Luna de miere All-Inclusive din Thailanda

Posted on

 Luna de miere All-Inclusive din Thailanda
nisip-zahăr moale, păduri tropicale luxuriante, tropicale, și trântit vile pe malul oceanului face luna de miere Thailanda o destinație ideală. Cu toate acestea, călătorii sunt adesea surprinși să constate că, spre deosebire de Caraibe și Mexic, Thailanda nu are multe statiuni all-inclusive. Dar asta nu ar trebui să descurajeze de la alegerea ca pe o evadare romantică. De fapt, motivul pentru care Thailanda nu are multe all-inclusives pentru că este un astfel de loc ușor să călătorească și să planifice că nu e doar nevoie de vacante ambalate, pre-plătite atunci când se poate pune o împreună atât de ușor pe cont propriu. În plus, totul în Thailanda este foarte accesibil (mai ales pentru americani), așa că nu va economisi bani, cu un all-inclusive aici în comparație cu plata à la carte.

Thailanda este un loc foarte sigur și o țară pe care va dori probabil să exploreze. Având în toate dvs. de produse alimentare, băuturi și activități pe un compus care nu ar fi la fel de distractiv în această țară, în cazul în care există întotdeauna ceva interesant pentru a vedea, de la templele ornate la junglele pline de animale sălbatice.

Dacă încă stabilite pe o luna de miere all-inclusive, există o mână mică de statiuni din Thailanda pentru a alege.

Club Med Phuket

Amplasat pe populara, Kata Beach de familie, aceasta este doar proprietatea Club Med în Thailanda. Vastele motive, ingrijite trece cu vederea Kata Bay, și este doar o scurtă plimbare de peste drum pentru a ajunge la plajă. Camerele sunt confortabile și moderne, cu unele elemente discrete de design thailandeze. Ca și alte proprietăți Club Med, Club Med Phuket oferă pensiune completă cu băuturi, deși pentru că mâncarea este atât de abundente și ieftin (și în condiții de siguranță pentru a mânca) în Phuket, poate doriți să gust unele mese în afara stațiunii, de asemenea.

Evason Six Senses

Unele dintre stațiunile Evason Six Senses din Thailanda oferă pachete all-inclusive, care includ transportul de la Bangkok, cazare și masă. Six Senses Sanctuary pe Phuket are pachete de care dispun bucătăria sa aclamat, cursuri de wellness și tratamente spa. Între timp, Six Senses Soneva Kiri pe Koh Kut-una dintre cele mai high-end ( a se citi: scumpe) Thailanda proprietăți ofera pachete care includ transfer cu avionul privat de la aeroportul din Bangkok internațional, produse alimentare, băuturi, spălătorie, și cele mai multe activități. Ambele statiuni sunt uimitoare, exclusive, și foarte scumpe, ceea ce le face perfecte pentru o luna de miere , dacă nu te deranjează răsfețe.

The Village Coconut Island

The Village Coconut Island este un refugiu de la distanță pe o insulă retrasă în largul coastei de est a Phuket, cu care se confruntă Phang Nga Bay. Pentru a ajunge la stațiune all-inclusive, oaspeții trebuie să ia un taxi pe apă, care funcționează 24/7. Odată ajunși acolo, ei se pot bucura de întindere privată de nisip, piscine infinite, trei restaurante, un centru spa cu o piscină cu hidroterapie, și vile cu trântit livinguri, chicinete, și piscine private, în unele. Pachetul all-inclusive se referă la toate băuturile de resort și alimente.

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin

Oaspeții care rezervă camere cu nivel de club, vile la Centara Grand Beach Resort va avea acces la facilitățile all-inclusive și mese Club Lounge, cum ar fi micul dejun tip bufet, prânz ușor, ceai după-amiaza, cocktail-uri, plus fericit oră și tartine. Statiunea are, de asemenea, trei piscine-una pentru copii și două pentru adulți-precum și un spa senină.