London Oxford z vlakom, avtobusom in Car

Posted on

London Oxford z vlakom, avtobusom in Car

Kako iz Londona v Oxford, le 60 kilometrov stran, je enostaven in tam je različne poti, ki jih lahko sprejme. To zanimivo mesto je dom najstarejši angleški jezik univerze na svetu. Veliko šol so odprti za javnost ali ponujajo ture njihovih zgodovinskih stavb. Oxford ima eno od najstarejših javnih muzejev na svetu – v Ashmolean , veliko atmosferskih lokalih, kot so Turf Taverni, hotel v preurejeni viktorijanski zapora in več Harry Potter povezav, kot si lahko val palico na. Uporaba teh sredstev, da bi ugotovili, kako priti iz kapitala.

To naredi velik enodnevni izlet ali kratek oddih.

Kako priti do Oxfordu

Z vlakom

Vlaki pustite Oxford Station vsakih 5 do 10 minut od postaje Paddington . Vožnja traja približno eno uro. Leta 2019 so bili standardni povratni let, off-vrha karte približno 25 £, vendar veliko cenejši okrogle izlet vozovnice so na voljo, ko so kupovali kot dva, enosmerne vozovnice, tudi vnaprej.

Velika Britanija Travel Nasvet Najcenejši železniške vozovnice so tisti, imenovani “Advance”. Kako daleč vnaprej, odvisno od poti, kot je večina železniških podjetij ponujajo vnaprej vozovnic na prvi pride prvi melje. Advance vstopnice se običajno prodajajo kot enosmerno ali “enotni” vstopnic. Ali ne kupite vnaprej vstopnice, vedno primerjati “enotno” Cena vozovnice za povratni let ali “povratno” ceni, saj je pogosto ceneje kupiti dve enojni vstopnice namesto eno povratno vozovnico. In, če ste malce prilagodljivi glede časa lahko potujejo, ne pozabite preveriti najcenejši Fare Finder funkcije na spletni strani National Rail poizvedbe.

Z avtobusom

Oxford Tube je zelo priljubljen način priti do Oxford z avtobusom. Podjetje deluje avtobusi 24 ur na dan. Zapustijo London Victoria avtobusne postaje vsakih deset do 15 minut, ves dan in so pogosto načrtovane odhode skozi noč. Vožnja traja približno eno uro in 40 minut. Oxford Tube je izbral-up točk z več postanki v Londonu in v Oxfordu. Cena vozovnice stane 15 £ eno smer ali 18 £ za isti dan krožno potovanje. Obstaja več trip ukvarja, kot tudi študentov, starejših in otrok vozovnic na voljo.

National Express vodijo turistični izleti avtobusna postaja Oxford iz London Victoria Coach Station  skoraj okrogle ure. Avtobusi zapustiti vsakih 15 minut, v času prometnih konic. Vožnja traja približno eno uro in 40 minut. Okrogle vozovnice za posebne, naročene izlete stane 19.00 £. Odprte povratnih vozovnic, ki se lahko uporabljajo največ tri mesece po nakupu stalo 21.50 £. Vstopnice lahko rezervirate na spletu.

Velika Britanija Travel Nasvet To je vedno dobro preveriti Megabus da vidim, če je na voljo potovanje, ki izpolnjuje svoj urnik potovanja. Super popust storitev ponuja avtobusne izlete na tej poti za čim manj kot 5 £ v vsako smer. Ampak morda ne boste imeli toliko izbire glede urnika kot pri običajnem storitev.

Z avtom

Oxford je 62 kilometrov severozahodno od Londona preko ceste M4, M25, M40 in A. To traja približno uro in pol vožnje in kot dnevnih poti z uporabo avtoceste, to ni zelo zanimivo vožnje. Če se tja z avtom, boste v sredini Cotswolds, veliko touring območju, in v kratkem pogon Blenheim Palace. Imejte v mislih, da je bencin, ki se imenuje bencina v Veliki Britaniji, se prodajajo po liter (malo več kot quart) in cena je ponavadi več kot 1,50 $ na quart.