Mitä odottaa kun menet baariin Italiassa

Posted on

 Mitä odottaa kun menet baariin Italiassa

Baareissa Italiassa, asiakkaat voivat tyypillisesti ostaa kahvijuomat, viiniä ja viinaa, virvoitusjuomat sekä aamun leivonnaisia ja voileipiä nimeltä panini ( un Panino on yksi voileipä, kaksi voileipiä johtuu Panini ). Suuremmissa baareissa, monia makuja Italian kuuluisan Gelato tai jäätelöä (oikeastaan enemmän jäätä maito) voidaan myös tarjoilla.

Italian palkit ovat seuraelämän keskus Italiassa, mutta eivät ole paikka kuluttavat suuria määriä alkoholia.

Kaikenikäiset ihmiset voivat mennä baariin; ei ole ikärajaa-lapset ovat tervetulleita ja tavallinen näky kun ihmiset tuoda perheensä paikallisille kapakka. Saatat nähdä ryhmiä italialaiset pelikortteja, katsella televisiota, tai vain kokoontuminen puhua.

Italialaiset voivat vierailla paikallisessa baarissa useita kertoja aamulla kahvia ja uudestaan alkuillasta aperitivo tai cocktailin ennen illallista. Tyypillinen italialainen aamiainen cappuccinoa tai espressoa ja cornetto oli usein baarissa. Pysähtyen kahville matkalla tehdä asialla tai kun olet menossa jonnekin ystäviesi kanssa on yleistä Italiassa. Varo, että kahvijuoma tilaat kotona voi olla erilainen kuin mitä saat Italiassa. “Ravintolaan” on usein vain yksi espresso ammuttu, kun taas useimmat amerikkalaiset pitävät pois, koska kahvi on todella Americano.

Baareissa suurissa kaupungeissa, ja varsinkin niitä lähellä matkailukeskusten, se maksaa enemmän istua samaan pöytään, ja usein jopa enemmän, jos taulukko on ulkona kuin se on seistä baarissa, koska voit myös maksaa palvelusta.

Hinnat ovat posted- al Banco eli hinta vievää juoman baarissa tai alla tavola  tarkoittaen hinta pöydässä. Pienempi kaupunki baareja usein eivät kanna pöytä maksuja.

Jos haluat istua ulkona piazza saada kahvia, aiot viettää aikaa nauttia tunnelmasta. Kun olet tilannut jotain, voit pysyä niin kauan kuin haluat ilman tilata jotain muuta.

Italian palvelu ei ole kiireisiä tai kiirehtiä, joten varaudu kysyä kun tarvitset laskun. Jos kaikki haluamasi lyhyesti juoma, olet parempi menee sisälle, jossa maksat vähemmän.

Baareissa tai kahviloissa Italiassa ovat kauniisti sisustettu ja menee sisälle on ilo. Esimerkiksi Caffe Delle Carrozze Chiavari on kauniisti veistetty marmorista baarissa. Heillä on fantastinen talon kahvia, too. Lisäksi Torinon kaupunki oli yksi ensimmäisistä Italian kaupungeissa omaksua kahvila elämään ja on olemassa useita historiallisia kahviloita, jotka ovat mukavia vierailla.