London Pass pregled: Razmislite Nakupi Previdno

Posted on

London Pass pregled: Razmislite Nakupi Previdno
London Pass ponuja prost vstop v več kot 60 znamenitosti na znamenitosti, zgodovinskih stavb, muzeji in galerije, kot tudi izleti, križarjenja in sprehode. Možno je, da prihranite denar za vstopnine z London Pass, vendar izdelek ponuja tudi prednosti udobje in upravljanje s časom kupcem. Najboljši pristop k odločitvi za nakup za London Pass je za realno seznam stvari za videti in narediti, potem o tem, ali ne bo akcije prihranili denar in čas.

Stroški in dostava

London Pass je na voljo v eno-, dvo-, tri- ali šest dni različicah. Čip v notranjosti kartice snema svojo prvo uporabo in nato odreže upravičenost ob primernem času. Upoštevajte, da so to koledarskih dni, ne 24-urnih obdobij. Začnite na začetku dneva, da bi dobili najboljši čas prednost.

Na prvi pogled, so se cene vozovnic se zdi precej drag, in cene za prehodih so naraščali v zadnjih letih. Ne pozabite pa, da so odraz visoke cene za sprejemov do znamenitosti Londona.

  • Enodnevni odraslih akcije je 59 £ ($ 85); enodnevni otrok akcije je 39 £ ($ 56)
  • Za dva dni mimo, odrasli plačati £ 79 ($ 99) in otroke £ 59 ($ 85)
  • Za tri dni poteka strošek je 95 £ ($ 137) za odrasle in £ 66 ($ 95) za otroke.
  • šest-dnevne vozovnice se je £ 129 ($ 186) za odrasle in £ 89 ($ 129) za otroke.

Za namene nakupa so otroci opredeljeni kot potniki v starosti od 5 do 15 let.

(Opomba: Pretvorba valut so bili točni v času, ko je ta zgodba je bila napisana, vendar so podvržene pogostim nihanjem Pri proračun potovanja, zanašajo na posodobljenih mere, ki jih je mogoče najti na spletnih straneh, kot Xe.com.).

To so vsakdanji cene, vendar pa je pogosto mogoče na spletu dobiti znižanih cenah.

Obstajajo omejitve, koliko lahko storite v enem dnevu, vendar ste verjetno, da bi dosegli te točke. Na primer, morajo vstopnine preskočite na odraslo enodnevno vozovnico znašajo manj kot £ 90, 180 £ za dvodnevno vozovnico za, 270 £ za tridnevno vozovnico in £ 540 na šestdnevni glavo.

lahko kupite tudi London Pass z Travel za dodatno £ 13 / dan na odraslo enodnevno vozovnico, £ 6 / dan ali manj za otroke. To omogoča neomejeno potovanje na cev, druge Overland vlake (cone 1 do 6) in avtobuse. Če se ugotovi, da je to dober nakup, morate nakup pred prihodom v London. Upoštevajte, da enodnevni tranzit poteka v Londonu, vse stane manj kot 13 £ ob nakupu neposredno od podzemne oken in strojev.

Vsak London Pass ima kompaktno, ampak podroben vodnik z opisi posameznih pokriva atrakcija, zložljivim zemljevid Tube sistema, in del popust ponuja v Londonu podjetij.

Dostava se lahko izvede v Londonu na odkupni mizi na Charing Cross Road (v bližini postaje podzemne železnice Leicester Square) ali preko Federal Express na vaš domači naslov. Edini prost metoda je pick-up v Londonu. Stroški pošiljanja se razlikujejo glede na storitev izbere. Razen če imate veliko tednov preostale do svoje potovanje, je priporočljivo London pick-up.

Kaj je zajete?
London Pass promocijsko gradivo bo wow si s trditvijo, da poteka sprejemajo na več kot 60 znamenitosti območja. Vendar morate ugotoviti, katera, če katera koli od teh znamenitosti na seznamu opravil v Londonu.

Obstaja zelo malo glavnih znamenitosti v Londonu, ki niso zajete. Ena Izjema je London Eye.

Tower of London je eden izmed najpomembnejših znamenitosti v mestu. Stroški sprejem za odrasle na to pišem, je £ 25 ($ 36). Če ste nikoli ni bil v Tower of London, bi lahko imeli koristi od nakupa vsaj enodnevno sredino. Če ga kombinirate z bližnjih znamenitosti, kot so Tower Bridge razstava (£ 9), ki je Thames River Cruise (19 £) in morda Obisk svetega Pavla katedrale (18 €), bi se zavedaš velike prihranke za vaš zelo poln dan London znamenitosti.

