Miten välttää huijauksia ja matka huijauksia Lontoossa

Posted on

Miten välttää huijauksia ja matka huijauksia Lontoossa
Lontoo on yksi maailman suosituimmista kaupungeista. Se on koti maailmanluokan kulttuurikohteita, amazing arkkitehtuuri, pörinä ruokailu kohtauksen ja kauppoja yllin kyllin. Se on dynaaminen, lumoava ja jännittävä, mutta jonka väkiluku on 8,7 miljoonaa, se voi myös olla pelottava, hämmentävä, kiireinen ja äänekäs.

Maailmanlaajuisesti Lontoo on erittäin turvallinen kaupunki. On paljon vaarallisempaa käyntikohteita, kun se tulee rikollisuus ja turvallisuuskysymyksiä mutta kuten mitään suuria pääkaupunki, on väistämätöntä, että huijarit ja rikolliset saalistavat turisteja. Alla esitellään joitakin yhteisiä Lontoon matka huijauksia olla tietoinen ennen matkaa, mutta paras neuvo on viisasta, varoa ja olla valmis. Niin, ja seurata suolen; jos jokin ei tunnu oikealta, mahdollisuudet ovat se ei ole.

Hätätilanteessa yhteyttä poliisiin, ambulanssi palvelun tai palokunnan päälle 999. Ilmoitukset kiireettömän rikollisuuden yhteyttä paikalliselle poliisiasemalle soittamalla 101 Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Taskuvarkaita Lontoon Liikenne

Taskuvarkaita kohdistaa Lontoon vilkkaimmista alueilla, mikä tarkoittaa sitä, että sinun pitäisi olla hereillä käytettäessä kaupungin joukkoliikenteessä etenkin matkustettaessa putki ja kulkiessaan suuria rautatieasemia.

Asemat kanssa korkeimmat näpistys Lontoon ovat Kings Cross St Pancrasin, Oxford Circus, Victoria, Liverpool Street, ja Stratford. Taskuvarkaita usein käyttää kulkeutumisen ja häiriötekijä tekniikoita kuten kysyimme, tarkoituksella pudottamalla kolikoita tai aiheuttaa levottomuutta.

Vastatessaan tai reagoivat, vain olla tietoinen ympäristöstä ja pitää arvotavarat pois näkyvistä. Muista pakata laukut ja reput ja kuljettaa pussit edessäsi. Älä pöyhistellä koruja ja pitää rahat turvallisesti piilossa.

Mopo-Riding Puhelin ja laukku Snatchers

Varkaat ovat kiinni siitä, että ne voivat olla paljon tuottavampia kahdella pyörällä kuin kahdella jalalla, ja katu ryöstö jengit ratsastus mopoja on kasvava ongelma Lontoossa.

Varkaat pyrkivät suuntaamaan ihmisiä, jotka ovat niiden matkapuhelimet tai jotka ovat kuljettaa pussit lähelle jalkakäytävän. Monet iskut tapahtuvat Lontoon keskustassa kirkkaassa päivänvalossa. Yritä pysyä pois hillitsemiseksi eivätkä käytellä puhelimesi ympärille keskellä katua.

Kantokassit koko laitos eikä käsivarteen tai roikkuvat alas käteen. Se on helppo saada hajamielinen kun etsit älypuhelimeen. Yritä suunnitella tulevaisuutta, kun se tulee suuntaan tai askel takaisin tielle, kun etsit on-the-go tietoa.

Ihmiset pyytää rahaa kadulla

Jos lähestytään kadulla joku, jolla on pitkä tarina ja pyyntö tietyn summan rahaa (jota he lupaavat palata jossain vaiheessa), mahdollisuudet ovat se on huijaus.

Paikalliset ovat usein hämätä tätä temppua liian mutta useammin kuin ei, nämä huijarit yrittävät syyllisyydestä matkan turisteja luovuttamaan rahaa. On parasta kohteliaasti kieltäytyä heidän pyyntönsä ja kannustaa heitä ottamaan yhteyttä poliisiin, jos se on todellinen hätätilanne.

Eivät sulje pois pysähtymättä auttaa jotakuta tarpeessa aitoa apua, mutta vain olla varovaisia, mitä sanotaan, ja jos se kuulostaa liian keinotekoinen ja kiillotettu, se on luultavasti koska se ei ole ensimmäinen kerta, tarina on kerrottu.

Väärennetty Street Games

Vaikka poliisi on tukahduttaa kadulla uhkapeli, voit silti kohdata muutaman roistovaltiot huijarit perustamalla kauppojen Lontoon jalkakäytävät.

Ryhmä kaverit yleensä vahvistetaan kolme kuppia (tai kannelliseen korkkeja tai kuoret), piilottaa pieni esine alla yksi niistä ja sekoita ne ennen pyytää jotakuta joukosta pitämään silmällä palkinnon. Rikoskumppani yleensä ‘voittaa’ muutaman kierroksen ennen tietämättään turisti yrittää onneaan.

Peli on aina väärennetty ja on usein muutamia ihmisiä istutetaan yleisö häiritä pelaaja vaikeuttaa voittaa. On parasta kävelee ohi pysähtymättä nähdä mitä tapahtuu. On paljon viihdyttävä asioita, nähdä ja tehdä Lontoossa.

Vastaanottaminen “Vapaa” Lahjat

Jos esitetään “ilmainen” lahja kadulla (yleensä joukko kanervakasvit ruusu, rannekorun, lelu tai vastaava) sinun odotetaan maksamaan siitä. Jos hyväksyt lahja, sinulle kerrotaan, että se tuo onnea, ja se on erittäin todennäköistä, että sinun on hassled luovuttamaan rahaa.

Yritä katsekontaktin ihmisiä, että aalto tällaisia ​​esineitä naamaasi ja kohteliaasti kävelemään eteenpäin. On paljon aidosti vapaa Tekemistä Lontoossa sijaan.