je oblikovanje cen prijazna do Žepna knjiga, tako da lahko privoščite nekaj lepo piknik hrano.

Marble Arch Tube postaja je najbližje temu Marks & Spencer lokacijo.

Fenwick Bond Street

Leta 1891 je Fenwick odprli v New Bond Street, ki je danes ena izmed londonskih najbolj modnih trgovinah. Fenwick Bond Street obsega pet nadstropij oblačil in modnih dodatkov za moške in ženske, plus perilo in domačih zbirk.

Kozmetični oddelek se šteje med najboljše v Londonu in Fenwick Kuhinja  v drugem nadstropju je čudovit kraj za uživanje popoldanski čaj ali sodobne britanske obrok z vinom.

V Oxford Circus ali Bond Street postaji podzemne železnice so enako oddaljena od trgovine.

Dover Street Market

Dover Street Market (DSM London) je ideja ustanovitelja Commes des Garçon je, Rei Kawakubo, in ima več kot 50 oblikovalcev na šest zgodba gruzijsko-pomaknil stavbe v Mayfair. To je industrijski vibe z barve, splattered betonskih tlakov in stopnišč in prenosne toaletne spreminja sob. To velja za hip kraj za nakupovanje in je treba obravnavati nakupovanje.

DSM zdi najbolj priljubljena pri japonskih obiskovalcev. Rose Pekarna v zgornjem nadstropju služi okusne dobrote.

Tube postaja Picadilly Circus je najbližji.