London je številka 9 Bus poti Highlights

Posted on

London je številka 9 Bus poti Highlights
London številka 9 pot poteka od Hammersmith v zahodnem Londonu Aldwych v osrednjem Londonu. Pot je bil z novim dvonadstropnega avtobusa, posodobljeno različico klasične rdeče dvonadstropni avtobus.

Pot vas vodi mimo številnih znamenitosti v Londonu, kot Trafalgar Square, Royal Albert Hall in Kensington Palace.

Oglejte si celoten seznam London avtobusnih linij za ogled mesta.

Ostriga kartico, ali enodnevna travelcard naredi vse avtobuse (in cevi in ​​London vlake) je hop na / storitev hop off.

No 9 London Bus

Čas, potreben: Približno eno uro

Začetek: Avtobusna postaja Hammersmith

Zaključek: Aldwych

OK, skočite na avtobus in poskusite dobiti sedež gor na sprednji strani za najboljše poglede. V nekaj minutah boste na visoki Street Kensington in obstaja veliko možnosti za nakupovanje.

Tik ob glavni cesti, je 18 Stafford Terasa, čeprav ne boste mogli videti iz avtobusa. Tam je tudi čudovita Kensington Roof Gardens visoko na desni strani, ampak jaz ne mislim, da ga lahko vidite iz avtobusa, bodisi. Pri tem je treba kliče naprej, čeprav bi videli, če so vrtovi odprti, kot so prosto za obisk.

V 5 minutah pridemo na avtobusno postajo za Kensington Palace. (Ne upoštevajte, avtobusna postaja je dejansko, preden si lahko ogledate palačo.) Če boste ostali na avtobusu boste ujeti Kensington Palace na levi kot tudi Kensington Gardens.

Nekaj minut naprej in videli boste v Royal Albert Hall v desno in Albert Memorial na levi.

Potem poglej na desno spet opaziti star mejnik. To je na Kensington Road (ceste, avtobus je na), v bližini križišča s Exhibition Road, zunaj Royal Geographical Society.

Po tem križišču parkom na levi sprememb od Kensington Gardens v Hyde Park, čeprav ne res ni videti nič drugače.

Kot boste nadaljevali po Kensington Road boste kmalu mimo Kensington vojašnico na vaši levi, dom za gospodinjstvo konjenice.

Kmalu zatem se je avtobus doseže Knightsbridge s Harvey Nichols naprej in v desno, vendar ne zamudite hiter pogled nazaj in desno navzdol Brompton Road ogled Harrodsu.

V Hyde Park Corner je Wellington Arch sredi krožišča in po avtobusni postaji, na levi strani je Aspley House, ki se je nekoč imenovala številka ena v Londonu.

Na otoku Hyde Park Corner lahko opazili tudi na Novi Zelandiji War Memorial. To je 16 cross-obliki bronaste “standarde” na travnatem pobočju. To spominja na trajne vezi med Novo Zelandijo in Veliko Britanijo.

Avtobusna zdaj gre skupaj Piccadilly in prvotna Hard Rock Cafe je na levi strani. V trgovini lahko tudi obiščete Vault poln Rock.

Področje, na levi je Mayfair in na vaši desni je Green Park, ki je Buckinghamska palača na drugi strani, vendar ne boste mogli videti čez. Kot avtobus nadaljuje po Piccadilly pazi za Athenaeum Hotel živega zidu na levi.

Na cev postaje avtobusa na Green Park ustavi lahko vidite The Ritz Hotel na desni strani.

Pogled naprej do konca ulice in bi morali biti sposobni prepoznati kip Eros na Piccadilly Circus. Očitno je dejansko grški bog Anteros, brat Erosa, toda nihče ga ta zahteva.

Samo po The Ritz, tam je The Wolseley, ki je bil nekoč avtomobilski razstavni salon, ampak je zdaj lepo restavracijo.

Naslednji avtobus zavije desno navzdol St James Street in imate Šentjakobski palačo naravnost na koncu. Na levi pazi za JJ Fox, ki ima cigaro muzej v svoji kleti, in Lock & Co Hatters , ki je bila ustanovljena leta 1676.

Avtobusna Goes levo po Pall Mall in kupola lahko vidite naprej ni svetega Pavla, je Narodna galerija na Trafalgar Square.

Na hitro pogledamo v desno na Waterloo Place ogled Duke of York koloni pred avtobus kmalu doseže Trafalgar Square in poteka po južnem robu trga. Imajo dober pogled na levi videti Nelson je stolpec, fontane in Narodna galerija vzdolž severne strani.

Vožnja z avtobusom nadaljujemo po postaji Strand in Charing Cross bo na vaši desni. Obvestilo Eleanor križ v razstavišče postaje.

Po avtobusne postaje Southampton Street / Covent Garden (Covent Garden je na levi), se pripravite na kraju samem, The Savoy Hotel na vaša pravica. Pogled naprej za The Savoy gledaliških znakov, ki jih je mogoče videti iz Strand, ampak je hotel iz nazaj.

Preden je avtobus pride do Aldwych imajo hiter pogled nad Waterloo Bridge in nato Aldwych / Drury Lane je zadnja postaja.

Od tu bi lahko šla na Somerset House in videli dvorišče fontane, če je poletje ali drsališče, če je zima. Tam je tudi Courtauld Gallery in drugih rednih razstav.

Na drugi strani Aldwych bližini križišča Surrey Street in Strand si lahko ogledate na najbolj znani odsluženih cevi postajo, Aldwych postajo in si oglejte Londonu rimskih kopeli. Lahko hodi v mesto od tu vzdolž Fleet Street, vendar je večina ljudi bo verjetno želeli, da glavo v Covent Garden, tako od avtobusne postaje, hodi gor Drury Lane in zavijemo levo na Russell Street, da dosežejo Piazza.