London Pass Review: Overweeg Aankopen Zorgvuldig

Posted on

London Pass Review: Overweeg Aankopen Zorgvuldig
De London Pass biedt gratis toegang tot meer dan 60 attracties in bezienswaardigheden, historische gebouwen, musea en galerieën, evenals reizen, cruises en wandelingen. Het is mogelijk om geld te besparen op opnames met Londen Pass, maar het product biedt ook de voordelen van gemak en time management aan kopers. De beste manier om een ​​aankoop beslissing voor London Pass is een realistische lijst van dingen te zien en te doen, gevolgd door het bepalen van het al dan niet de pas tijd en geld bespaart te maken.

Kosten en Delivery

De London Pass is verkrijgbaar in een-, twee-, drie- of zesdaagse versies. Een chip in de kaart neemt uw eerste gebruik en daarna snijdt in aanmerking te komen op het juiste moment. Merk op dat deze zijn kalenderdagen, niet perioden van 24 uur. Begin vroeg op de dag om de beste tijd voordeel te krijgen.

Op het eerste gezicht, de pas prijzen lijken vrij duur, en de prijzen voor de passen hebben de afgelopen jaren gestaag gestegen. Bedenk echter, dat ze weerspiegelen de hoge prijzen voor toelating tot de bezienswaardigheden van Londen.

  • Een eendaagse pas voor volwassenen is £ 59 ($ 85); een eendaagse kind kost £ 39 ($ 56)
  • Gedurende twee dagen geeft volwassenen betalen £ 79 ($ 99) en kinderen £ 59 ($ 85)
  • Gedurende drie dagen passeert de kosten £ 95 ($ 137) voor volwassenen en £ 66 ($ 95) voor kinderen.
  • De zes-daagse passen zijn £ 129 ($ 186) voor volwassenen en £ 89 ($ 129) voor kinderen.

Ten behoeve van de aankoop worden kinderen gedefinieerd als reizigers in de leeftijd van 5 tot 15.

(Let op: Valutaomrekeningen nauwkeurig op het moment dat dit verhaal werd geschreven waren, maar zijn onderworpen aan frequente schommelingen Bij het maken van een reis-budget, een beroep doen op de bijgewerkte tarieven die kan worden gevonden op websites zoals Xe.com..)

Dit zijn de dagelijkse prijzen, maar het is vaak mogelijk online om korting op de tarieven te krijgen.

Er zijn grenzen aan hoeveel je kunt doen in een dag, maar je bent waarschijnlijk niet om deze punten te bereiken bent. Zo moet de entreeprijzen u overslaan op een volwassen exemplaar-dagkaart in totaal minder dan £ 90, £ 180 voor een twee-daagse pas, £ 270 voor een drie-dagkaart en £ 540 op een zes-dagkaart.

U kunt ook de aankoop van de London Pass met Travel voor een extra £ 13 / dag op een volwassen exemplaar-dagkaart, £ 6 / dag of minder voor kinderen. Dit geeft onbeperkt reizen met de buis andere land treinen (zones 1-6) en bussen. Als u bepalen dit is een goede koop, moet u de aankoop voor aankomst in Londen te maken. Merk op dat een eendaagse doortocht in Londen alles kost minder dan £ 13 toen rechtstreeks gekocht van de Underground ramen en machines.

Elke London Pass wordt geleverd met een compacte maar uitgebreide gids met beschrijvingen van elk bedekt attractie, een uitklapbare Tube systeem kaart, en een deel van de korting biedt op London bedrijven.

Levering kan worden gemaakt in Londen bij de inkoop bureau op Charing Cross Road (in de buurt van het Leicester Square tube station) of via Federal Express naar uw huisadres. De enige vrije methode is pick-up in Londen. Verzendkosten verschillen per dienst gekozen. Tenzij u vele weken te gaan tot uw reis, is een in Londen pick-up aan te bevelen.

Wat is er onder?
De London Pass reclamemateriaal zal wow u met de bewering dat gaat bij meer dan 60 attracties in de omgeving worden geaccepteerd. Maar je moet bepalen welke-indien van toepassing-van deze attracties zijn op je to-do lijst in Londen.

Er zijn maar weinig grote attracties in Londen die niet gedekt zijn. Een opmerkelijke uitzondering is de London Eye.

De Tower of London is een van de belangrijkste attracties in de stad. De entreeprijs voor volwassenen in dit schrijven is £ 25 ($ 36). Als je nog nooit naar de Tower of Londen zijn geweest, kun je profiteren van de aankoop van ten minste een dag pass. Als je het combineert met nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals de Tower Bridge Exhibition (£ 9), een Thames River Cruise (19 £) en misschien een bezoek aan St. Paul’s Cathedral (£ 18), kunt u aanzienlijke kostenbesparingen voor uw zeer volledige realiseren dag van Londen sightseeing.

Maar als dit niet uw eerste reis naar Londen, misschien heb je al deze attracties gezien. Laten we zeggen dat u wilt misschien een dure attractie te bezoeken en vervolgens op te hangen in het British Museum, waarvoor toelating kosten in rekening brengt. Op die route, kan een London Pass niet werken om uw financiële voordeel.

Het is dus van cruciaal belang om een ​​route ten minste gedeeltelijk te stellen alvorens te overwegen een Londens Pass kopen.

London Pass heeft de neiging het beste te werken voor de eerste keer bezoekers die lange lijsten van dingen die ze willen zien in de stad. De besparingen zullen oplopen met het aantal reizigers in de familie.

Maar de London Pass kan ook waardevol voor ervaren reizigers die al de grote sites hebben gezien. Onder de 60 overdekte attracties zijn plaatsen zoals HMS Belfast, die niet per se de top van Londen aantrekkingskracht op de meeste reiziger lijsten, maar vereist een £ 16 ($ 23 USD) inschrijfgeld.

In een dag, kunt u een bezoek van drie of vier attracties die £ 8 tot 13 £ rekenen voor toelating en niet bespaart u veel geld met Londen Pass.

Maar het is ook belangrijk om tijd opgeslagen in ticket lijnen te overwegen. U kunt doorgaan naar de voorzijde van deze lijnen bij Tower of London, St. Paul’s Cathedral, Hampton Court Palace, Windsor Castle, London Bridge Experience, ZSL London Zoo, Kensington Palace en De Oranjerie. Als een van deze attracties is op uw reisroute, overweeg dan de waarde voor uw algehele bezoek toegevoegd door het overslaan van lange rijen. Dit is des te belangrijker als je jonge kinderen in uw partij zult hebben. Merk op dat Westminster Abbey, waar regelmatig lange bezoeker lijnen, staat niet op de online overslaan lijst.

Gebruiksgemak
De London Pass moet door mensen de afgifte van tickets zonder meer worden aanvaard. Dit klaar acceptatie is belangrijk bij het overwegen van een pass aankoop van welke aard ook. Met wat passen en kortingskaarten, zul je tegenkomen opgetrokken wenkbrauwen en vragen vóór de aanvaarding. Dit kan pijnlijk zijn en soms leidt tot vertragingen. Maar London Pass kunnen worden gekocht met vertrouwen, wetende dat het wordt vaak gebruikt en geaccepteerd.

De app biedt een routebeschrijving, kaarten en een overzicht van de werking tijden voor de attracties. Het is een goed idee om de app te downloaden voordat je het huis verlaten. Het kan worden gebruikt zonder internetverbinding om beslissingen te nemen als u op reis.

Strategische beslissingen
Voor reizigers met een klein budget, de London Pass is waarschijnlijk niet een goede keuze. De verscheidenheid van gratis attracties van Londen en de relatief goedkoop vervoer opties (dagpassen met de metro in het algemeen minder dan $ 15 kosten) kunnen zorgen voor kwaliteit sightseeing zonder hoge prijzen. Het is ook mogelijk om een grote entree per dag te kopen, toe te voegen in een aantal gratis attracties, en besteden veel minder geld dan een Londens Pass aankoop vereist.

Budget reizigers die op zoek zijn naar de London Pass strikt als een middel voor het opslaan van grote geld over attracties enigszins teleurgesteld zou kunnen zijn. Tenzij je een zeer ambitieuze route (drie of vier attracties per dag), de pas is het onwaarschijnlijk dat aanzienlijke besparingen te bieden.

Voor tamelijk serieuze toeristen, de London Pass biedt aanzienlijke waarde. Als u wilt bezoeken 10 grote attracties in twee of drie dagen, zal London Pass geld en tijd te besparen.

Voor degenen die optellen tot de toegangsprijzen en vind het is eigenlijk een wassen, overweeg dit: de omstandigheden snel veranderen tijdens het reizen, en uw gedetailleerde route vliegt vaak uit het raam als het weer of andere zaken kracht wijzigingen in uw plannen.

Met de London Pass, kunt u roll met deze wijzigingen vrij gemakkelijk de wetenschap dat u gedekt voor een bezoek aan de meeste van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

Koop het direct vanaf de London Pass website .