Londra la Oxford cu trenul, autobuzul și auto

Posted on

Londra la Oxford cu trenul, autobuzul și auto

Noțiuni de bază de la Londra la Oxford, la numai 60 mile distanță, este ușor și există o varietate de trasee pe care le poate lua. Acest oraș fascinant găzduiește cea mai veche universitate de limbă engleză din lume. Multe dintre colegii sunt deschise tururi publice sau oferta de clădiri istorice. Oxford are una dintre cele mai vechi muzee publice din lume – pentru Ashmolean , o multime de pub – uri atmosferice , cum ar fi Taverna Turf, un hotel într – o închisoare victoriană transformată și mai multe conexiuni Harry Potter decât vă puteți val o baghetă. Utilizați aceste resurse pentru a afla cum se ajunge acolo din capitală.

Se face o excursie de o zi mare sau scurtă pauză.

Cum se ajunge la Oxford

Cu trenul

Trenurile pleacă de la Oxford stație la fiecare 5 până la 10 minute de gara Paddington . Călătoria durează aproximativ o oră. În 2019, krugoreys standard în afara orelor de vârf de bilete au fost de aproximativ £ 25, dar mult mai ieftin rotund tarifele de călătorie sunt disponibile atunci când achiziționate ca două bilete, cu sens unic, bine în avans.

UK Travel Sfat Cele mai ieftine tarife de tren sunt cele desemnate „Advance“. Cât de departe în avans depinde de călătorie ca cele mai multe companii feroviare oferă tarife în avans , pe primul venit , primul servit. Avans bilete sunt de obicei vândute ca-un fel sau bilete „single“. Indiferent dacă sunt sau nu de a cumpăra bilete în avans, compara întotdeauna „single“ prețul biletului la călătorie dus – întors sau „întoarcere“ preț ca este de multe ori mai ieftin să cumpere două bilete unic în loc de un bilet dus – intors. Și, dacă ești un pic mai flexibil , despre timpul pe care îl puteți călători, nu uitați să verificați Cele mai ieftine Fare Finder caracteristica pe site – ul Anchete feroviare naționale.

Cu autobuzul

Oxford Tube este un mod foarte popular pentru a ajunge la Oxford cu autobuzul. Companiaexecută autobuze24ore pe zi. Părăsesc London Victoria Coach Stationfiecare zece la 15 minute,tot parcursul zilei și au programate frecvent plecăriletot parcursul nopții. Călătoria durează aproximativ o oră și 40minute. Oxford Tube are alege din mai multe puncte-up opriri la Londra si in Oxford. Tariful costa £ 15 un fel sau £ 18 pentru aceeași zi tur-retur. Există mai multe ofertecălătorie, precum și tarifelestudent, senior și copii disponibile.

National Express excursiiautocarul rula la stațiaautobuz Oxford din Londra , Victoria Coach Station  , practic nonstop. Autobuzele pleacăfiecare 15 minutetimpul perioadelorvârf. Călătoria durează aproximativ o oră și 40minute. Bilete dusîntors pentru călătorii specifice, rezervate costa £ 19.00. Bilete deschiseîntoarcerecare pot fi utilizate până la trei lunila cumpărare costa £ 21.50. Biletele pot fi rezervate online.

Marea Britanie Travel Sfat Este întotdeauna merită verificat Megabus pentru a vedea dacă există o călătorie disponibilă care îndeplinește programul dvs. de călătorie. Serviciul super reducere oferă călătorii cu autobuzul pe această rută pentru cât de puțin £ 5 fiecare mod. Dar s -ar putea să nu aibă la fel de mult de ales despre programarea ca un serviciu regulat programate.

Cu mașina

Oxford este de 62 de mile nord-vest de Londra prin intermediul M4, M25, M40 și A drumuri. Este nevoie de aproximativ o oră și jumătate pentru a conduce vehicule și ca rută de navetiști folosind autostrăzi, nu este o unitate foarte interesantă. Dacă te duci acolo cu masina, vei fi în mijlocul Cotswolds, o zonă de turism mare, și într-o scurtă călătorie cu mașina de Blenheim Palace. Rețineți că benzina, numit benzină în Marea Britanie, este vândut de litru (un pic mai mult decât un litru), iar prețul este de obicei mai mult de 1,50 $ pe litru.