Londons Nummer 9 busrute Højdepunkter

Posted on

Londons Nummer 9 busrute Højdepunkter
Londons nummer 9 rute løber fra Hammersmith i vest London til Aldwych i det centrale London. Ruten betjenes af en ny Routemaster bus, en opdateret version af den klassiske røde dobbeltdækkerbus.

Ruten tager dig forbi flere Londons vartegn som Trafalgar Square, Royal Albert Hall og Kensington Palace.

Tjek den fulde liste over London busruter for sightseeing.

Et Oyster-kort, eller en en-dags travelcard gør alle busser (og rør og London tog) et hop på / hop off service.

Den No. 9 London Bus

Tidsforbrug: cirka en time

Start: Hammersmith Bus Station

Finish: Aldwych

OK, hoppe på bussen og forsøge at få en plads ovenpå på forsiden for de bedste visninger. Inden for et par minutter vil du være på High Street Kensington og der er masser af shopping muligheder.

Lige ved hovedvejen er 18 Stafford Terrace selvom du ikke vil være i stand til at se det fra bussen. Der er også den vidunderlige Kensington Roof Gardens højt oppe på ret, men jeg tror ikke, du kan se det fra bussen enten. Det er værd at kald videre dog at se, om de haver er åbne, som de er gratis at besøge.

Inden for 5 minutter skal du nå busstoppestedet for Kensington Palace. (Bemærk,, busstoppestedet er faktisk, før du kan se slottet.) Hvis du bor på bussen vil du få et glimt af Kensington Palace på venstre hånd, samt Kensington Gardens.

Et par minutter længere og du vil se Royal Albert Hall på din højre og Albert Memorial på venstre hånd.

Så se til højre igen at få øje på en gammel milepæl. Det er på Kensington Road (vejen bussen er på), nær krydset med Exhibition Road, uden for Royal Geographical Society.

Efter dette kryds parken på din venstre ændringer fra Kensington Gardens til Hyde Park, selv om det ikke rigtig ser anderledes.

Som du fortsætte ad Kensington Road du vil snart passere Kensington Kaserne på din venstre, hjemsted for Household Cavalry.

Kort efter, i bussen når Knightsbridge med Harvey Nichols fremad og til højre, men gå ikke glip af et hurtigt kig tilbage og til højre ned Brompton Road for at se Harrods.

På Hyde Park Corner er der Wellington Arch i midten af ​​rundkørslen, og efter busstoppestedet, til venstre er Aspley hus, som engang blev kaldt Number One London.

På Hyde Park Corner ø kan du også få øje på den newzealandske War Memorial. Det er 16 cross-formet bronze ‘standarder’ på en græsklædt skråning. Det fejrer de varige bånd mellem New Zealand og Storbritannien.

Bussen går nu sammen Piccadilly og den originale Hard Rock Cafe er til venstre. I butikken kan du også besøge The Vault fuld af rock-memorabilia.

Området på din venstre er Mayfair og på højre hånd er Green Park, som har Buckingham Palace på den anden side, men du vil ikke være i stand til at se på tværs. Som bussen fortsætter langs Piccadilly ser ud til Athenaeum Hotel levende mur på din venstre.

På Green Park metrostation busstoppested du kan se The Ritz Hotel til højre.

Se fremad til enden af ​​gaden og du bør være i stand til at spotte de Eros statuen på Piccadilly Circus. Det er tilsyneladende faktisk den græske gud Anteros, bror til Eros, men ingen kalder den det.

Lige efter The Ritz, der er The Wolseley, som engang var en bil showroom, men er nu en dejlig restaurant.

Næste bussen drejer til højre ned St. James Street, og du har St. James ‘Palace ligeud i slutningen. Til venstre ser ud til JJ Fox, som har en Cigar Museum i sin kælder, og Lock & Co Hatters , som blev grundlagt i 1676.

Bussen går til venstre ad Pall Mall og kuplen kan du se frem er ikke St. Pauls, det er National Gallery på Trafalgar Square.

Tag et hurtigt kig til højre ved Waterloo Place at se hertug af York Column før bussen snart når Trafalgar Square og går langs den sydlige kant af pladsen. Tag et godt kig til venstre for at se Nelsons Column, springvandene og National Gallery langs nordsiden.

Busturen fortsætter langs Strand og Charing Cross station vil være på din højre. Bemærk den Eleanor Kors på stationen forplads.

Efter Southampton Street / Covent Garden busstoppested (Covent Garden er på din venstre) blive klar til at få øje på The Savoy Hotel på din højre side. Se fremad til The Savoy Theatre tegn, der kan ses fra Strand men hotellet er sat tilbage.

Før bussen kommer til Aldwych få et hurtigt kig på Waterloo Bridge og derefter Aldwych / Drury Lane er det sidste stop.

Herfra kan du gå over til Somerset House og se gården springvand, hvis det er sommer eller skøjtebanen, hvis det er vinter. Der er også Courtauld Gallery og andre regelmæssige udstillinger.

På den anden side af Aldwych nær krydset af Surrey Street og Strand kan du se de mest berømte nedlagte undergrundsstation, Aldwych station, og tage et kig på Londons romerske bade. Du kunne gå ind i byen fra her sammen Fleet Street, men de fleste mennesker vil sikkert gerne hovedet ind Covent Garden, så fra busstoppestedet, gå op Drury Lane og drej til venstre ved Russell Street at nå piazza.