Masa la Singapore Bukit Timah Hawker Center – Ce să mănânce?

Posted on

 Masa la Singapore Bukit Timah Hawker Center

Un Centru Hawker mic, cu o multime de Bite

În ceea ce privește centrele de Hawker din Singapore a merge, Market & Food Center Bukit Timah ruleaza pe partea de mici: 84 standuri care acoperă etajul al doilea al unui complex de piață tramvai de-a lungul colțul superior Bukit Timah Road și Jalan Jurong Kechil.

La fel ca cele mai multe centre de Hawker mai mari (locul a fost construit în 1975), o piață umed ocupă etajul inferior, în timp ce magia Hawker se întâmplă la etaj.

In ciuda dimensiunilor mici, acest centru Hawker Bukit Timah deține un număr de mult-vorbit-despre tarabe Hawker; cele mai bune poarte acoperirea lor mass-media pe ferestrele lor de sticlă, cum ar fi insigne de onoare. Dacă te plimbi cu nimeni pentru a vă ghida, puteți alege cel mai bun loc pentru a mânca, fie printr-o), în căutarea pentru cea mai lungă linie, sau b), în căutarea pentru decupaje de presă cele mai convingătoare.

Generații de hawkers într-un loc

Makansutra și fondatorul său, Singapore alimente entuziast KF Seetoh, are multe de spus despre locul și istoria sa.

„Câteva feluri de mâncare sunt foarte faimos aici – aceste centre Hawker au hawkers al naibii sângeroase bune“, explică Seetoh, spunând că multe dintre aceste operațiuni Hawker au fost în joc pentru mai multe generații. „Aceste boxe au fost de operare cu mult timp înainte au fost construite centre Hawker – acești oameni merg înapoi generații, fiii vor aduce înapoi pe fiii lor.“

Un fel de mâncare Noodle Made (și perfecționată) în Singapore

KF Seetoh nu are nici o îndoială: cea mai mare repertoriu de alimente din Singapore ar fi fost împrumutate din întreaga lume, dar el este încrezător că Hoon satay de albine este „total inventat în Singapore.“

„Nu poți găsi acest oriunde altundeva în lume, poate în vecinul nostru mai aproape culinar, Malaezia“, explică Seetoh. „Ei iau orez vermicelli [tăiței], iar apoi l-au slather cu sos de arahide, care a primit stoc în stil chinezesc fierte în ea. Cimbru, nu atât de dulce, și au pus fructe de mare și tot ce acolo.“

Sin Chew Satay Bee Hoon ( Stall # 162, tel: +65 98260782) trece atât testul linii lungi și testul de tăieturi din ziare: în orice zi, coada pentru Hoon lor satay de albine arata ca Fanboys Apple a aliniind pentru cele mai recente iPhone de presă, și recenzii strălucitori din toate punct la acest stand pentru unele dintre cele mai bune Hoon satay de albine în Singapore.

Acest Satay Bee Hoon este Slurpy, Fun Mânjite

Aceasta este ceea ce obții cu dvs. comandă: fidea vermicelli de orez scăldate într – un bogat, maro sos, satay ușor picant. Da, satay – nu departe de sosul de arahide care însoțește de obicei , o portie de frigarui de carne din Asia, formulate pentru a merge bine cu tăiței.

Arahidele în sos sunt la sol destul de grosolan, iar întregul fel de mâncare este garnisit cu creveți, cockles, pește,  kang kong  (spanac apă) și  Pok tau  (biți de tofu prăjit).

Datorită proporțiile generoase de sos pentru tăiței, Hoon satay de albine Sin Chew este eminamente slurpable și poate face o mizerie, dacă nu ești atent. Riscul de îmbrăcăminte murdare este bine în valoare de masa.

Nu există „Morcovii“ în acest tort delicios morcov

În ciuda numelui, nu există morcovi în Singapore „morcov tort“, sau Kway remorcare chai . În Hokkien, ridiche alba ( daikon ) utilizat în Kway chai câlți parts cele mai multe dintre numele cu morcovul obișnuit (care devine doar o singură silabă în plus pentru a se distinge de daikon fel).

Muncitor „unchiul“ , care lucrează  El Zhong morcov tort  (stand # 02-185, tel: +65 64685398) este fiul omului , care a început totul, una dintre primele Kway chai câlți vânzători din țară. Seetoh își amintește să morcov tort tatălui în anii ’80 – la fel de bun ca și prezenta produsul este, originalul a fost „trei lumi în afară“ , așa cum Seetoh îl pune.

„Nu este în ingredientele, este în modul în care se prajeste“ , explica Seetoh. „Cum treci jos tehnica? Poti trece jos reteta, dar nu poate trece în jos tehnica! Ca, atunci când nu vă opriți prăjirea cei murat daikon și începe amestecarea? Aceste lucruri sunt foarte greu de a preda.“

Tort de morcovi din Singapore

Hawker generație următoare este încă un expert: într-o tigaie gigant, a turnat o cantitate mare de cubed „morcov tort“ și a pus o grămadă de pfui Chye (ridiche murat) cu usturoi – după sautéing și amestecarea lotului, Hawker toarna o cantitate mare de ou bătut pe tigaie, înec POH combinat morcov tort / Chye. El felii apoi tort mare în dimensiuni de servire și oalelor fiecare pe o farfurie.

Cu surfeit de ou amestecat cu morcov în tort, vasul se dovedește o omletă TY biți, încrețit pe marginile de către Hawker. Cele mai mari bucăți de pânză oferi o daikon excelentă pentru a scoate în evidență aroma oferite de usturoi, POH Chye, și PBR de Sambal (sos de chili) pe partea.

Noțiuni de bază la Bukit Timah Market & Food Centre

Bukit Timah Market & Food Centre este situat la 51 Upper Bukit Timah Road în oraș Clementi, un cartier rezidențial de aproximativ 10 mile nord-vest de Marina Bay. Cea mai apropiată stație MRT este Clementi (Est-Vest Line, EW23), aproximativ 1,8 mile de la Centrul alimentar.

Pentru a găsi o cale de transport public convenabil din locația dvs. din Singapore, accesați  gothere.sg  și introduceți punctele de la A la B , în limba engleză ( de exemplu , „Orchard Road to 51 Upper Bukit Timah Road“) – site – ul va sugera cel mai rapid combinat de autobuz-RMN drum spre centrul de Hawker. Bukit Timah Food Centre pe Hărți Google .

Pentru alte opțiuni alimentare în chow-nebun Singapore, a verifica afară această listă de top zece centre de Hawker din Singapore. Pentru mai multe detalii cu privire la utilizarea sistemului de transport eficient din Singapore, citiți articolul nostru despre MRT Riding Singapore și autobuze cu cardul EZ-Link.