Ampak, če to ni vaš prvi izlet v London, morda ste že videli te vire. Recimo, da želite obiskati morda eno drago privlačnost in potem visi v Britanskem muzeju, ki ne zaračunava vstopnine. Na tej potovanja, London Pass ne bi deloval na vašo finančno korist.

Zato je ključnega pomena, da ima pot vsaj delno nastavljeno, preden se odločimo London Pass nakup je.

London Pass ponavadi deluje najbolje za prvič obiskovalce, ki imajo dolge sezname stvari, ki jih želijo videti v mestu. Prihranki se ujemajo s številom potnikov v družini.

Toda London Pass je lahko tudi koristno za izkušene potnike, ki so že videli glavne strani. Med 60 zajetih znamenitosti so kraji, kot so HMS Belfast, ki pa ni nujno, da na vrhu v Londonu privlačnost na večini seznamov popotnik, vendar zahteva vstopno provizijo £ 16 ($ 23 USD).

V enem dnevu lahko obiščete tri ali štiri znamenitosti, ki zaračunavajo £ 8 do 13 £ za sprejem in ne prihrani veliko denarja z London Pass.

Ampak to je tudi pomembno, da se upošteva čas, shranjeno v vrsticah vozovnic. Lahko preskočite na sprednji del teh vrstic v Tower of London, Pavla Katedrala, Hampton Court Palace, Windsor Castle, London Bridge Izkušnje, Zsl London Zoo, Kensington Palace in The Orangery. Če katera od teh znamenitosti je na svojem potovanja, menijo na dodano vrednost za vaše splošno obiska preskoči dolge proge. To je še toliko bolj pomembno, če boste imeli majhne otroke v vaši stranki. Obvestilo, da Westminster Abbey, ki pogosto gosti dolge proge obiskovalcev, ni vključena na seznam, preskoči linije.

Enostavnost uporabe
London Pass, je treba sprejeti ljudi, ki izdajajo vstopnice brez vprašanja. To pripravljen sprejem je pomembna pri odločanju o nakupu prelaz katere koli vrste. Z nekaj prelazov in popust kartice, boste srečujejo postavljeno obrvi in vprašanja pred sprejemom. To je lahko neprijetno in včasih povzroča zamude. Ampak se London Pass mogoče kupiti z zaupanjem, vedoč, da se pogosto uporablja in sprejeta.

Aplikacija nudi navodila, zemljevide in povzetek času obratovanja za znamenitosti. To je dobra ideja, da prenesete aplikacijo, preden greš domov. Lahko se uporablja brez internetne povezave, da se odločitve, kot ste na poti.

Strateške odločitve
za potnike na Perla proračuna, London Pass verjetno ni dobra izbira. Raznolikost brezplačnih znamenitosti Londona in relativno poceni možnosti transport (mine dan na cev na splošno stanejo manj kot 15 $) lahko omogoči kakovostno ogled brez visokih cenah. Prav tako je mogoče kupiti eno veliko vstopnino na dan, dodamo v nekaj brezplačnih znamenitosti, in porabijo veliko manj denarja, kot London Pass nakup zahteva.

Proračun potniki, ki gledajo na London Pass izključno kot sredstvo za varčevanje velik denar na znamenitosti morda nekoliko razočaran. Razen če imate zelo ambiciozno pot (tri ali štiri atrakcije na dan), bo moral malo verjetno, da zagotovi znatne prihranke.

Za dokaj resne izletnikov, London Pass ponuja pomembno vrednost. Če želite obiskati 10 glavnih znamenitosti v dveh ali treh dneh, bo London Pass prihranite denar in čas.

Za tiste, ki sešteti vstopnine in ugotovili, da je v bistvu pranje, da je to: okoliščine spremenijo tako hitro, ko potujejo, in vaš podroben načrt poti pogosto leti skozi okno, če spremembe vremena ali drugih vprašanj veljavi do vaših načrtih.

V London Pass, lahko roll s temi spremembami dokaj preprosto, vedoč, da ste zavarovani za obisk večino glavnih znamenitosti.

Kupite jo neposredno iz spletne strani London Pass .