Martie la Londra: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi

Posted on

 Martie la Londra: vremea, Ce să Pack, și ce să vezi
Martie este începutul primăverii în Londra, astfel încât ar trebui să se bucure de zilele blânde cu vreme unele albastru cer perfect pentru a fi in aer liber, mai ales ca florile încep să înflorească. Ia șansa de a merge la un tur cu ghid de mers pe jos sau vizita Kew Gardens pentru a vedea peisajul floral în schimbare. O vizita la Palatul Hampton Court și grădini sau o croazieră pe râul Tamisa sunt, de asemenea, activități ideale în acest moment al anului. timpurie este sezonul de primăvară umăr la Londra, ceea ce înseamnă că sunt mai puține mulțimile și tarife hoteliere mai accesibile.

Londra Vremea martie

Springtime din Londra aduce vreme ușoară, cu temperaturi care stau între 50 și 60 de grade Fahrenheit. Există mai puțin de ploaie de iarnă, și nici un mugginess de vară să fie găsit, deci este mult mai confortabil să se plimbe în jurul valorii și a vedea toate obiectivele turistice.

 • de mare medie: 52 grade Fahrenheit (11 grade Celsius)
 • Media redus: 39 de grade Fahrenheit (4 grade Celsius)

Există aproximativ 10 de zile de precipitații în luna martie, dar ploaia din Londra tinde să fie o Burniță în loc de ploaie. Există, cu toate acestea, doar aproximativ patru ore de soare în după-amiaza, în medie, asa ca unele cer acoperit de nori.

Ce să Pack

Deoarece o parte din luna martie este ploios din Londra, Pachet de o multime de straturi și o jachetă rezistentă la apă, precum și o umbrelă (care, într-adevăr, ar trebui să aducă întotdeauna atunci când explorarea la Londra!). Acesta nu va fi neapărat cald încă, deși, astfel încât veți avea nevoie de încă un strat și, eventual, mănuși și o eșarfă, de asemenea, în unele zile.

Martie Evenimente în Londra

Planul de urmat pentru a prinde unele dintre numeroasele activități și sărbători se întâmplă în Londra, în luna martie.

 • Ziua Mamei : Sărbătoarea este sărbătorită în luna martie în Marea Britanie vs mai în SUA Acesta este un moment perfect pentru a rezerva un ceai de după – amiază împreună , deoarece există întotdeauna oferte speciale de Ziua Mamei oferite.
 • Paste :  Paste poate cădea în martie sau aprilie și aduce prima vacanță Banca anului. Britanicii dau reciproc ouă de ciocolată și a pus pe activitățile de vânătoare de ouă de Paște pentru copii fie cu ouă mici de ciocolată, vopsite ouă fierte tari, sau ouă din plastic umplute cu bunătăți.
 • Ziua Sf . Patrick : Londra celebrează sărbătoarea la 17 martie (sau la cel mai apropiat week – end să – l) cu un târg în Trafalgar Square, o parada prin centrul Londrei, și o mulțime de festivități de la pub – uri.
 • Lăsatul secului / Pancake Day : marți înainte de Miercurea Cenușii, cunoscut sub numele de lăsatul secului, este sărbătorită fie februarie sau martie. In Marea Britanie, tradiția este de a sărbătoare pe clătite înainte de începerea Postului Mare. Există , de asemenea , o tradiție îndelungată de curse Ziua clătită din Marea Britanie, inclusiv la Londra, unde concurentii rula în timp ce flipping clatite intr – o tigaie (destul de vedere pentru a vedea pentru vizitatori!). Restaurante au adesea oferte speciale clătite în această zi, de asemenea.
 • Ideal Acasă Arată :  Această expoziție, fondată în 1908 pentru a scoateevidență cele mai recente tendințe în decor acasă, are loc timpcâteva săptămâniîn martie sau aprilie. Crafters și pasionațiigătit nu va dori să doracest eveniment anual.
 • Șeful River Race : Această cursă anualăcanotaj pe Tamisa are locobicei în a treia saupatra sâmbătă din martie. Localnicii și vizitatorii liniemulte orilungul malul râului pentru a viziona spectacolul.
 • Barca Cursa : Faimosul Cursa cu barca între Oxford și Cambridge universități, care are loc după ce șeful râului Race la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie, atrage mulțimi de peste 250.000 de oameni în fiecare an.

Martie Sfaturi de călătorie

Păstrați aceste note în minte atunci când sunteți de planificare o excursie martie la Londra:

 • Ora de vară britanică (similar cu Ora de vară în SUA) începe în ultima duminică din martie, astfel încât să fie pregătit pentru a muta ceasurile înainte cu o oră la 1 ora
 • Duminica Paștelui este tratat ca în ziua de Crăciun, astfel de magazine sunt în general închise, dar muzee și atracții de obicei rămân deschise.
 • Dacă sunteți de planificare pe sărbători Ziua Mamei la Londra, asigurați-vă că pentru a rezerva de evenimente, cum ar fi ceaiuri speciale sau mese, pentru ca rezerve sunt limitate și du-te repede.
 • tarife hoteliere s-ar putea crește atunci când faimoasele curse cu barca sunt în oraș, din cauza numărului mare de oameni care vizitează.