Magazine Cel mai bun Departamentul din Londra

Posted on

Multi vizitatori la Londra cu nerăbdare să exploreze ofertele de magazine celebre. Departamentul de magazine din Londra sunt de obicei parte dintr-un lanț de retail, dar cele mai multe au magazine emblematice chiar în centrul Londrei, ceea ce face convenabil pentru vizitatori.

Aceste-bogat Departamentul de magazine de agrement ofera one-stop de cumpărături și includ locuri de odihnă și să ia ceai sau au o masă în restaurantele, cafenele și baruri. Unele au chiar și spa-uri si saloane de frumusete, unde puteți să vă relaxați la sfârșitul cumpărături o zi grea. cumpărătorii personale pot fi rezervate în cazul în care aveți nevoie de asistență de vânzare cu amănuntul, care contribuie la confortul.

marile magazine oferă servicii post-vânzare prea bun, astfel încât să puteți simți la cumpărături încrezător din aceste magazine și de transport maritim sau de a lua achizițiile înapoi acasă cu tine.

Harrods

Magazine Cel mai bun Departamentul din Londra

Harrods a fost deschisă în 1849 și are o reputație de excelență, de vânzare marfa cea mai bună calitate. O toată lumea Londra reper vrea sa viziteze, Harrods are peste 300 de departamente pe șapte etaje, astfel încât este ușor să-și petreacă o mulțime de timp și bani aici, chiar și în timp ce magazinul continuă modernizare și renovare-Harrods doar re-lansat Sala de frumusețe, după o lungă renovare proces.

Nu rata sala de alimente impresionanta, una dintre cele 30 restaurante din magazin, de vânzare totul, de la gogoși proaspete și sushi la delicatese perfecte pentru dăruirii.

Harrods este ușor accesibil de la stația de metrou Knightsbridge pe linia Piccadilly.

Selfridges

Selfridges deschis pe Oxford Street, în 1909 și a suferit renovările extinse pe parcursul anilor 1990. Magazinul pilot de pe Oxford Street din Londra este al doilea cel mai mare magazin din Marea Britanie și este acum un magazin uimitor, modern, care atrage cumpărătorii de top-end în căutarea pentru produse de designer.

Puteți lua un tur de artă al colecției de artă în Selfridges și atunci când aveți nevoie de odihnă, opri în orice număr de restaurante și baruri , inclusiv un magazin de înghețată și un bar de ceai cu bule.

Selfridges este accesibil de la stația de metrou Bond Street.

John Lewis și Parteneri

John Lewis a deschis primul magazin de pe Oxford Street, în 1864, vânzarea de mercerie înainte de a extinde în clădirea actuală în 1870.

John Lewis este cunoscut pentru prețurile sale dornici ( „niciodată cu bună știință undersold“ este mantra ei) și au stoc de aproape o jumătate de milion de produse de la parfum pentru bagaje și jucării pentru televizoare. Magazinul Oxford Street a fost renovat în 2001 și s – a adăugat o sală de subsol alimentar în 2007. Există mai multe restaurante pentru a alege.

Serviciile includ design interior, cumpărături personale, precum și un serviciu de pepinieră de specialitate.

Peter Jones pe Sloane Square, Chelsea, face parte din același grup.

Magazinul Oxford Street este cel mai aproape de stația de metrou Oxford Street.

Fortnum & Mason

Fortnum & Mason au fost la 181 Piccadilly timp de peste 300 de ani. Magazinul este popular cu membri ai familiei regale britanice și este renumit pentru produsele alimentare sale fine. Sala alimentar Fortnum a extins pe două etaje și există o mai mare varietate de alimente proaspete decât oricând înainte.

Fortnum & Mason este chintesenta limba engleză, care atrage mulți vizitatori de peste mări la parter. Venture dincolo de departamentul de alimente și veți găsi bărbați, womenswear, cosmetice, produse casnice, și bagaje repartizate pe mai multe etaje.

Fortnum & Mason găzduiește patru stupi de albine Welsh adăpostite pe acoperișul magazinului Piccadilly din 2008. Acestea sunt stupii speciale , șase picioare înălțime, cu intrări proiectate artist în stiluri arhitecturale emblematice , cum ar fi roman, chineză, și gotic cu cupru acoperișuri. -clad Pagoda Borcane lor de miere, care fac suveniruri mari, sunt modelate după aceste stupi impresionante.

Stația de metrou Picadilly Circus este la o plimbare de două minute de la magazin.

Harvey Nichols

magazin pilot Harvey Nichols’ a deschis în forma sa actuală pe colțul Knightsbridge și Sloane Street în anii 1880. Există opt etaje de moda, frumusete, și colecții de acasă, iar etajul cinci este dedicat produselor alimentare și de restaurante.

