Meest populair winkels in Bali

Posted on

Meest populair winkels in Bali

Kijkend door Bali’s discount outlets en speciaalzaken kan een vreemde manier om het eiland te ervaren zijn, maar je kunt kijken naar shopping uitgang van Bali als een andere uiting van cultuur en natuurlijke gaven van het eiland.

Generaties van ambachtslieden, die wordt gebruikt om tegemoet te komen alleen aan de priesters en edelen van Bali, nu churn uit een schat aan smaakvol vormgegeven items voor de toeristen die ravotten door het eiland: zowel internationale toeristen liquidatie van een Indonesië-breed traject, en Indonesiërs op zoek naar traditionele “Oleh-Oleh”, of souvenirs naar huis nemen om dierbaren.

De items te koop bij de hier vermelde plaatsen kunnen worden heel goed gemaakt – de Balinese ambachtslieden weten hoe te reageren op een internationale markt. Sommige van deze winkels bieden alles, maar het aanrecht, terwijl anderen zijn gespecialiseerd in een bepaald type van merchandise. Velen bieden ook de internationale scheepvaart als je daarom vraagt. Kijk door de hieronder genoemde plaatsen en warmen je credit card – gelukkige jacht!

De Joger stopcontact op Jalan Raya Kuta is beroemd onder Indonesische toeristen in Bali voor de slimme woordspeling op de merchandise en de rest van de winkel. Natuurlijk, het allemaal vliegt boven je hoofd als je niet de subtiliteiten van Bahasa Indonesia begrijpen, maar Joger heeft tal van leuke dingen, zelfs voor niet-Indonesiërs: cups in de vorm van borsten en klokken met handen die tegen de klok in bewegen, onder anderen.

De winkel voorraden ook een goed aantal Balinese ambachten en andere souvenirs, maar de T-shirts zijn grootste trekken van de winkel.

Adres: Jalan Raya Kuta, Denpasar, Bali ( locatie op Google Maps )

Deze Bali keramiek atelier is groot met aardewerk fanatici – hun moderne, smaakvolle ontwerpen sieren vijf-sterren restaurants en hotels op het eiland en zo ver weg als Sydney en New York. Als je een van hun platen wil op je tafel, bezoek dan hun showroom in Jimbaran – een temperatuurgestuurde art-deco ruimte die uitgang Jenggala vitrines en stelt u in staat om een ​​gevoel voor de goederen te krijgen.

Jenggala stelt u in staat om hun handwerk te beleven op andere manieren: je kunt een kijkje in het weergavegebied om hun bekwame ambachtslieden aan het werk zien, of zelfs aanmelden uw kinderen voor hun “Paint-a-Pot” en “Make-a-Pot “klassen: twee en vier uur durende sessies waar u uw eigen voorlopige aardewerk kan gooien, of verf uw ontwerp op een Jenggala Ceramic van je eigen.

Adres:  Jalan Uluwatu II, Jimbaran, Kuta Bali (Factory outlet op Jalan Sunset no.1, Kuta, Bali) ( locatie op Google Maps )

Deze vier verdiepingen magazijn outlet noorden van Kuta in Zuid-Bali haviken een vloedgolf van een ambachtelijke, Balinese, ideaal voor bulk aankopen van Bali souvenirs of artikelen voor thuisgebruik. Kussenslopen, tafelkleden, speelgoed, gravures, allemaal nogal schots en scheef opgesteld over de ruimte. De ongeorganiseerde uitstraling van de winkel interieur betekent dat je een grotere inspanning op te halen door middel van het schuim om de spullen die je echt wilt vinden nodig.

Prijzen liggen vast, maar zeer lage – u zult ongeveer 40% af te betalen in vergelijking met soortgelijke producten in Bali warenhuizen als Matahari en Centro. Creditcards geaccepteerd – maar wees gewaarschuwd, het is gebruikelijk om Tack op ongeveer 3 procent van de prijs van credit card aankopen.

Adres: Jalan Raya Kerobokan No. 100, Kuta, Bali ( locatie op Google Maps )

Krisna is gespecialiseerd in kleding (het heeft een netwerk van filialen die zich uitstrekt in heel Indonesië), maar het Bali outlets in souvenirs vertakt ook, met een brede selectie van Balinese handgemaakte producten verkocht tegen lage, vaste prijzen.

De holle binnenland is voorzien van airconditioning en wordt geleverd met een food court, in het geval dat uw shopping spree is het nemen van te lange ook. Naast de hoofdtak Jalan Nusa Indah in Denpasar, Krisna het netwerk zich drie andere winkels in Bali.

Adres: Jl. Sunset Road No. 88, Abianbase, Mengwi, Kabupaten Badung, Bali ( locatie op Google Maps )

Erlangga

Deze keten van souvenir winkels exploiteert in heel Denpasar en Tuban in Zuid-Bali. De twee Denpasar takken zijn groot en bieden sarongs, batik, kunstwerk, tassen, portefeuilles, armbanden, en speelgoed op vaste (maar lage) prijzen.

Adres: Jalan Kambangan No.28 B, Denpasar, Bali (Erlangga 1, locatie op Google Maps ); Jalan Kambangan No.162, Denpasar (Erlangga 2, locatie op Google Maps ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *