London Pass Review: Luați în considerare cu atenție Achiziții

Posted on

London Pass Review: Luați în considerare cu atenție Achiziții
London Pass oferă acces gratuit la mai mult de 60 de atracții la locurile de interes, clădiri istorice, muzee și galerii, precum și excursii, croaziere și plimbări. Este posibil pentru a economisi bani pe admitere cu London Pass, dar produsul oferă, de asemenea, avantajele comoditate și de gestionare a timpului pentru a cumpărătorilor. Cea mai bună abordare a unei decizii de cumpărare pentru London Pass este de a face o listă realistă de lucruri de văzut și de făcut, urmată de examinarea dacă este sau nu trece va economisi timp și bani.

Costuri și livrare

London Pass este disponibil în versiuni cu una, două, trei sau șase zile. Un cip in interiorul cardului înregistrează prima utilizare și apoi taie eligibilitatea la momentul oportun. Rețineți că acestea sunt zile calendaristice, nu perioade de 24 de ore. Începe devreme în a doua zi pentru a obține cel mai bun avantaj de timp.

La prima vedere, prețurile de trecere par destul de scumpe, iar prețurile pentru pasele au crescut constant în ultimii ani. Amintiți-vă, totuși, că acestea reflectă prețurile ridicate pentru admitere la atracțiile din Londra.

  • O trecere adult de o zi este de £ 59 ($ 85); o trecere copil de o zi este de £ 39 ($ 56)
  • Pentru două zile trece, adulții plătească £ 79 ($ 99) și copii £ 59 ($ 85)
  • Pentru trei zile trece costul este de £ 95 ($ 137) pentru adulți și £ 66 ($ 95) pentru copii.
  • Trecerile de șase zile sunt £ 129 ($ 186) pentru adulți și £ 89 ($ 129) pentru copii.

În scopul de cumpărare, copii sunt definite ca călătorii cu vârste cuprinse între 5 și 15 între.

(Notă: conversii valutare au fost corecte la momentul această poveste a fost scrisă, dar sunt supuse unor fluctuații frecvente Atunci când se face un buget de călătorie, să se bazeze pe ratele actualizate care pot fi găsite la site-uri web, cum ar fi Xe.com.).

Acestea sunt prețurile de zi cu zi, dar de multe ori este posibil on-line pentru a obține tarife reduse.

Există limite cu privire la cât de mult puteți face într-o zi, dar sunteți puțin probabil să ajungă la aceste puncte. De exemplu, taxele de admitere omiteți pe o trecere de o zi adult trebuie să totalizeze mai puțin de £ 90, £ 180 pentru o trecere de două zile, £ 270 pentru o trecere de trei zile și £ 540 pe o trecere de șase zile.

Ați putea cumpăra, de asemenea, la London Pass cu călătorie pentru o suplimentare de £ 13 / zi, pe o trecere de o zi pentru adulți, £ 6 / zi sau mai puțin pentru copii. Acest lucru oferă călătorii nelimitate pe tub, alte trenuri terestre (zone de la 1 la 6) și autobuze. Dacă determina acest lucru este un bun buy, trebuie să facă achiziția înainte de sosirea în Londra. Rețineți că un tranzit de o zi trece la Londra toate costa mai putin de 13 £ atunci când sunt cumpărate direct de la ferestrele și mașinile subterane.

Fiecare London Pass vine cu un ghid compact, dar mai detaliate cu descrieri ale fiecărei atracție acoperite, o hartă sistem de tuburi pliabilă, și o secțiune de oferte de discount la întreprinderile din Londra.

Livrarea se poate face în Londra, la biroul de răscumpărare de pe Charing Cross Road (în apropiere de stația de metrou Leicester Square) sau prin Federal Express la adresa de domiciliu. Singura metodă este liberă pick-up la Londra. Costurile de transport variază în funcție de serviciul ales. Daca nu ai multe săptămâni rămase până la călătoria dvs., este recomandat un Londra pick-up.

Ce este acoperit?
Literatura de specialitate promoțională London Pass va wow cu afirmația că trece sunt acceptate la mai mult de 60 de atracții din zonă. Dar trebuie să determine care- în cazul în care oricare dintre aceste atractii-se pe lista de rezolvat în Londra.

Există foarte puține atracții majore din Londra, care nu sunt acoperite. O excepție notabilă este London Eye.

