Martie în Franța: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

Martie în Franța: Vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Martie poate fi ultima șansă până toamna târziu pentru a vizita Franța pe un buget. Acesta este momentul pentru a acoperi în Franța pentru biletele de avion mai ieftine, cazare si oferte de pachete, și feriboturile de chilipiruri din Marea Britanie Cu toate acestea, acest lucru este, de asemenea, ultima lună ocupat sezonul de schi, astfel se așteaptă unele mulțimi pe panta.

Franța poate fi soare și luminos, sau poate fi rece, dar dacă iarna nu și- a slăbit strânsoarea, hoteluri din întreaga Franță vă va întâmpina cu răcnește incendii din lemn, și vor fi , de asemenea , o multime de inventive de Paști display – uri bomboane în  patiserii  și  ciocolatierilor.

Jos, în sudul Franței, pe Riviera, există multe carnavaluri să se bucure, inclusiv Carnavalul de la Nisa, care are loc la prima zi a lunii. Alte orașe mediteraneene din apropiere găzdui, de asemenea, festivitățile care marchează sfârșitul iernii și începutul primăverii.

Franța Vremea martie

Pe măsură ce sezonul se mută de la explozii de iarnă în ploaie de primăvară, vă puteți aștepta la orice și orice fel de vreme în Franța în luna martie. În partea de nord, să fie pregătit pentru a se răcească la vreme rece, iar în sud, pentru usoara pana la vreme rece. Există variații majore în climatice, în funcție de locul în care vă aflați în Franța, dar mediile meteo pentru orașele mari sunt, în general, indică mari regiuni ale țării:

  • Paris are o medie ridicată de 52 F și mică medie de 41 F, în timp ce temperatura medie peste luna este de 45 F. ninge două zile și ploaie 12 zile , în medie.
  • Bordeaux temperatura medie a lui variază de la 39 la F 59 F dar de obicei planeaza la 50 F. Orașul devine plouă o medie de 12 zile în fiecare an , dar nu se obține , de obicei de zăpadă în luna martie.
  • Lyon temperatura variază de la 39 până la F 57 F cu o temperatură medie lunară de 50 F, dar experiențe numai opt zile de ploaie în fiecare an în luna martie.
  • Nisa  are un interval de temperatură medie de 48 F 59 F, fiind unul dintre cele mai calde orașe din țară. Cu toate acestea, temperatura medie este de 50 F, și plouă opt zile.
  • Strasbourg  are un interval de temperatură medie de 36 F 52 F, cu o medie de 45 F pentru luna. Plouă , de obicei , de 15 zile în fiecare martie.

Ce să Pack

Ambalaje pentru o vacanță franceză poate varia în martie, dar, în general, acest lucru este un timp rece a anului. S-ar putea obține ploilor abundente de zăpadă, în funcție de locul pe care îl vizitați. Ca urmare, ar trebui să includă o haină de iarnă bună, un sacou cald pentru timpul zilei, pulovere sau cardigan, o eșarfă, o pălărie cald, mănuși, pantofi comozi, și o umbrelă de robust care poate rezista vântului.

Martie Evenimente în Franța

Există încă o mulțime de timp pentru a lovi pante în luna martie, și schi în Franța, este o mare experienta. Exista statiuni minunate stabilite în peisajele uimitoare ale lanturilor muntoase franceze, în special în Alpi. Există, de asemenea, multe alte activități și sporturi de iarnă să ia în considerare; viața après-ski este mare, iar stațiunile au majorat jocul lor cu lifturi de top de schi, treceri speciale și multe altele.

Deși marile carnavaluri franceze încep în februarie, ei continuă pe tot parcursul lunii martie. Dintre toate marile celebrări Mardi Gras, Nisa, în sudul Franței pune pe cele mai spectaculoase. Dar nu vă faceți griji; sunt mult mai multe carnavaluri și festivaluri care au loc pe tot parcursul lunii.

În martie, există, de asemenea, mulțimile mai puține și reducerea timpului de așteptare pentru obiective turistice, iar restaurantele sunt de obicei pline de localnici. În plus, prețurile sunt mai mici pentru biletele de avion, feriboturi din Marea Britanie, și hoteluri locale, iar dacă Paștele cade în martie, vă puteți bucura de aceste sărbători, de asemenea.