Mit nézzünk meg a londoni Trafalgar Square

Posted on

 Mit nézzünk meg a londoni Trafalgar Square
Trafalgar Square, egy népszerű idegenforgalmi célpont, egy köztér a City of Westminster, London központjában. Trafalgar Square építész által tervezett John Nash 1820 és épített a 1830-as.

A turisták itt gyülekeznek, turistabuszok körbe a központi emlékmű és politikai aktivisták gyűlnek össze, hogy bizonyítani. Minden decemberben, Norvégia adományoz egy csodálatos karácsonyfa megköszönni Britanniában részüket a felszabadulás a nácik és felállítják a téren.

A legközelebbi metróállomás a Trafalgar Square Charing Cross és a Leicester Square-en.

Trafalgar Square maga is számos érdekes látnivaló, többek között Nelson-oszlop, a Nemzeti Galéria és a St. Martin-in-the-Fields.

A séta a Trafalgar Square, akkor könnyen menni vásárolni, a Covent Garden egy étkezést a Chinatown, hogy a népszerű show a csillogó West End, sétálni Whitehall a Parliament Square, hogy a Houses of Parliament és a Big Ben, és sétálni a Mall a Buckingham-palota.

Ismerkedés a tér egyszerű. A legközelebbi metróállomás a Trafalgar Square Charing Cross és a Leicester Square-en.

Nelson oszlopa

Nelson-oszlop-ben épült, Trafalgar Square 1843 Az emlékmű örökíti Horatio Nelson admirális, aki meghalt legyőzte Napóleont a csata Trafalgar 1805 Az oszlop intézkedések több mint 169 láb magas az alaptól a felső Nelson kalapját.

Az alap a szobor négy bronz dombormű panelek öntött elfogott francia ágyúk. Úgy ábrázolják a csata Cape St. Vincent, a Battle of the Nile, a koppenhágai csata és a halál Nelson admirális Trafalgar.

A négy bronz oroszlán az oszlop alján tervezte Edwin Landseer és adunk 1868 Lehetőséged van, hogy felmászott az alapja a szobrok fotó lehetőségeket, de nem ülhet az oroszlánok.

St. Martin-in-the-Fields

Beépített James Gibb, skót építész,  St. Martin-in-the-Fields , található az északkeleti sarkában a Trafalgar tértől. Volt egy templom ezen az oldalon, mivel a 13. században; A jelen épület elkészült 1726-ban a csodálatos korinthoszi oszlopcsarnok már gyakran másolták az Egyesült Államokban, ahol lett egy modellt a gyarmati stílusú templom.

St. Martin-in-the-Fields hivatalos plébániatemplom Buckingham-palota. Belül van egy királyi dobozt a bal oldalon az oltár és egy az Admiralitás a jobb oldalon.

A templom ad otthont a menedéket a hajléktalanok, valamint a London Brass dörzsölő Center, ahol lehet választani a design, és egy képet, hogy vigye haza. Meglepő, akkor rájössz, és egy nagyon jó önkiszolgáló kávézó a kripta kínál jazz szerda esténként.

A Nemzeti Galéria

A Nemzeti Galéria tölti ki a teljes északi oldalán a Trafalgar tértől. Ez mutatja művei neves művészek, beleértve Botticelli, Tiziano, Raffaello, Michelangelo, Caravaggio, Rembrandt, Cézanne, Hogarth, és Gainsborough.

A neoklasszikus Nemzeti Galéria-ben alakult 1824-ben, amikor a brit kormány beleegyezett, hogy megvásárolja, és megjeleníti 38 festmények tartozó orosz üzletember John Julius Angerstein. A galéria most házak gyűjteménye több mint 2300 festmény ből a 13. század közepén, hogy az 1900.

A londoni Nemzeti Galéria a nyolcadik leglátogatottabb művészeti múzeum a világon. Van Gogh  A Búzamező ciprusokkal és Canaletto  A Kőfaragó udvar fontos művek látni.

