London Number 9 Buszvonal Highlights

Posted on

London Number 9 Buszvonal Highlights
London 9-es számú úton halad a Hammersmith London nyugati részén, hogy Aldwych London központjában. Az útvonal szolgálja egy új Routemaster busz, egy frissített változata a klasszikus piros emeletes busz.

Az útvonal elvisz elmúlt néhány londoni tereptárgyak, mint a Trafalgar Square, a Royal Albert Hall és Kensington-palota.

Nézze meg a teljes listát a London Bus Routes városnézésre.

Oyster kártyát, vagy egy egynapos Travelcard teszi az összes autóbusz (csövek és London vonatok) hop on / hop off szolgáltatást.

A 9. számú London Bus

Szükséges idő: Körülbelül egy órával

Kezdés: Hammersmith Bus Station

Befejezés: Aldwych

OK, ugorj a buszon, és megpróbál és kap egy helyet az emeleten elöl a legjobb kilátást. Néhány percen belül máris High Street Kensington és rengeteg vásárlási lehetőséget.

Csak a főúttól 18 Stafford terasz, bár akkor nem lesz képes látni a buszról. Van még a csodálatos Kensington tetőkertek magasan jobb, de nem hiszem, akkor láthatjuk, hogy a busz sem. Érdemes felhívni előre, bár, hogy ha a kertek nyitva vannak azok szabadon látogatható.

5 percen belül be kell érkezniük a buszmegálló a Kensington Palace. (Ne feledd, a buszmegálló valójában előtt láthatjuk a palotát.) Ha marad a buszon akkor megpillant Kensington Palace, a bal oldali, valamint a Kensington Gardens.

Néhány perccel tovább, és meglátja, a Royal Albert Hall, a jobb oldalon, és a Albert Memorial , a bal oldalon.

Akkor nézz jobbra ismét a helyszínen egy régi mérföldkő. Ez a Kensington Road (az út a busz be van kapcsolva), közel a kereszteződéshez Exhibition Road, azon kívül a Royal Geographical Society.

Ezt követően csomópont a park a bal változik Kensington Gardens Hyde Park, bár nem igazán látszik semmi más.

Ahogy továbbra is együtt Kensington Road hamarosan át a Kensington laktanya a bal, az otthon, a háztartási lovassági.

Nem sokkal később, a busz eléri Knightsbridge a Harvey Nichols előre, és jobbra, de ne hagyja ki egy gyors pillantást hátra és jobbra lefelé Brompton Road látni Harrods.

Hyde Park Corner van Wellington Arch közepén a körforgalom, és miután a buszmegálló, a bal oldalon van Aspley House, amely egyszer hívott Number One Londonban.

A Hyde Park Corner szigeten is észrevenni az új-zélandi War Memorial. Ez 16 kereszt alakú bronz „standard” egy füves lejtőn. Ez megemlékezik a tartós kötést között Új-Zélandon és az Egyesült Királyságban.

A busz most megy végig a Piccadilly és az eredeti Hard Rock Cafe, a bal oldalon. Az üzletben akkor is látogasson el a Vault teljes rock emléktárgyakat.

A terület a bal oldalon van Mayfair és jobbra a Green Park, amely a Buckingham-palota, a másik oldalon, de akkor nem lehet látni az egész. Ahogy a busz mentén folytatódik Piccadilly néz ki a Athenaeum Hotel élő falat a bal oldalon.

A Green Park metróállomás buszmegállótól láthatjuk The Ritz Hotel a jobb oldalon.

Előretekintés a végéig az utcán, és képesnek kell lennie arra, hogy a helyszínen a Eros szobor a Piccadilly Circus. Úgy látszik, ez valójában a görög isten Anteros, a testvére Eros, de senki sem nevezi ezt.

Csak miután a Ritz, ott a Wolseley amely egykor egy autószalon, de most egy kellemes étteremben.

Ezután a busz jobbra fordul le a St. James Street, és van, St. James Palace egyenesen a végén. A bal néz ki JJ Fox, amely egy szivar Múzeum alagsorában, és Lock & Co Hatters -ben alapított 1676-ban.

A busz balra megy végig Pall Mall és a kupola látható előre nem Szent Pál, ez a Nemzeti Galériában a Trafalgar Square-en.

Vegyünk egy gyors pillantást a jogot Waterloo Place látni Duke of York oszlop előtt a busz hamarosan eléri a Trafalgar Square és megy végig a déli szélén a téren. Van egy jó megjelenés, hogy a balra, hogy Nelson-oszlop, a szökőkutak és a Nemzeti Galéria mentén az északi oldalon.

A busz út mentén halad a Strand és a Charing Cross állomás lesz a jobb. Figyeljük meg Eleanor kereszt az állomáson előtt állnak meg.

Miután a Southampton utca / Covent Garden buszmegálló (Covent Garden a bal oldalon), hogy készen áll a helyszínen a Savoy Hotel a jobb. Előretekintés The Savoy Theatre jeleit, amely látható a Strand, de a szálloda van állítva vissza.

Mielőtt a busz kerül Aldwych egy gyors pillantást vetett Waterloo Bridge, majd Aldwych / Drury Lane az utolsó állomás.

Innen mehet át Somerset House és látni az udvaron szökőkutak, ha ez nyáron, vagy a jégpálya, ha ez a tél. Van még Courtauld Galéria és egyéb rendszeres kiállításokon.

A másik oldalon a Aldwych találkozásához közel Surrey utca és a Strand láthatjuk a leghíresebb használaton kívüli metróállomás Aldwych állomás, és megnézzük London római fürdők. Lehet sétálni a városba innen mentén Fleet Street, de a legtöbb ember valószínűleg szeretnénk, hogy fejét a Covent Garden, így a buszmegálló, séta Drury Lane és balra a Russell Street eléri a téren.