Turnul Londrei este printre cele mai importante atracții din oraș. Costul de admitere pentru adulți în această scriere este de 25 £ ($ 36). Dacă nu ați fost la Turnul Londrei, ai putea beneficia de a cumpăra cel puțin o trecere de o zi. Dacă se combina cu atracțiile din apropiere, cum ar fi Podul Expozitia Tower (£ 9), un Thames River Cruise (£ 19) și poate o vizită la Catedrala Sf. Paul (£ 18), ai putea realiza economii semnificative de costuri pentru dvs. foarte plin zi de vizitare a obiectivelor turistice din Londra.

Dar dacă acest lucru nu este prima ta excursie la Londra, probabil ai văzut deja aceste atracții. Să presupunem că doriți să vizitați poate o atracție costisitoare și apoi închideți în British Museum, care nu percepe taxe de admitere. Cu privire la acest itinerar, un London Pass ar putea să nu funcționeze în avantajul tău financiar.

Deci, este esențial să aibă un itinerar cel puțin parțial stabilit înainte de a considera o achiziție London Pass.

London Pass tinde să lucreze cel mai bine pentru prima dată de vizitatori care au liste lungi de lucruri pe care doresc să vadă în oraș. Economiile se vor adăuga cu numărul călătorilor în familie.

Dar London Pass poate fi de asemenea valoroase pentru călătorii cu experiență care au văzut deja cele mai importante site-uri. Dintre cele 60 de atracții acoperite sunt locuri, cum ar fi HMS Belfast, care nu este neapărat top atracția Londra pe cele mai multe liste de călătorie, dar necesită o taxă de intrare £ 16 ($ 23 USD).

Într-o zi, ai putea vizita trei sau patru obiective care percep taxe £ 8-13 £ pentru admitere și nu a salva o mare parte din bani cu Londra Pass.

Dar este de asemenea important să se ia în considerare timpul economisit în liniile de bilete. Puteți trece la partea din față a acestor linii de la Turnul Londrei, Catedrala Sf. Paul, Palatul Hampton Court, Castelul Windsor, London Bridge Experience, ZSL London Zoo, Palatul Kensington și Orangeria. Dacă oricare dintre aceste atractii este pe traseu, ia în considerare valoarea adăugată pentru a vizita dumneavoastră generală sărind peste liniile lungi. Acest lucru este cu atât mai important dacă veți avea copii mici în petrecerea ta. Observați că Westminster Abbey, care găzduiește frecvent linii de vizitatori lungi, nu este inclusă pe lista sărind peste linie.

Ușor de utilizat
London Pass ar trebui să fie acceptate de către persoanele care emit bilete fără discuție. Această acceptare gata este semnificativă atunci când se analizează o achiziție trecere de orice fel. Cu unele trece și cărți cu discount, veți întâlni ridicat din sprâncene și întrebări înainte de acceptare. Acest lucru poate fi jenant și , uneori , duce la întârzieri. Dar Londra Pass poate fi achiziționat cu încredere, știind că este frecvent utilizat și acceptat.

Aplicația oferă direcții, hărți și un rezumat ori de funcționare pentru atracțiile. Este o idee bună pentru a descărca aplicația înainte de a pleca acasă. Acesta poate fi utilizat fără o conexiune la Internet pentru a lua decizii în timp ce călătoriți.

Deciziile strategice
pentru călătorii pe un buget shoestring, London Pass , probabil , nu este o alegere bună. Varietatea de atracții gratuite Londra și opțiunile de transport relativ ieftine (zi trece cu metroul , în general , costa mai putin de 15 $) poate permite vizitarea obiectivelor turistice de calitate fără prețuri ridicate. Este de asemenea posibil să cumpere o singură taxă de intrare majoră o zi, se adaugă în unele atracții libere, și cheltui mult mai puțin bani decât o achiziție de la Londra Pass cere.

călătorii buget care se uită la London Pass strict ca un mijloc pentru a economisi bani mari pe atracții ar putea fi oarecum dezamăgit. Dacă nu aveți un itinerar foarte ambițios (trei sau patru atracții pe zi), treci este puțin probabil să ofere economii semnificative.

Pentru turisti destul de serioase, London Pass oferă valoare semnificativă. Dacă doriți să vizitați 10 atracții majore, în două sau trei zile, London Pass va economisi bani și timp.

Pentru cei care se adaugă la taxele de admitere și pentru a găsi că este de fapt o spălare, ia în considerare acest lucru: circumstanțele se schimbă rapid atunci când călătoresc, și itinerariul detaliat de multe ori zboară pe fereastră, dacă vremea se schimbă sau alte probleme de forța pentru planurile tale.

Cu London Pass, puteți rula cu aceste schimbări destul de ușor, știind că sunt acoperite pentru vizite la cele mai multe dintre atracțiile principale ale orașului.

Cumpara – l direct de pe site – ul London Pass .