London Victoria and Albert Museum – cel mai mare muzeu de Arte Decorative și Design lume

Posted on

London Victoria and Albert Museum - cel mai mare muzeu de Arte Decorative și Design lume
Întotdeauna liber pentru a vizita, V & A este un muzeu fantastic care celebrează lumea de artă decorativă și design. A fost fondat în 1852 și deține în valoare de artefacte de peste 5000 ani de la multe dintre cele mai bogate culturi din lume, inclusiv cea mai completă colecție de artă și design britanic de la 1500 la 1900. acasă Este o colecție permanentă de peste 4,5 milioane de obiecte, inclusiv mobilier , ceramica, fotografie, sculptura, argint, fierărie, bijuterii si multe altele.

V & A este situat în districtul Brompton al Burgul Regal Kensington și Chelsea, într-o zonă care a devenit cunoscut sub numele de „Albertopolis“ din cauza asocierii sale cu prințul Albert, Albert Memorial și instituțiile culturale majore cu care a fost asociat. Printre acestea se numără Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul de Știință, Royal Albert Hall și Imperial College din Londra. Muzeul este un organism public non-departamentale sponsorizat de Departamentul pentru Cultură, Media și Sport. Ca și în cazul altor muzee britanice naționale, intrarea este gratuită.

Acesta a fost deschis oficial de Regina Victoria în 1857 și a fost primul muzeu din Londra pentru a oferi deschideri noaptea târziu (galeriile au fost iluminate de lumina de gaz).

Cercetarea și conservarea

Cercetarea este un domeniu foarte important al activității muzeului, și include: identificarea și interpretarea obiectelor individuale; alte studii contribuie la cercetarea sistematică, acest lucru se dezvoltă înțelegerea publică a artei și artefacte ale multora dintre marile culturi ale lumii; cercetarea și evaluarea vizitatorilor pentru a descoperi nevoile vizitatorilor și experiențele lor ale muzeului. Din 1990 muzeul a publicat rapoarte de cercetare acestea se concentreze pe toate domeniile colecțiilor.

Conservarea este responsabil pentru conservarea pe termen lung a colecțiilor, și acoperă toate colecțiile deținute de V & A și Muzeul V & A din copilărie. Conservatorilor specializați în anumite domenii de conservare. Domeniile acoperite de munca conservatorul includ „preventiv“ de conservare aceasta include: efectuarea de studii, evaluări și furnizarea de consultanță cu privire la manipularea elementelor, ambalarea corectă, montarea și procedurile de manipulare în timpul deplasării și va afișa pentru a reduce riscul de obiecte daunatoare. Activitățile includ controlul mediului muzeu (de exemplu, temperatură și lumină) și dăunători care previn (în principal insecte) de artefacte dăunătoare. Cealaltă categorie majoră este „interventive“ de conservare, aceasta include: curățare și reintegrare pentru a consolida obiecte fragile, dezvăluie decor de suprafață originale, și de a restabili forma. Tratamentul Interventive face un obiect mai stabil, dar, de asemenea, mai atractiv și ușor de înțeles pentru privitorul. Acesta este de obicei efectuată pe elemente care sunt pentru a merge pe afișaj public.

Unde sa mananci

V & A Cafe este împărțit în trei camere de epocă frumos concepute, inclusiv primul restaurant muzeu din lume. Camerele au fost decorate de designeri britanici de top, James Gamble, William Morris si Edward Poynter. Puteți lua masa, de asemenea, în grădină, atunci când este suficient de cald. Există tabele curte sau puteți lua un picnic pe gazon afară. evidențiază Cafe includ un ceai de după-amiază victorian și o serie de salate gustoase și feluri de mâncare în stil Deli.

Ce sa cumpar

Magazinul muzeului stocurile de o mare selecție de printuri personalizate concepute, cărți de artă chunky, bijuterii și tot felul de mărunțișuri accesibile referitoare la expoziții curente. Poti de asemenea

Repere pentru familii

Muzeul oferă excursii regulate și hands-on expoziții și evenimente pentru familii. De asemenea, puteți ridica un pachet de spate gratuit pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 pe tot parcursul muzeului. Pungile sunt ambalate cu povești, jocuri și activități.

Adresa: Cromwell Road, Londra SW7 2RL

Cea mai apropiată stație de metrou: South Kensington

Utilizați Planificatorul Journey online pentru a planifica traseul folosind transportul public.

Numărul de telefon: 020 7942 2000

Site – ul oficial:  www.vam.ac.uk

Ora deschiderii:

Zilnic de la ora 10 până la 17:45

Muzeul este deschis în fiecare vineri până la 10 pm