Marca v Franciji: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

Marca v Franciji: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Marec je lahko zadnja priložnost do pozne jeseni na obisk Francije na proračun. To je čas za letenje v Francijo za cenejše cene letalskih vozovnic, hotel, in paket obravnava in ugodne trajekti iz Velike Britanije pa je to tudi smučarska sezona zadnja zaseden mesec zato pričakujejo nekaj gneče na smučišču.

Francija je lahko sončno in svetlo, ali je lahko hladno, vendar, če je zima ni zrahljal oprijema, bodo hoteli po vsej Franciji vas pozdravljam z buči lesa požarov, in tam bo tudi veliko domiselnih velikonočnih sladkarij zaslonov v  slaščičarne  in  chocolatiers.

Dol na jugu Francije na rivieri, obstaja veliko karnevali, da uživajo, tudi v Nici karneval, ki bo potekal na prvi dan v mesecu. Drugi mediteranska mesta v bližini gostil tudi slovesnosti ob koncu zime in v začetku pomladi.

Francija Vreme v marcu

Ker je sezona premakne iz zimskih eksplozije v spomladanski dež, lahko pričakujete vse in vse vrste vremena po vsej Franciji v marcu. Na severu, ki je pripravljeno za kul frigidna vreme, in na jugu, za blago za hladno vreme. Obstajajo velike razlike v podnebju, odvisno od tega, kje ste v Franciji, vendar vremenski povprečja za večjih mestih so na splošno kaže na velikih delih države:

  • Pariz ima povprečno najvišjo vrednost 52 F in povprečno nizkih 41 F, medtem ko je povprečna temperatura čez mesec je 45 F. sneži dva dni in dežuje 12 dni v povprečju.
  • Bordeaux povprečna temperatura je v območju od 39 F do 59 F, ampak običajno se giblje pri 50 F. mesta dobi dežuje povprečno 12 dni na leto, vendar običajno ne dobijo snega v marcu.
  • Lyon je temperatura giblje od 39 F do 57 F z mesečno povprečno temperaturo 50 F, ampak izkušnje le osem dni dežja vsako leto v marcu.
  • Lepo  ima povprečno temperaturo v razponu 48 F do 59 F, zaradi česar je eden najtoplejših mest v državi. Vendar pa je povprečna temperatura 50 F, in dežuje osem dni.
  • Strasbourg  povprečno temperaturnega razpona 36 F do 52 F, s povprečno 45 F za mesec. To ponavadi dežuje 15 dni vsak marca.

Kaj Pack

Pakiranje za francosko počitnice v marcu se lahko razlikujejo, vendar na splošno, to je hladen letni čas. Morda boste dobili dežju in snegu, odvisno od tega, kje ste. Kot rezultat, bi morali vključevati dober zimski plašč, toplo jakno za dnevne, puloverji in brezrokavniki, šal, toplo kapo, rokavice, dobri pohodni čevlji in trmast dežnik, ki se lahko upre veter.

Marec dogodki v Franciji

Še vedno je dovolj časa, da hit pobočja v marcu, in smučanje v Franciji je odlična izkušnja. Obstaja čudovit naselja določene v osupljivih pokrajin francoskih gorskih območjih, zlasti v Alpah. Obstajajo tudi številne druge dejavnosti in za zimske športe je treba upoštevati; apres-ski življenje je super, in naselja so upped svojo igro z vrhunskimi vlečnic, posebne prelazov, in še več.

Čeprav je glavni francoski karnevali začela v februarju, še naprej skozi marca. Od vseh velikih pustnih praznovanja, Nici na jugu Francije postavlja na najbolj spektakularen. Ampak ne skrbite; obstaja veliko več karnevali in festivali, ki potekajo ves mesec.

V marcu, obstajajo tudi manj gneče in krajši čas čakati na turističnih znamenitosti in restavracije so običajno polna domačinov. Poleg tega, cene so nižje za cene letalskih vozovnic, trajekti iz Velike Britanije, in lokalnimi hoteli, in če je velika noč pade v marcu, lahko uživate te proslave, kot dobro.