Londra Cele mai bune rute de autobuz pentru vizitarea obiectivelor turistice

Posted on

 Londra Cele mai bune rute de autobuz pentru vizitarea obiectivelor turistice
Există o mulțime de a vedea pe o excursie la Londra, și mai ales pe prima excursie în oraș. Având un autobuz este una dintre cele mai simple modalități de a obține o bună vedere de la Londra, fără complicații mult sau cheltuieli; tot ce trebuie să faceți este să aflăm traseul pe care doriți să luați și apoi lăsați de conducere pentru a le în timp ce bălălău la locul faptei. Londra este acoperit cu mai mult de 700 de rute de autobuz, și mulți călători trecut, unele dintre atracțiile iconice ale orașului. Ca un bonus, multe dintre autobuzele sunt duble Deckers, și ce o vedere de mare veți obține pe puntea superioară. Această listă se concentrează pe rute în doar centrul Londrei și include link-uri către un ghid plin care rotunjește la toate obiectivele turistice incluse pe ruta precum și sfaturi utile și informații suplimentare.

autobuzele londoneze nu mai accepta tarifele de numerar, astfel încât veți avea nevoie de un card Oyster încărcat cu credit suficient sau un Travelcard. Ai putea lua în considerare, de asemenea, cu ajutorul unui card de plată contactless pentru a plăti de transport din Londra.

Dacă sunteți pe scurt timp și doriți să garanteze că vezi toate obiectivele turistice mari din Londra, cel mai bun pariu este clasic Big Bus Tours ruta circulara.

No. 11 Route

Acest traseu de autobuz este una perfectă pentru a lua în cazul în care este prima ta excursie la Londra. Secțiunea cheie a traseului nr 11 pornește de la stația Liverpool Street și se termină la Victoria Station. Se trece prin orașul Londra și trecut, cum trebuie să-vede ca Catedrala Sf. Paul, Trafalgar Square, Casa Parlamentului și Westminster Abbey.

No. 9 Route

Cea mai bună secțiune a traseului No. 9 începe în Kensington și se termină la marginea Covent Garden. Se trece pe langa Royal Albert Hall și Hyde Park, de-a lungul Piccadilly, trecut Palatul St. James și Trafalgar Square.

No. 73 Route

Traseul nr 73 pornește de la Victoria Station și se termină în Stoke Newington în nord-estul Londrei. Se merge trecut grădinile Palatului Buckingham, Wellington Arch, Hyde Park, Marble Arch, împreună cu întreaga lungime de pe Oxford Street, și prin Islington.

No. 26 Route

Traseul nr 26 pornește de la Hackney Wick în estul Londrei și se termină la Waterloo de Banca de Sud. Se trece prin Hackney și City of London înainte de a călători peste Waterloo Bridge pentru o vedere fantastică pe ambele părți.

No. 24 Route

Traseul nr.24 pornește de la Hampstead Heath din nordul Londrei și vânturile drum spre Pimlico, aproape de Tate Britain. Se trece prin Camden și Trafalgar Square, precum și Piața Parlamentului, în cazul în care veți obține o bucatica din Casa Parlamentului și Westminster Abbey.

RV1 Route

Traseul pornește de la RV1 Tower Hill, aproape de Turnul Londrei, și se termină în Covent Garden. Link-urile de traseu Turnul din Londra la Londra Bridge și Borough Market, prin Tower Bridge, Waterloo și South Bank Covent Garden Piazza.

139 Route

Acest traseu începe în West Hampstead și trece prin alte cartiere din nordul Londrei de lux, inclusiv lemn Sf. Ioan, unde faimoasa trecere de pietoni Abbey Road pot fi găsite, înainte de a merge de-a lungul străzile din Oxford și Regent, prin Piccadilly Circus și în jurul Trafalgar Square, și se termină în Waterloo cu vederi magnifice de la Waterloo Bridge.

Londra Monopoly Board Locații

Vizitatorii Londra de mers pe jos de multe ori Londra Monopoly locatii de bord. Este mai ușor dacă luați autobuzul pe aceste patru rute, pe care le va conduce trecut toate locațiile de bord Monopoly. Aceste trasee sunt toate conectate. Prinde Nr 205 la Marylebone Station, No. 78, la stația Liverpool Street, No. 72 la Old Kent Road, și No. 23 la Fleet Street. Dacă doriți un tur abreviat, alege nr 23, în cazul în care vă va lovi potul cel mare și rola singur cu partea leului de nume de bord monopol doar pe aceasta ruta.