„Harvey Nik“ este hipper decât Harrods și unii spun că are o gamă mai largă de designer decât Selfridges. O excursie aici este o necesitate pentru orice fashionista.

Cea mai apropiată stație de metrou la Harvey Nichols este Knightsbridge.

House of Fraser

Există ramuri de House of Fraser (HOF) din Marea Britanie si magazinul touts fiind un loc high-end pentru produse de designer la modă. Este un magazin popular și are un brand mare casa numita Linea .

În 2018, proprietarii de HOF intrat într-un aranjament voluntar care a inclus planuri de a închide peste jumătate din Casa de magazine Fraser și au fost ulterior cumpărate de Mike Ashley Sport Direct International (SDI) cu planurile de revitalizare de afaceri și să păstreze cele mai multe magazine deschise.

Cea mai apropiată stație de metrou este stația Bond Street.

Debenhams

Debenhams are o istorie înapoi la 1778, când William Clark a deschis un magazin în drapaje West End din Londra de vânzare țesături scumpe, pălării, mănuși, și umbrele de soare. În 1813, William Debenham a devenit un partener în companie și a devenit Clark & ​​Debenham. Magazinul, cu mai multe sucursale în Irlanda, Marea Britanie, și la nivel mondial este acum cunoscut ca un magazin general de servicii.

stocurile Debenhams intervale accesibile, de la un număr de designeri britanici talentați, cum ar fi Jasper Conran, Ben de Lisi, și Julien Macdonald. Debenhams are un departament mare de pantofi, o secțiune extinsă de lenjerie, si o sala de cosmetice, cu toate brandurile de top de frumusete reprezentate.

Stația de metrou Bond Street este cel mai aproape.

Liberty Londra

Arthur Lasenby a deschis Libertății în 1875 și clădirea iconic în stil Tudor a fost proiectat în anii 1920. Arthur a călătorit în lume importul de bunuri exotice din destinații îndepărtate și sprijinul pentru mișcarea de Arte și Meserii au contribuit la crearea ceea ce este cunoscut în întreaga lume ca „Liberty Style“.

Clădirea este acum un patrimoniu listat la Londra pictograma. Ei au un studio de design in-house, care mână-vopsele și creează printuri de la arhivele magazinului. Veți găsi elemente de decor acasă, îmbrăcăminte și accesorii high-end și cadouri.

Acest magazin elegant este, spre deosebire de orice alta ca se simte ca esti intr-o casa de lux, mai degrabă decât un magazin asa ca este cu siguranta merita o vizita.

Cea mai apropiată stație de metrou pentru Liberty Londra este Oxford Circus.

Marks and Spencer

Marks & Spencer Marble Arch este magazinul pilot pentru „Marks & Sparks“, care este, probabil, cel mai bun magazin iubit-Marea Britanie (există o altă ramură de la 173 Oxford Street). Londonezii cumpere lenjerie de corp lor acolo, dar ele au, de asemenea, o gamă de îmbrăcăminte fină, care este cunoscut pentru calitatea sa de bună și prețuri rezonabile.

Ramura Marble Arch este întotdeauna popular cu vizitatorii de peste mări, care par să vină să cumpere haine pentru un an întreg. Marks și săli de alimentare Spencer sunt, de asemenea, de mare ca prețul este un fel de carte de buzunar, astfel încât să puteți trata cu unele alimente de picnic minunat.

Marble Arch stația de metrou este cel mai aproape de acest Marks & Spencer locație.

Fenwick Bond Street

În 1891, Fenwick a deschis în New Bond Street, care astăzi este una dintre cele mai la modă piețe de desfacere din Londra. Fenwick Bond Street cuprinde cinci etaje de haine la modă și accesorii pentru bărbați și femei, plus lenjerie și colecții de acasă.

Departamentul cosmetic este considerat printre cele mai bune din Londra și Fenwick de bucătărie  la etajul al doilea este un loc minunat de a se bucura de ceai după – amiaza sau o masă britanică modernă cu vin.

Oxford Circus sau Bond Street stații de metrou sunt echidistante de la magazin.

Piața Dover Street

Dover Street Market (DSM Londra) este ideea fondatorului Commes des Garcon lui, Rei Kawakubo, și este dotat cu peste 50 de designeri într-o clădire cu șase etaje din Georgia-fronted din Mayfair. Are o atmosfera industriale, cu podele din beton si scari împroșcat-vopsea și camere portabile schimbare de toaletă. Este considerat un loc de șold la magazin și să fie văzut la cumpărături.

DSM pare cel mai popular cu vizitatorii japonezi. Rose Brutăria la ultimul etaj servește preparate delicioase.

Stația de metrou Picadilly Circus este cel mai aproape.