London Travel Guide: Hoe contactloze betalingen gebruiken met de metro

Posted on

London Travel Guide: Hoe contactloze betalingen gebruiken met de metro
Contactloze betalingen werden voor het eerst geïntroduceerd op de Londense bussen in december 2012. TfL (Transport for London) bepaalt dat elke dag zijn er ongeveer 69.000 betalingen met contactloze op de Londense bussen.

U kunt betalen voor je reis op de Londense metro, tram, DLR, Londen Overground en National Rail diensten die Oyster accepteren met een contactloze betaalkaart. De bussen van Londen gestopt met het accepteren contant geld in juli 2014 en u kunt alleen gebruik maken van de oester of contactloze betaalkaart voor busreizen.

contactloze Explained

Contactloze betaalkaarten zijn bankkaarten die een speciaal symbool op hen te hebben met de ingebouwde technologie waarmee een simpele druk op de kaart om te betalen voor aankopen minder dan £ 20. U hoeft niet een PIN-code, een handtekening nodig heeft, of om de kaart in elke lezer.

Contactloze is beschikbaar in de debet-, credit-, lading, en pre-paid kaarten.

TfL verklaarde waren er 44,7 miljoen contactloze kaarten in omloop in het Verenigd Koninkrijk, met een geschatte vijfde afgegeven binnen de regio Groot-Londen. In het eerste kwartaal van 2014 meer dan de helft van het Verenigd Koninkrijk in totaal 44,6 miljoen contactloze transacties binnen de regio Groot-Londen.

Contactloze bankkaarten worden ook uitgegeven door banken buiten het Verenigd Koninkrijk, maar u wordt geadviseerd dat overzeese transactiekosten of in rekening worden gebracht voor de reis betaald met een kaart buiten het Verenigd Koninkrijk uitgegeven. Niet alle niet-UK worden geaccepteerd, dus check doen voordat u op reis.

Gooi uw Oyster card. Contactloze betalingen zijn beschikbaar naast Oyster voor Pay-As-You-Go-klanten.

Oyster beschikbaar zal blijven voor degenen die concessie of abonnementen of voor degenen die liever blijven betalen voor reizen op deze manier.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van contactloze betalingen is dat je niet langer een Oyster-kaart hebt en niet moet uw Oyster card saldo controleren voordat u op reis. Dat zou betekenen dat je kunt aan boord zonder vertraging. In plaats van het houden van een saldo op uw Oyster card, met contactloos betalen het tarief wordt automatisch afgetrokken van uw bankrekening / betaalkaart account.

Als u een gezamenlijke rekening, kunt u zowel gebruik maken van een contactloze betaalkaart, maar je moet een contactloze betaalkaart per stuk, niet een kaart voor een account hebben, en proberen om te betalen voor twee personen die samen reizen met één kaart zal niet werken.

bekende problemen

Het grootste probleem op de hoogte zijn van de wil ‘kaart duel.’ Londenaren beginnen om deze zinsnede uit het hoofd kennen als we het horen aangekondigd zo vaak op de buis:

Klanten worden eraan herinnerd om slechts één kaart raken aan de lezer om te voorkomen dat het betalen met een kaart die zij niet van plan te betalen.

Dit betekent dat je moet voorzichtig zijn om al uw contactloze betaalkaarten en uw Oyster card gescheiden te houden als u ervoor wilt zorgen slechts één van hen de lezer aan te rekenen raakt te zijn. Je kon gewoon neem een ​​kaart uit je portemonnee en raak het op de lezer, of in een aparte portemonnee te houden een kaart als je niet nodig om de kaart daadwerkelijk verwijderen uit een portemonnee voor het te laten werken op de lezer.

Hoe zit het Afdekken?

Afdekken is wanneer u meerdere ritten in een dag doen en betalen een maximale dagelijkse hoeveelheid in plaats van een enkel tarief voor elke reis, en dit type van de aftopping zal gebeuren met contactloze betalingen. Of het kan dop in een zevendaagse tarief, maar alleen van maandag tot en met zondag. Het kan niet werken zeven dagen uit een woensdag, bijvoorbeeld. Je hoeft alleen maar aan te denken om hetzelfde contactloze betaalkaart gebruiken om de dagelijkse of wekelijkse capping voordeel te krijgen.

Contactloze betalingen werken op dezelfde manier als Oyster, het opladen van de klanten een volwassene-Rate Pay-As-You-Go-tarief wanneer ze elkaar raken en uitzoomen op TfL lezers aan het begin en einde van elke reis. Om te profiteren van de aftopping, moet je aanraken en uitzoomen op elke rit.

Als u kopen meestal maandelijks of langere periode Travelcards of Bus en tram komt, moet je blijven doen. Maandelijkse en langere periode Travelcards en Bus en tram komt hierdoor niet beschikbaar op contactloze betaalkaarten zijn.

Record van uw Journeys

Als u zich aanmeldt voor een online account bij TfL, zult u in staat tot 12 maanden van de reis en de betaling geschiedenis te bekijken. Je hoeft niet in te schrijven voor een online account, maar dit klinkt als een goede manier om te controleren of u correct worden opgeladen. Als u niet beslissen om te registreren voor een online account, kunt u alleen in staat zijn om de reizen en de betaling geschiedenis toegang tot meer dan in de afgelopen 7 dagen.

TfL heeft meer informatie en een video ter illustratie van hoe contactloze betalingen werken op het openbaar vervoer. Om te bekijken, bezoek de TfL website .