Skip to main content

Mit vigyen magával, és mit nem, hogy a wimbledoni

Mit vigyen magával, és mit nem, hogy a Wimbledon- Tenisz leghíresebb Fortnight
Oké, megvan szerencsés, és szerzett jegyet Wimbledon Nyilvános szavazás döntetlen. Vagy úgy döntöttél, hogy bátor a bizonytalan brit időjárás a táborba, és sorban a last minute jegyet a világhírű Grand Slam tenisztorna.

Mielőtt elindulna a nap az All England Lawn Tennis Club, itt egy lista azokról a dolgokról nem akarja elfelejteni, hogy – és néhány akarsz emlékezni, hogy hagyja otthon.

Ne Hozd Sun Cream

Igen, tudom, hogy nehéz elhinni, miután éveken át néz esett-out Wimbledon, de a nap nem süt be Londonban során a tenisz két hétben. Csak Center Court fedett át, és a tető csak zárt, amikor esik az eső. Jönnek mindenféle készítmények – spray, krémek – és külön gyermek és felnőtt verziók, akár SPF 30 Lehet, hogy nincs semmilyen szúnyogok a tenisz klub, de ez a funkció lehet hasznos, ha éppen Kemping last minute jegyet, vagy egy kellemes folyóparti pub később.

Ne hozz Sun Hat

Keressen egy nap kalap, hogy kiállják a szitálás. De hagyjuk a nagy számot a floppy színültig otthon – nagy karimájú kalapot a Wimbledon Nem . A vászon vödör kalap, egy isten háta mögötti kalap, vagy egy baseball sapka is jól működik. És Panama kalap láttak a lelátókon – csak ellenőrizze, hogy a szalma feltartja ha esik. Csak az a helyzet, hogy védelmet nyújt az összes nyári szabadtéri néző események, különösen egy hosszú nap figyeljük Wimbledon tenisz nyílt bíróság.

Ne hogy egy üveg víz

Ha az időjárás elég jó tenisz ez lehet egy forró és száraz idő. Italok – beleértve az alkoholos bevvies – értékesítik Wimbledonban, de az utolsó dolog, amit szeretne csinálni a közepén egy feszült mérkőzés ugrál ki a helyet, hogy álljon a sorban a szomjúság kvencselőkre. Behajt egy pár kis üveg vizet a zsák. És biztos, ők műanyag vagy fém lombik. Üveg palackok nem-nem a lelátókon.

Ne hozz Összecsukható eső poncsó

A vízálló eső poncsó jól jön a hirtelen felhőszakadások – mivel csak Centre Court egy tető. Azt hiszem, egy könnyű, összecsukható poncsó nagy ahhoz, hogy fedezze az Ön és a cucc, több hasznos és figyelmes mások, mint egy esernyőt a zsúfolt területén és áll. Különben is, ha az időjárás megszűnik, akkor tudja használni, mint egy sátoralj közben kinyújtom nézni a nagy képernyőn a Picnic Terasz – egy ismert Henman Hill és ezekben a napokban gyakrabban nevezik Murray dombon.

Ne, hogy a kamera

Látva a mérkőzés Wimbledonban egyszer az életben esemény a legtöbb ember számára, így akkor feltétlenül akar néhány képet mutatni a hozzátartozók haza, hogy ott voltál. Lehetőséged van, hogy a képek személyes használatra. Kamerák, film kamerák és videofelvétel mind megengedett, amennyiben azok nem zavarják a versenyzőket, vagy bárki más, és mindaddig, amíg a képek / filmek / video is az Ön saját, nem kereskedelmi célú felhasználásra. Megy valami kompakt és csendes. A Nikon Coolpix S700 egy ügyes kompakt hogy a csomagok 16 megapixel és 4,5 -90mm Nikkor 20x optikai zoom objektív és a mozgásérzékelő technológia a kamera elég kicsi ahhoz, hogy a pop a zsebébe. Ez a Wi-Fi be van kapcsolva, így kezdődik küldését patent barátainak okostelefonról, és rögtön ez elérhető kevesebb, mint 200 $.

Ne Hozd Munchies

Étel és ital-ről több különböző vendéglátó-ipari egységek. De ez költséges lehet.

Azt, hogy a saját kis piknik vagy ellátási snack, valamint egy üveg bort fejenként két doboz sört. De ne várják alkoholtartalmú italok fogyasztására, vagy bármi nagyobb mértékű, mint snack ételek a lelátókon. A megfelelő piknik étkezés, ott a piknik terasz, füves asztalok és székek ha szerencsés, a szoba terjedni egy piknik a fűben, ha nem.

Ne Hozd fejhallgató

Ha szeretné, hogy kövesse az intézkedés több mint egy bíróság, vagy kövesse egy másik játék vagy sport közben nézni egy mérkőzést Wimbledonban, akkor szeretné, hogy a rádió mellett. Ez rendben, de ügyeljen arra, hogy hozzon magával némi zajt csökkenti fejhallgató, így hallgatni zavarása nélkül mindenki a lelátókon. És ha már itt is, nem emlékszem, hogy kapcsolja ki a mobiltelefonját, miközben a lelátókon.

És ne hozd …

  • Soha akar lenni mögött az idő, Wimbledon betiltotta szelfi pálca. Hagyja tiéd otthon, vagy ha elveszítjük azt.
  • Bármi, ami kell venni egy fegyvert – big konyhai kés, nagy dugóhúzó, paprika spray.
  • Zajforrások, csörgők, és Klaxons
  • Jelek nagyobb, mint 2 tere
  • Szeszes ital a lelátóra
  • Aktív mobiltelefonok a lelátókon
  • „Csapda reklám” árut. Ez ingyenes kalapok, esőköpenyek, napkrémeket, esernyők és egyéb finomságok akkor kaptak várva a wimbledoni sorban. Nézzük meg közelebbről, és észre fogod venni, hogy azok nagy márkás céljára kapok ingyen expozíciós a televízióban belül az okok. Normális márkás élelmiszerek és ruházati az Ön által vásárolt magának engedélyezett. De ha a terméket cipelsz szokatlanul nagy és kirívó reklám úgy lehet megítélni, hogy része legyen egy csapda kampányt. Ha igen, akkor lehet ideiglenesen elkobozták. Ha megtagadja őket, amíg el nem hagyja el a klubot (ha lehet általában kap e freebees vissza), akkor lehet, hogy megtagadták a belépést. Szóval, kellemes ajándék komoly tivornya mintegy 30 másodperc alatt.

You may also like