Marca v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti

Posted on

 Marca v Londonu: Vreme, Kaj Pack, in kaj videti
Marec je začetek pomladi v Londonu, da bi morali uživati ​​blage dni z nekaj modro nebo-odlično vreme za to, da na prostem, zlasti ker rože začeli cvetijo. Vzemite si priložnost, da gredo na vodeni peš ogled ali obisk Kew Gardens videti spreminjajoče cvetlični krajine. Obisk Hampton Court Palace in vrtov ali križarjenje na reki Temzi so tudi idealne dejavnosti v tem letnem času. Zgodnja pomlad je ramo sezone v Londonu, kar pomeni, da so manj gužve in bolj ugodnih cenah hotela.

London Vreme v marcu

Pomlad v Londonu prinaša blago vreme, s temperaturami, ki bivajo med 50 in 60 stopinj Celzija. Tam je manj zimskega dežja, in ne poleti mugginess, ki se je pokazala, da je veliko bolj udobno, da hodi okoli in videli vse znamenitosti.

 • Povprečno visoka: 52 stopinj Celzija (11 stopinj Celzija)
 • Povprečno minimalnem: 39 stopinj Celzija (4 stopinj Celzija)

Obstaja približno 10 dni padavin v marcu, vendar je dež v Londonu, kaže, da je svetloba pokapajte namesto močan dež. Obstajajo pa le okoli štiri ure sončne svetlobe v popoldanskih urah v povprečju, tako da pričakujemo nekaj oblačno nebo.

Kaj Pack

Ker del mesecu marcu je deževno v Londonu, pakiranja veliko plasti in nepremočljiva jakna, kot tudi dežnik (ki, resnici, ki jo je treba vedno prinese pri raziskovanju Londonu!). To ne bo nujno toplo še ni, čeprav, tako da boste vedno potrebovali plašč in morda rokavice in šal, tudi na nekaj dni.

Marec Dogodki v Londonu

Načrtovati vnaprej ujeti nekatere od številnih aktivnosti in praznovanja, ki se dogaja v Londonu v mesecu marcu.

 • Materinski dan : Praznik je praznoval v marcu v Veliki Britaniji v primerjavi z majem v ZDA To je idealen čas, da rezervirate popoldanski čaj skupaj, saj so vedno Materinski dan akcije na voljo.
 • Velikonočni :  Velikonočni lahko pade v marcu ali aprilu in prinaša prvi praznik v letu. Britanci dajejo med seboj čokoladna jajca in dal na velikonočnih jajc lovom za otroke, bodisi z majhnimi čokoladnih jajc, barvane trdo kuhana jajca, ali plastičnih jajc napolnjena z dobrotami.
 • Dan svetega Patrika : London slavi praznik 17. marca (ali na najbližji vikend z njim) z sejmu v Trafalgar Square, parada skozi središča Londona, in veliko svečanosti v lokalih.
 • Pust / Pancake Day : The torek pred pepelnično sredo, znan kot pustni torek, ki je praznoval v obeh februarja ali marca. V Veliki Britaniji, tradicija je, da praznik na palačinke pred začetkom Lent. Tam je tudi dolgoletna tradicija Pancake Day dirkah po vsej Veliki Britaniji, med drugim v Londonu, kjer tekmovalci teči, ko lahkota palačinke v ponvi (precej pogled na ogled za obiskovalce!). Restavracije imajo pogosto palačinka akciji na ta dan tudi.
 • Ideal Home Show :  Razstava, ustanovljena leta 1908, da pokažejo najnovejše trende v notranjo opremo, se pojavi čez nekaj tednov, v marcu ali aprilu. Crafters in navdušence kuhanja ne boste želeli zamuditi ta letni dogodek.
 • Vodja reke Race : Ta letni veslaške dirko na Temzi je običajno potekala na tretjo ali četrto soboto v marcu. Domačini in obiskovalci pogosto postavijo vzdolž brega gledati spektakel.
 • Boat Race : Slavni Boat Race med Oxford in Cambridge univerze, ki se pojavi, ko vodja reke Race konec marca ali v začetku aprila, usmerja množice vsako leto več kot 250.000 ljudi.

Marec Potovalne Nasveti

Te opombe Imejte v mislih, ko ste načrtovanju potovanja marca v Londonu:

 • Britanski poletni čas (podoben poletni čas v ZDA) se začne zadnjo nedeljo v marcu, zato bodite pripravljeni premakniti ure naprej eno uro pri 1 uri
 • Velikonočna nedelja se obravnava kot božični dan, da so trgovine večinoma zaprte, vendar muzejev in znamenitosti običajno ostanejo odprta.
 • Če nameravate na praznovanje Materinski dan v Londonu, se prepričajte, da rezervirate svoje dogodke, kot so posebni čaji ali večerje vnaprej, saj so rezervacije omejene in gredo hitro.
 • Hotelske cene lahko dvignejo, ko so znani naprej proti čoln v mestu, zaradi velikega števila ljudi, ki obiščejo.