Canada House

Kanada ház a nyugati oldalon a Trafalgar téren. Ez szolgált az irodák a főbiztos Kanada, az Egyesült Királyságban 1925 óta az épület, nyitott 1827-ben épített a kő a Bath, Anglia a görög stílusú ébredés. Canada House tervezte Robert Smirke aki szintén volt az építész számára a British Museum.

Kanada Ház sokat megőrzött eredeti klasszicista belső. A legtöbb épület nem nyitott a nagyközönség számára, de túrákat kínálnak menetrend. A kanadai Galéria, ház kanadai művészeti és kézműves, az épület nyitva áll a nagyközönség számára.

A negyedik Lábazati

A negyedik lábazat  (szobor bázis) az északnyugati sarkában a Trafalgar Square-t eredetileg tervezett Sir Charles Barry és épített 1841-ben, hogy megjelenjen egy lovas szobrot. Hiánya miatt az alapok létrehozására alkalmas szobor maradt üresen 1999-ig.

A negyedik Lábazati Üzembe Group, egy független bizottság tájékoztatta a közvéleményt, kiválasztja a folyamatos sorozat ideiglenes műtárgyak megbízásából vezető hazai és nemzetközi művészek. Az installációt megváltozik kétévente.

Admiralitás Arch

Admiralitás Arch jelzi a bejáratnál, hogy a The Mall, a Trafalgar Square-en. A fákkal szegélyezett út vezet a Buckingham-palota fala mentén St. James Park. Ez fejedelmi bejárata 1910-ben épült tiszteletére Queen Victoria. A központi kapu csak akkor nyílik a királyi felvonulások.

Az épület ad otthont kormányzati hivatalok 2011-ig, de 2012-ben a kormány eladta a 125 éves bérleti szerződést az épület azzal a szándékkal rendezését egy luxus szálloda, étterem, és apartmanok.

Whitehall és a Big Ben, a Trafalgar Square-

Tekintettel a Big Ben és a Whitehall a Trafalgar Square, London, napnyugta

A délre a tér az út, Whitehall, Trafalgar Square csatlakozik a Parliament Square. Mivel a 16. században, szinte az összes kulcsfontosságú minisztériumokat helyezte el az utcán.

Mivel talál minisztériumok, mint a Honvédelmi Minisztérium, a Horse Guards, és a kabinet irodák ezen az úton, a neve Whitehall használják a brit kormány és szolgáltatások, mint a földrajzi nevet a területen.

Majd látni és hallani a Big Ben ebből az irányból. Big Ben a neve az órát, és a torony északi végén a Westminster-palota. A torony átkeresztelték Elizabeth Tower 2012-ben tiszteletére Diamond Jubilee Queen Elizabeth II.

Dél-Afrika Ház

Dél-Afrika Ház van a keleti oldalán a Trafalgar Square és zárva a nyilvánosság számára. Állították fel 1935-ben a klasszikus stílusú, kézműves stílus adatai, beleértve az alappilléreit ábrázoló afrikai állatok és az afrikai szimbólumok. Az épületben található a dél-afrikai főbiztosa és a dél-afrikai konzulátus.

A non-stop virrasztást tartottak kívül Dél-Afrika Ház az 1980-as és 1990-es évek végéig az apartheid.

National Portrait Gallery

A National Portrait Gallery -ben alakult 1856 otthont portréi kiemelkedő britek származó Tudor időkben a mai nap. Ez volt az első képgalériájának a világon, amikor megnyitotta.

A gyűjtemény, amely a legnagyobb a világon, magában festmények, rajzok és fényképek. A kortárs gyűjtemény időrendben Fotók Queen Elizabeth II.

A galéria forgó tárgyak és még bele egy kiállítás összpontosítva Michael Jackson hatással a divat világában. A galéria minden nap nyitva a késői nyitás péntek esténként.