Skip to main content

Miksi Pariisi kuuluisat “Lovelocks” poistetaan Kaupunkisillat?

Miksi Pariisi kuuluisat

Jo vuosia parit ympäri maailmaa on laskeutunut Pariisin lukita heidän rakkauden Pont des Arts silta – Kiinnittämällä riippulukot kaiverrettu nimikirjaimet, sydämet ja hellä viestejä ja heittää avaimet osaksi Seinen alla. Mutta aivan kuten rakkaus usein haalistuu, joten on tämä herttainen villitys. Keväällä 2015, kaupungintalo johti kampanjaa saada satoja tuhansia “lovelocks” poistettu turvallisuussyistä ja esteettinen huolenaiheita.

”Se on ohi varten Riippulukkojen”, sanoo Bruno Julliard, Pariisin apulaiskaupunginjohtaja, joka käynnistettiin virallisesti poistamalla lukot rakkauden Pont des Arts, tiedotteessaan. ”[Nämä riippulukkoja] ottaa pois kauneutta rakenteen, huononee sitä ja saattavat aiheuttaa onnettomuuksia.”

Tuolloin tämä painoon, silta pidetään arviolta 45 tonnia arvosta Riippulukot ja oli nousussa huolta, että paino aiheuttaisi osia sillan romahtavat turisti vesibussit kulkee alla.

Silta sulkemiset ja reaktiot purkamisohjeineen

Kuuluisa silta suljettiin viikoksi kesäkuun alussa, kun kaupunki työntekijät alkoivat prosessi poistaa kokonaisia ​​puolella esteitä. Riippulukolla osat on korvattava pleksi paneelit, jotta matkailijat voivat jälleen nähdä Seinen hoppu alla. Mutta sillä välin, kaupunki on kattaa sillan esteitä teoksia kansainvälisten katutaiteilijoita Brusk, Jace, El Seed ja Pantonio. Aiheeksi että taidetta? Rakkaus, tietenkin.

Sillä tasaista turisteja, jotka kävivät sivulla aikana sen sulkemisesta oli varmasti melkoisesti pettymys. Mike ja Ciaran kävivät Pariisissa Dubaista ja alun perin tarkoitus lukita rakkaudessaan sillalla.

”Olen itse ostanut lukko ja toivoi tuoda sen tänne, mutta sitten näki uutiset mitä tapahtui niin jätin sen hotellin”, sanoo Mike. ”Sääli, mitä tapahtuu – [laskemisesta lukko] on mukava asia tehdä; se on hyvin romanttinen – mutta siellä oli turvallisuuskysymys.”

Vaikka kysymyksiä lukot vaikutus sillan turvallisuus oli aiemmin huolta, paikalliset viranomaiset todella ymmärsi viime vuonna, kun osa sillan puolella estettä romahti painon alla lukot.

Kuitenkin turvallisuus ei ole ainoa syy lukkojen ollaan poistamassa. Monet sanovat riippulukkoja pilata esteettistä eheyttä tärkeä Pariisin maamerkki. Avustajan ryhmä ei lemmenlukko on kehottanut kaupungin kieltää käytännössä kokonaan: yksi, joka ulottuu muihinkin siltoja kuten Pont de l’Archeveche ja Passerelle Simone de Beauvoir, ja jopa esineitä, kuten lampun virkaa ja metallisten roskat astioita.

Lukot koostuvat “ilkivalta joka vahingoittaa kaupunkia ja sattuu Ranskan kansa – kulttuurisesti, taloudellisesti ja emotionaalisesti,” yhdistys sanoo virallisilla kotisivuilla .

Miten Lovelocks villitys kiinni (ja onko se todella menee pois?)

Miten Lovelocks villitys kiinni (ja onko se todella menee pois?)

Miten lovelocks villitys peräisin, anyway? Ja onko se tuomittu häviämään kokonaan?

Pont des Arts silta vihittiin ensimmäisenä rautasilta Ranskassa vuonna 1804, aikana vallan keisari Napoleon I alkoi houkutella tunteellinen parit – riippulukkoja kädessä – noin 2008, mutta ilmiö todellisuudessa juuret Italiassa. Monet ominaisuus mukautetun on 2006 romaani Frederico Moccio, jossa parit pitävät riippulukkoja odotusviestit rakkauden Rooman Milvian silta, ennen heittää avaimen jokeen.

Pariisin perinne tuli niin suosittu, että amatööri riippulukko myyjät löytynyt pitkin sillan laiturit, myynti lukot ja kyniä niille valmistautumaton tehdä tunteellinen ele.

Onko Lukot yksinkertaisesti heittää pois?

Lyhyesti sanottuna, ei. Kaikille niille, jotka ovat jo lukittu rakkaudessaan Pont des Arts, kaikki ei ole menetetty. Pariisin kaupungintalon on vannonut pitää riippulukoilla varastointi yksikkö ja käyttää niitä myöhemmin on ”uusi ele rakkauden.” Kuitenkin tällä hetkellä ole suunnitelmia kaivaa esiin yli 700000 avaimet alareunassa Seine .

Mutta joukossa matkailijoita sillan tällä viikolla, monet haluavat kaupungin olisi voinut löytää toinen tapa käsitellä paino lukkojen sijaan päästä eroon niistä.

”Olisi ollut kiva nähdä ne vahvistavat este tai laittaa ne läpi keskellä siltaa sijaan päästä eroon niistä kokonaan”, sanoo Brent, joka oli vierailulla Pariisissa ensimmäistä kertaa hänen kumppaninsa Penelope. Pari oli suunnitellut laittaa lukon sillan kunnes ne lukea, mitä oli tapahtumassa.

He yrittävät lukita rakkaudessaan muualla kaupungissa?

”Ei, sanoo Penelope. ”Tämä paikka on niin ikoninen.”

Jotkut turistit tuntevat eri kuitenkin ja ovat valmiita kokeilemaan vetoja on jatkaa villitys muissa kohdissa kaupungissa. Esimerkiksi parit alkoi kiinnittäminen lukot johonkin osaan Pont de l’Archeveche, lähellä Notre-Ile de la Cité, viime vuosina. Ja läheisellä Pont Neuf, smatterings lukot on hiljattain näy. Se voi olla vaikeampaa luopumaan parit pitäen rituaali käynnissä kuin alun perin odotettiin.

Toinen laukaus Pont des Arts ja sen Lovelocks

Yksi asia on varma siitä lovelocks ilmiö: he hyvin polarisoivan. Jotkut luulevat viehättävä ja lisää väriä kaupungin lähes karun siro ilmaa; toiset tuntevat he kitsch ja halpa Evästeet vähennä kauneutta ja esteettisen harmonian pääomaa.

Rakkaus ja Garbage: ne todella menevät yhteen?

Joillekin pareille Pariisissa innokkaita hypätä lovelocks kelkkaan ennen käytäntö tehdään totaalisen kiellon, pinnat, kuten roskia ja lampuista sopivat paikkoja liittää niiden symboleja rakkauden. Hmm, emme ole aivan varma, että tämä yhdistys lupaa hyvää …

You may also like