London Rejseguide: Sådan bruges kontaktløs betaling på Tube

Posted on

London Rejseguide: Sådan bruges kontaktløs betaling på Tube
Kontaktløse betalinger blev først lanceret på Londons busser i december 2012. TfL (Transport for London), at hver dag er der omkring 69.000 betalinger foretaget ved hjælp af kontaktløse på London Busser.

Du kan betale for din rejse på London Underground, sporvogn, DLR, London Overground, og National Rail tjenester, der accepterer Oyster med en kontaktløs betalingskort. London-busser ophørte med at modtage kontanter i juli 2014 og du kan kun bruge Oyster eller kontaktløse betalingskort til bus rejser.

kontaktløs Forklaret

Berøringsfrie betalingskort er bankkort, der har et særligt symbol på dem med den indbyggede teknologi til at tillade en simpel berøring af kortet til at betale for køb under £ 20. Du behøver ikke en PIN-kode, en signatur, eller at indsætte kortet i enhver læser.

Berøringsfri er tilgængelig på debet, kredit, ladning, og taletidskort.

TfL erklærede var der 44,7 millioner kontaktløse kort i omløb i Storbritannien, med en anslået femte udstedt inden for Greater London-området. I første kvartal af 2014, over halvdelen af ​​den britiske alt 44,6 millioner kontaktløse transaktioner inden for Greater London-området.

Berøringsfrie bankkort bliver også udstedt af banker uden for Storbritannien, men vi gør opmærksom på, at gebyrer eller afgifter oversøiske transaktionsomkostninger kan søge om rejse betalt med et kort udstedt uden for Storbritannien. Ikke alle ikke-britiske kort accepteres, så skal du tjekke, før de rejser.

Smid ikke din Oyster-kortet. Kontaktløse betalinger er tilgængelige sammen med Oyster til pay-as-you-go-kunder.

Oyster vil fortsat være til rådighed for dem, der bruger koncessionerede eller sæsonkort eller for dem, der foretrækker at fortsætte med at betale for rejse på denne måde.

Fordele

Den vigtigste fordel ved kontaktløs betaling er, at du ikke længere behøver at have et Oyster-kort og behøver ikke at tjekke din Oyster card balance, før de rejser. Det burde betyde, at du kan komme om bord uden forsinkelse. I stedet for at holde en balance på kortet østers, med kontaktløs betaling billetprisen vil blive automatisk trukket fra din bankkonto / betalingskort konto.

Hvis du har en fælles konto, kan du både bruge en kontaktløs betalingskort, men du skal have en kontaktløs betalingskort hver, ikke en kort til en konto, og forsøger at betale for to personer rejser sammen med ét kort vil ikke fungere.

kendte problemer

Det største problem at være opmærksom på er ‘kort sammenstød.’ Londonere er begyndt at kende denne sætning udenad som vi hører det annonceret så ofte på røret:

Kunderne er mindet om at kun røre ét kort på læseren for at undgå at betale med et kort, de ikke havde til hensigt at betale med.

Det betyder, at du nødt til at være omhyggelig med at holde alle dine kontaktløse betalingskort og kortet østers adskilt, hvis du ønsker at sikre, at kun én af dem rører læseren, der skal opkræves. Du kunne blot tage et kort ud af din pung og røre det på læseren, eller beholde et kort i en separat pung, som du ikke behøver at faktisk fjerne kortet fra en tegnebog for at det virker på læseren.

Hvad Om Capping?

Capping er, når du gør flere rejser på en dag og bliver opkrævet en maksimal daglig mængde i stedet for en enkelt billetpris for hver rejse, og denne type af udjævningen vil ske med kontaktløs betaling. Eller det kan lægge loft på en syv-dages sats, men kun fra mandag til søndag. Det kan ikke træne syv dage fra en onsdag, for eksempel. Du skal blot huske at bruge den samme kontaktløse betalingskort for at få den daglige eller ugentlige capping fordel.

Kontaktløse betalinger fungerer på samme måde som Oyster, opladning kunder en voksen-Rate pay-as-you-go billetpris når de rører ind og ud på TfL læsere i starten og slutningen af ​​hver tur. For at drage fordel af loft, skal du rører ind og ud på hver rejse.

Hvis du normalt køber månedlige eller længere periode Travelcards eller Bus & sporvogn Passes, bør du fortsætte med at gøre det. Månedlige og længere periode Travelcards og Bus & sporvogn Passes vil ikke være til rådighed på kontaktløse betalingskort.

Optag af dine rejser

Hvis du tilmelder dig et online konto hos TfL, vil du være i stand til at se 12 måneders rejse og betalingsoversigt. Du behøver ikke at tilmelde sig en online-konto, men det lyder som en god måde at tjekke du bliver opkrævet korrekt. Hvis du beslutter ikke at tilmelde sig en online-konto, vil du kun kunne få adgang til de rejser, og betaling historie gennem de sidste 7 dage.

TfL har yderligere oplysninger og en video, der viser hvordan kontaktløse betalinger arbejde på transportnettet. For at se, besøge TfL hjemmeside .