Lontoon paras bussilinjoja Sightseeing

Posted on

 Lontoon paras bussilinjoja Sightseeing
Siellä on paljon nähdä Lontooseen, ja varsinkin ensimmäinen matka kaupunkiin. Ottaen bussi on yksi helpoimmista tavoista saada hyvän kuvan Lontoon ilman suurta vaivaa tai kustannuksia; kaikki mitä on tehtävä on selvittää, mikä reitti haluat ottaa ja sitten jättää ajo heille kun gawk paikalle. London kuuluu yli 700 bussilinjoja, ja monet ohittanut joitakin kaupungin ikoni nähtävyyksiin. Kuten bonus, monet bussit ovat kaksikerroksiset, ja mitä suuri näkymän saat yläkerroksessa. Tämä lista keskittyy reiteillä Lontoon keskustassa vain ja sisältää linkit täyden opas, joka pyöristää ylöspäin kaikki nähtävyydet mukana reitillä sekä hyödyllisiä vinkkejä ja lisätietoja.

Lontoon bussit enää hyväksy käteistä hintoja, joten tarvitset Oyster varustettu riittävällä luottoa tai TravelCard. Voisitte myös harkita kontaktittoman maksukortin maksaa Lontoon liikenteen.

Jos olet vähän aikaa ja haluat varmistaa, että näet kaikki suuret nähtävyydet Lontoossa, paras vaihtoehto on klassinen Big Bus Tours pyöreä reitti.

Nro 11 Route

Tämä bussi reitti on täydellinen yksi ryhtyä, jos se on ensimmäinen matkasi Lontooseen. Keskeinen osa nro 11 reitillä alkaa Liverpool Street Station ja päättyy Victorian asemalta. Se menee läpi Lontoon Cityssä ja Aikaisemmin näitä must-näkee Pyhän Paavalin katedraali, Trafalgar Square, Houses of Parliament ja Westminster Abbey.

Nro 9 Route

Paras osa nro 9 reitti alkaa Kensington ja päättyy reunaan Covent Garden. Se menee ohi Royal Albert Hall ja Hyde Park, pitkin Piccadilly ohi St. Jamesin palatsi ja Trafalgar Square.

Nro 73 Route

Nro 73 Reitti alkaa Victorian asemalta ja päättyy Stoke Newington Koillis Lontoossa. Se menee ohi Buckinghamin palatsin puutarhan, Wellington Arch, Hyde Park, Marble Arch, yhdessä koko pituudeltaan Oxford Street, ja kautta Islington.

Nro 26 Route

Nro 26 Reitti alkaa Hackney Wick Itä-Lontoossa ja päättyy Waterloo South Bank. Se menee läpi Hackney ja Lontoon Cityssä ennen matkaa yli Waterloo Bridge upeat näkymät molemmin puolin.

Nro 24 Route

Nro 24 Reitti alkaa Hampstead Heath Pohjois-Lontoossa ja mutkittelee Pimlicon lähellä Tate Britain. Se menee läpi Camden ja Trafalgar Square sekä parlamenttiaukiolta, jossa saat välähdyksen Houses of Parliament ja Westminster Abbey.

RV1 Reitti

RV1 Reitti alkaa Tower Hill, lähellä Tower of London, ja päättyy Covent Garden. Reitti linkit Tower of London ja London Bridge ja Borough Market kautta Tower Bridge ja Waterloon ja South Bankin Covent Garden Piazza.

139 Route

Tämä reitti alkaa West Hampstead ja kulkee muiden kalliiden Pohjois-Lontoossa lähiöissä, kuten Pyhän Johanneksen Wood jossa kuuluisa Abbey Road suojatie löytyy, ennen kuin suuntaat pitkin Oxford ja Regent kaduilla kautta Piccadilly Circus ja Trafalgar Squaren ympäristön, ja päättyy Waterloo upeat näkymät Waterloo Bridge.

London Monopoly Board sijainnit

Kävijät Lontoo usein kävellä Lontoon Monopoly aluksella paikoissa. Se on helpompaa, jos otat bussi seuraavilla neljällä reitillä, joka ajaa ohi kaikkien Monopoly hallituksen paikoissa. Nämä reitit kaikki yhteyden. Catch nro 205 Marylebonen asemalta nro 78 Liverpool Street Station, nro 72 Old Kent Road, ja nro 23 Fleet Street. Jos haluat lyhennetyn kiertue, poimia nro 23, jossa voit jättipotin ja telan ohi leijonanosan Monopoly hallituksen nimet vain tätä yhtä reittiä.